Escaperoom + Kazen Curling

Geschikt voor
Arrangement, Gezinnen, Kinderen, Volwassenen
Vanaf leeftijd
7
Aantal deelnemers
2 - 6 per groep
Duur activiteiten
1,5 uur
Prijs
Vanaf €25,16 pp (bij 6 personen)

Onze Curling met Kazen plus de Escaperoom is een geweldig Arrangement voor met vrienden, familie, kennissen of met de buren.

Vier je verjaardag bij Escaperoom Hof te Langelo en maak de beste gooi met een kaas op wielen. Ontsnap samen uit de melkstal en geniet van een heerlijk drankje na afloop.

Naast de activiteiten is er voor kinderen genoeg te zien op de boerderij, je kunt de koeien aaien als je durft, lekker buiten zitten, rondlopen bij de kippen op het erf, de katten en de hond aaien en alles bekijken.

Wanneer het tijd is zullen we je begeleiden naar de escaperoom waar je kunt puzzelen en raadsels oplossen om zo te ontsnappen uit de melkstal. Daarna een sportieve wedstrijd Kazen Curling. Bij grote groepen kan er een verdeling worden gemaakt waarbij de ene groep de escaperoom doet en de ander groep Kazen Curling.

De Escaperoom

Onze escaperoom voor kinderen is vanaf 7 jaar, de prijs is goedkoper als volwassenen.
Voor kinderen vanaf 13 jaar hebben we een aangepaste versie van de volwassen escaperoom, de prijs is hetzelfde als bij volwassenen.

Lees meer over de escaperoom voor Volwassenen
Lees meer over de escaperoom voor Gezinnen

Kazen Curling

Kazen Curling is een unieke ervaring. Het lijkt op curling op ijs, maar nu met kazen op wieletjes, en dat is een leuke uitdaging het dichtste bij de middenstip te gooien over de lange betonnen vloer in onze grote (half) open koeienstal.

Lees meer over het Kazen Curling

 

Prijzen Arrangement Escaperoom + Kazen Curling

 

Aantal personen (groep)
Prijs
2 personen € 120
3 personen € 125
4 personen € 135
5 personen € 145
6 personen € 155
Kinderfeestjes (9 – 12 jaar) 4 – 6 kinderen € 134

 

Reserveren of vragen over dit Arrangement?

Alleen de Escaperoom kunt je Online Reserveren

Voor andere activiteiten, combinaties en arrangementen neem contact op per telefoon of e-mail.

Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

5
Ingeborg

Erg gaaf om te doen! Een pittige route maar we hebben de puzzels binnen een uur opgelost. Leuk dat de nadruk op de boerderij ligt. Er moet zelfs nog gemolken worden. Het leuke is dat je telkens een ruimte verder komt, dat motiveert. Wij zijn met ons gezin geweest, maar met vrienden of buren kan natuurlijk ook 😍👍

5
Paul ter Bekke
Google Review
blank

Op een prachtige boerderij in Haaksbergen ligt een mooie themakamer verstopt. Na toch wel een hoop escaperooms gespeeld te hebben inclusief de topkamers van Nederland, was ik aangenaam verrast in deze escaperoom. Ik kwam hier toch nog puzzels tegen die ik niet kende. Er zat een prima gameflow in de kamers en wij werden heel vriendelijk en goed begeleid. Wat vooral heel tof is aan deze escaperoom is het echte boerderijgevoel dat je krijgt. Waardoor het net iets anders is dan de meeste escaperooms. Wij hebben genoten van deze escape room. Gewoon leuk om te doen!

5
Kes86
Escape Talk Review
blank

Er was een goede uitleg van te voren. We konden allemaal meedoen om de codes te kraken. De opdrachten waren in boerderij thema. We vonden het een superleuke ervaring.

5
Martine van Hoogmoed
Facebook Review
blank

Echt een aanrader! Wij waren met een gezin van 5, kinderen in de leeftijden 10,12 en 15. En ze hadden het zo aangepast, dat het voor elk gezinslid een leuke ervaring werd. We moesten flink zoeken, puzzelen en hebben het BIJNA binnen de tijd gered. Daarna nog even knuffelen met de kalfjes. We hebben genoten!!!

5
Marike Siemerink
Facebook Review
blank
Was een erg geslaagde escaperoom..best moeilijk maar met goede hints kwamen we steeds weer verder..net niet gehaald maar ze liet ons rustig het spel uitspelen.
Zeker een aanrader 😊👍
5
Karin Nijenhuis
Facebook Review
Escaperoom Hof Te Langelo ingang