Escape room nabij Eibergen – wanneer je een echte uitdaging wilt

De escape room nabij Eibergen is niet voor watjes. Hier gaat het namelijk om het opheffen van een heuse vloek. Een vloek die ruim 200 jaar geleden werd opgeheven door Beernd, maar die opnieuw lijkt rond te waren. Nu houdt de Vloek van Hof te Langelo het boerenbedrijf opnieuw in de greep. De oogsten zijn mislukt en nu de koeien ziek zijn, is ook de laatste bron van inkomsten volledig opgedroogd. Kun jij Henk en Maria Del Prado helpen te overleven, of moeten zij het boerenbestaan aan de wilgen hangen?

Stel je team samen en neem deel aan de escape room in de nabije omgeving van Eibergen, waar de pittige puzzels het lastig maken om ook daadwerkelijk binnen een uur weer buiten te staan. Durf jij het aan?

Een greep uit onze reviews

★★★★★
Verjaardagsfeestje van onze zoon hier gevierd. Het was heel mooi. Kinderen allemaal super enthousiast en de gastvrijheid top! Echt een aanrader, bedankt voor de leuke middag.

Myra

★★★★★
Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

Ingeborg

Meer reviews bekijken? Bekijk onze reviews in Google, op Escaperoomsnederland.nl of op Escapetalk.nl.

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 7 personen. Groepen vanaf 8 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten (volwassenen) en 45 minuten (kinder escape room)

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel
0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

DE VLOEK VAN HOF TE LANGELO: HET ORIGINELE VERHAAL

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

WE WILLEN GRAAG GELOVEN DAT DE DUVEL IS VERTROKKEN

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

Voor wie is de escape room in de buurt van Eibergen geschikt?

Onze escape room nabij Eibergen wordt voor uiteenlopende uitjes gebruikt. Vrijgezellenfeestjes, kinderfeesten, personeelsfeesten en zelfs groepen vrienden die iets gaafs willen doen. We hebben een aparte setting voor kinderen onder de 12 jaar (de kinder escape room) én een andere setting voor groepen kinderen die ouder dan 12 zijn. Daarmee is de escape room in de buurt van Eibergen geschikt voor de meeste leeftijden.

De escape room is bijzonder geschikt voor groepen tot zeven personen. Meer personen is niet aan te raden. Wil je toch graag met een grotere groep aan het avontuur deelnemen? Neem dan vooraf even contact met ons op, zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden. Wellicht dat de groep op te splitsen en we een groepsindeling kunnen maken.

Dat is per definitie geen slecht idee bij de escape room nabij Eibergen. We bieden namelijk ook complete arrangementen aan met lunches, appeltaart of waarom niet een compleet dinerarrangement? Laat ons vooral weten waar je naar op zoek bent, zodat we de mogelijkheden alvast door kunnen spreken. Op die manier is de escape room nabij Eibergen dé oplossing wanneer je iets te vieren hebt – of iets te vieren wilt hebben. Al moet je dan wel eerst binnen een uur de escape room uit zijn gekomen.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling? Ideaal voor groepen!

De escape room met koeien op de achtergrond

De escape room in de buurt van Eibergen speelt zich af in de melkstal (met koeien op de achtergrond) en alleen deze unieke locatie is al een reden voor het enorme succes van onze escape room. Wil je zelf proberen om  melkstal te komen, samen met je team? Lijkt het je gaaf om de vloek te verbannen? Boek dan vandaag nog jouw avontuur via onze website. Wil je met een grotere groep komen of heb je vragen voordat je kunt reserveren? Dan vind je het contactformulier en onze gegevens op de contactpagina op de website.