Escaperoom + Kazen Curling

Geschikt voor
Arrangement, Gezinnen, Kinderen, Volwassenen
Vanaf leeftijd
7
Aantal deelnemers
2 - 6 per groep
Duur activiteiten
1,5 uur
Prijs
Vanaf €25,16 pp (bij 6 personen)

Onze Curling met Kazen plus de Escaperoom is een geweldig Arrangement voor met vrienden, familie, kennissen of met de buren.

Vier je verjaardag bij Escaperoom Hof te Langelo en maak de beste gooi met een kaas op wielen. Ontsnap samen uit de melkstal en geniet van een heerlijk drankje na afloop.

Naast de activiteiten is er voor kinderen genoeg te zien op de boerderij, je kunt de koeien aaien als je durft, lekker buiten zitten, rondlopen bij de kippen op het erf, de katten en de hond aaien en alles bekijken.

Wanneer het tijd is zullen we je begeleiden naar de escaperoom waar je kunt puzzelen en raadsels oplossen om zo te ontsnappen uit de melkstal. Daarna een sportieve wedstrijd Kazen Curling. Bij grote groepen kan er een verdeling worden gemaakt waarbij de ene groep de escaperoom doet en de ander groep Kazen Curling.

De Escaperoom

Onze escaperoom voor kinderen is vanaf 7 jaar, de prijs is goedkoper als volwassenen.
Voor kinderen vanaf 13 jaar hebben we een aangepaste versie van de volwassen escaperoom, de prijs is hetzelfde als bij volwassenen.

Lees meer over de escaperoom voor Volwassenen
Lees meer over de escaperoom voor Gezinnen

Kazen Curling

Kazen Curling is een unieke ervaring. Het lijkt op curling op ijs, maar nu met kazen op wieletjes, en dat is een leuke uitdaging het dichtste bij de middenstip te gooien over de lange betonnen vloer in onze grote (half) open koeienstal.

Lees meer over het Kazen Curling

 

Prijzen Arrangement Escaperoom + Kazen Curling

 

Aantal personen (groep)
Prijs
2 personen € 120
3 personen € 125
4 personen € 135
5 personen € 145
6 personen € 155
Kinderfeestjes (9 – 12 jaar) 4 – 6 kinderen € 134

 

Reserveren of vragen over dit Arrangement?

Alleen de Escaperoom kunt je Online Reserveren

Voor andere activiteiten, combinaties en arrangementen neem contact op per telefoon of e-mail.

blank

Erg leuke ervaring. Een escaperoom tussen de koeien en kalfjes op de boerderij. Je moet er wel wat voor doen om het einde te bereiken maar gelukkig ging ook voor ons de deur weer open. Het geheel is knap verzonnen en met veel lachen en een goede samenwerking best op te lossen. Helaas tikt de klok ook mee………

5
Bianca
blank

Erg leuke ochtend gehad! Leuk thema en een warm ontvangst door een vriendelijke gastvrouw. De puzzels waren uitdagend en de locatie draagt bovendien erg bij aan de beleving.

5
Annette knol
blank

g

Gezinsescaperoom geboekt met onze twee kinderen van 13 en 15
De escape room was aangepast naar de leeftijd van de kinderen. We kregen de lastigste variant van de gezinsescaperoom
Uitdagend, erg leuk!! Echt een aanrader als gezinsuitje met wat oudere kinderen!

5
Zwama
blank

Ontzettend leuke escaperoom op de boerderij in Haaksbergen. Voor een verrassingsuitje met vriendinnen. Voor ons was het pas de 2e escaperoom ooit dus nog best moeilijk.Net niet binnen de tijd gehaald maar we mochten hem wel uit spelen. Met 7 minuten extra best knap toch! Leuk thema op de boerderij! Aanrader!!

5
Helga de Wolf
blank

Voor een moeder-dochterdagje deze escape room gedaan. Wat een aanrader!! De leukste escape room tot nu toe, mede door de verschillende kamers en het boerenthema met typische boeren opdrachten. Super leuke, trotse gastvrouw.

5
Kira & Anita
blank

Wat een leuke escape room! Samen als team echt samenwerken.
Een aanrader om deze te doen.

5
Team Espel
blank

Ontzettend leuke escaperoom om samen met het gezin te doen. Zeer uitdagend! Het was onze eerste ervaring, maar voor herhaling vatbaar. Prima vriendelijke ontvangst en uitleg. Ook super om nog even naar de kalfjes te mogen kijken!

5
Familie van Hogen
blank

Wij vonden het een geweldig en uitdagend gezinsuitje! Onze kinderen van 9 en 11 jaar vonden het ook super leuk, er was voor iedereen iets te doen. Ook het thema en het melken van de koe was erg leuk.

5
Fam. Wielens
blank

Wij vonden het een geweldig en uitdagend gezinsuitje! Onze kinderen van 9 en 11 jaar vonden het ook super leuk, er was voor iedereen iets te doen. Ook het thema en het melken van de koe was erg leuk.

5
Fam. Wielens
blank

Perfect om met het gezin te doen! De moeilijkheid en spannendheid wordt aangepast aan de kids. De eigenaresse vertelt veel, de kinderen kunnen vooraf vragen stellen. En door eerst even de kalfjes te mogen aaien, was de boerderij beleving compleet. Bedankt!

5
Team strijders
Escaperoom Hof Te Langelo ingang