Bij Escaperoom Hof te Langelo kan je natuurlijk terecht voor de escaperoom, maar ook voor ons GPS spel, de kazencurling, de mini escaperoom of één van onze arrangementen. Hieronder kan je een totaaloverzicht vinden van de mogelijkheden.

Escaperoom

Ben je een teamspeler en heb je voor elk probleem wel een oplossing? Kom dan naar de escaperoom in Haaksbergen en verbreek de Vloek van Hof te Langelo.

Speel onze escaperoom voor volwassenen of onze aangepaste gezinsescaperoom of kinder escaperoom.

Gezinsescaperoom

Samen met je gezin een spannend en gezellig uitje plannen? Dan is Escaperoom Hof te Langelo zeker de moeite waard om te bezoeken.

Vele gezinnen gingen je voor. Wij passen de escaperoom aan naar de leeftijd van de gezinsleden. Vanaf 7 jaar kunnen kinderen ook meespelen.

Kinderfeestjes

Het spookt op Hof te Langelo in Haaksbergen. De koeien rennen loeiend door de stal, de melkmachine slaat elke nacht om drie uur op hol en het veevoer is beschimmeld. Boer Henk zit met de handen in het haar. Als dit zo doorgaat, kan hij zijn bedrijf wel opdoeken. Hulp gezocht!

Ben jij goed in hersenkrakers en hou je van samenwerken? Vier dan je kinderfeestje in kinder escaperoom Hof te Langelo. Als jullie het raadsel oplossen, kan boer Henk zijn koeien weer melken.

Kazen curling

Kazen curling: we gebruiken de voergang voor de koeien voor het spel. Je speelt dus, hoe bijzonder, vlak voor de koeien, die zich niets van de spelende mensen aantrekken en gewoon door eten.

GPS SPEL

Een spannend groepsuitje met je gezin? Boek ons GPS spel: veilig én in de buitenlucht.

Arrangementen

Wil je onze escaperoom combineren met een ander uitje? Boek één van onze complete arrangementen.

Mini escaperoom

Met trots presenteren wij jullie onze mobile mini escaperoom. Eigenlijk is het geen escaperoom, want je gaat geen kamer binnen. Het is een kruiwagen waaruit je onze kat moet bevrijden.

★★★★★
Verjaardagsfeestje van onze zoon hier gevierd. Het was heel mooi. Kinderen allemaal super enthousiast en de gastvrijheid top! Echt een aanrader, bedankt voor de leuke middag.

Myra

★★★★★
Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

Ingeborg