Escape room nabij de Achterhoek

Escape room Achterhoek: redden jullie het boerenbedrijf van Del Prado?

Deze escape room grenst aan de Achterhoek en draait om het redden van de boerderij van Del Prado. Er rust al een lange tijd een vloek op het Hof te Langelo. Een vloek die grote gevolgen heeft. De maisoogst is mislukt, de koeien zijn ziek geworden en de verlichting is een eigen leven gaan leiden. Maar nu ook de melkproductie stilgevallen is, is er echt een probleem dat opgelost moet worden. Maar hoe doe je dat wanneer niemand de melkstal in durft omdat het er spookt?

Stel je team samen en kom naar de escape room nabij de Achterhoek om de boeren te redden. Los de puzzels op en zorg ervoor dat je binnen een uur buiten bent, want alleen dan ben je op tijd uit de escaperoom aan de rand van de Achterhoek ontsnapt. En dat is lastiger dan je denkt!

Mystery Person

Met 4 escapers van verschillende niveaus deze kamer gedaan. Na een fijn ontvangst en wat uitleg de kamer in en spelen. Ik vind dit een verrassend leuke escape room op een mooie locatie. De kamer kan door een ieder goed gespeeld worden mede vanwege de aanpasbare moeilijkheidsgraad. Een ieder kon bijdragen op zijn eigen manier en ieder heeft een fijne tijd gehad en voor plezier! Dus een leuke kamer met voor elk niveau wat wils. Na de kamer zelf nog gezellig nagepraat en dat maakt de ervaring er alleen maar beter van.
Mocht je in de buurt zijn zeker een aanrader om eens te doen.

5
Peter Sloof
Mystery Person

Geweldig leuke ervaring. Met z’n vijven deze escape room gedaan. Sommigen voor het eerst, anderen hadden al meer ervaring met escape rooms. Super leuk thema, de entourage was super en gelukkig binnen de tijd er weer uit. Zeer zeker een aanrader en volgens de kenners in onze groep behoorde deze zeker in de top 3?

5
Marieke
Mystery Person

Voor ons de eerste keer om samen met onze kids (9/11 jr) een escaperoom te doen. We werden hartelijk ontvangen op de boerderij door de gastvrouw/boerin. De boer rijdt langs op de tracktor en loeiende koeien op de achtergrond zorgen voor een sfeervol plaatje. Voor een gezin zeker een aanrader. Leuke passende opdrachten. Zonder onze kids was het ons niet gelukt te ontsnappen. ?

5
David Tas
Mystery Person

Last-minute besproken en een geweldige ervaring rijker! Voor het eerst met het gezin een escaperoom gedaan, kinderen 10 en 12 jaar, maar kan een volgende escaperoom deze wel overtreffen? Leuk verhaal, puzzels voor iedereen en letterlijk kwam je steeds verder in veel verschillende ruimtes! Een echte aanrader!

5
Familie Brus
Mystery Person

Erg leuk om hier naar toe te komen, we waren met 20 personen en hebben de escaperoom, gps tocht en kazen curling gedaan, was alle drie erg leuk om te doen, aardige mensen en heel leuk tussen de koeien:)

5
Anand Jurriën
Mystery Person

Erg leuke ervaring. Een escaperoom tussen de koeien en kalfjes op de boerderij. Je moet er wel wat voor doen om het einde te bereiken maar gelukkig ging ook voor ons de deur weer open. Het geheel is knap verzonnen en met veel lachen en een goede samenwerking best op te lossen. Helaas tikt de klok ook mee………

5
Bianca
Mystery Person

Erg leuke ochtend gehad! Leuk thema en een warm ontvangst door een vriendelijke gastvrouw. De puzzels waren uitdagend en de locatie draagt bovendien erg bij aan de beleving.

5
Annette knol
Mystery Person

g

Gezinsescaperoom geboekt met onze twee kinderen van 13 en 15
De escape room was aangepast naar de leeftijd van de kinderen. We kregen de lastigste variant van de gezinsescaperoom
Uitdagend, erg leuk!! Echt een aanrader als gezinsuitje met wat oudere kinderen!

5
Zwama
Mystery Person

Ontzettend leuke escaperoom op de boerderij in Haaksbergen. Voor een verrassingsuitje met vriendinnen. Voor ons was het pas de 2e escaperoom ooit dus nog best moeilijk.Net niet binnen de tijd gehaald maar we mochten hem wel uit spelen. Met 7 minuten extra best knap toch! Leuk thema op de boerderij! Aanrader!!

5
Helga de Wolf
Mystery Person

Voor een moeder-dochterdagje deze escape room gedaan. Wat een aanrader!! De leukste escape room tot nu toe, mede door de verschillende kamers en het boerenthema met typische boeren opdrachten. Super leuke, trotse gastvrouw.

5
Kira & Anita

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

De vloek van hof te Langelo: Het originele verhaal

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

We willen graag geloven dat de duvel is vertrokken

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

Van vrijgezellenfeest tot kinderfeestje

Ben je op zoek naar de locatie voor een compleet feest? Bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, een kinderfeestje of een moment om aan teambuilding te werken om je personeel weer bij elkaar te krijgen? Kijk dan vooral naar de volledige arrangementen. Je kunt de escape room in de buurt van de Achterhoek namelijk uitbreiden met een lange lunch, appeltaart die met lokale ingrediënten gemaakt is of dinerarrangement met alles erop en eraan.

Kijk vooral eens naar de arrangementen die we op de website hebben staan. Speciale verzoekjes? Neem daarvoor vooral contact op met ons via het contactformulier, zodat wij kunnen zien wat er geregeld kan worden samen met de lokale ondernemers.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling? Ideaal voor groepen!

Voor welke leeftijden is de escape room in de buurt van de Achterhoek geschikt?

Onze escape room in de omgeving van de Achterhoek is geschikt voor nagenoeg alle leeftijden. Voor kinderen tot 12 jaar oud hebben we namelijk een aangepaste kinder escape room, met uitdagingen die iets minder lastig zijn. Voor de kinderen vanaf 12 jaar en gezinnen worden ook aanpassingen gedaan, zodat de escape room in  de omgeving van de Achterhoek wat uitdagender is. Volwassenen hoeven niet op genade te rekenen: die krijgen gewoon de pittige puzzels voor de kiezen om zo te laten zien hoe vindingrijk zij zijn en hoe goed er samengewerkt kan worden.

Vandaag alvast de escape room boeken?

Heb je interesse gekregen in het verhaal van het Hof te Langelo of wil je de strijd aangaan met de puzzels in de escape room nabij de Achterhoek? Lukt het jou en jouw team om de vloek te verbannen? Dan kun je gemakkelijk via onze website boeken. De escape room is geschikt voor groepen tot zeven mensen. Wil je met een grotere groep komen of heb je vragen over onze escape room? Maak dan gebruik van het contactformulier of bel ons direct op 06 42 78 00 02.