Kinderfeestjes

Geschikt voor
Kinderen, Online reserveren
Vanaf leeftijd
9 jaar
Aantal deelnemers
4-6 kinderen
Duur activiteiten
Een uur
Prijs
€ 99,-

Kinder escaperoom “De Vloek van Hof te Langelo”

Dat klinkt eng

Je hoeft niet bang te worden hoor, dat is nergens voor nodig. Het is maar een verhaal.

Dit is het verhaal: de mensen in het dorp Haaksbergen een plaatsje in Overijssel, geloven dat er meer dan 200 jaar geleden een spook rondwaarde in Twente. D’n zwatten, noemden de mensen hem. Of d’n duuvel.

De duvel verborg zich ook op onze boerderij. Maar boerenknecht Beernd wist wel raad met deze gast. Op een nacht joeg hij het spook de appelboom in en gaf hem een pak slaag van heb-ik-jou-daar. Nou, de lummel wist niet hoe snel hij uit Overijssel moest vluchten!

Maar helaas.

Het spookt nog steeds op onze boerderij. Boer Henk wordt er knettergek van, en hij vraagt zich zelfs af of de duvel wel écht weg is.

Jij kunt de boer helpen voordat hij helemaal instort.

In de escaperoom in Haaksbergen verbreek je met je vrienden tijdens je verjaardagsfeestje, de Vloek van Hof te Langelo met slim denkwerk, eerlijk samenwerken en stevig puzzelen.

Met hoeveel kinderen kun je je verjaardagsuitje vieren en hoe lang duurt het?

In de kinder escaperoom is plaats voor 6 kinderen en je hebt 60 minuten om de opdrachten te doen. Daarna krijg je ranja en iets lekkers.

In totaal ben je ongeveer anderhalf uur op de boerderij.

Wil je met een grotere groep je verjaardag in de escape room vieren?

Geen probleem, neem dan even contact op om te overleggen.

Groepen vanaf 7 personen splitsen we in tweeën. De ene vriendengroep doet de escaperoom, de andere groep kan een GPS-spel spelen of op het erf rondkijken. Daarna wissel je om. Je snapt dat we dan wat langer bezig zijn: met twee groepen duurt jouw bezoek aan de escaperoom ongeveer twee-en-een-half uur.

Mag je ook op de boerderij rondkijken?

Jazeker. Een uitje op de boerderij in het Twentse Haaksbergen is geen uitje als je niet op de boerderij rond hebt gekeken Je kunt de pony aaien, naar de koeien staren, de kalfjes bezoeken. Mag allemaal.

Dan word je zeker heel vies

Tja, je netste kleren kun je het best thuislaten. Je komt heus niet pikzwart uit de escaperoom, maar op een boerderij kan het wel wat stoffig zijn, of modderig.

Nieuwe kleren, hoge hakken, knalwitte gympen? Bewaar ze voor een bezoek aan een chique kasteel of het Concertgebouw.

En hoe gaat het met reserveren en betalen en zo?

Je kunt een plek in de kinder escaperoom online reserveren. Betalen kan vooraf via iDeal en anders ter plekke met de PIN of contant.

Maar goed, je pa of je juf of je voetbaltrainer wil vast eerst weten wat het kost. Laat de pagina met prijzen maar even aan hem of haar zien.

Alles op een rijtje

  • de kinder escape room is geschikt voor kinderen van 9 – 12 jaar
  • vanaf 13 jaar ben je welkom voor je escaperoomuitje in de aangepaste versie, de gezinsescaperoom
  • we splitsen groepen vanaf 7 personen in tweeën en er is ruimte voor maximaal 12 kinderen
  • je krijgt 60 minuten om uit de escaperoom te ontsnappen
  • deze kinder escaperoom is niet eng, maar wel lekker spannend

Durf jij het aan? Ja, toch?

Ben jij goed in hersenkrakers en hou je van samenwerken? Vier dan je kinderfeestje in kinder escaperoom Hof te Langelo. Als jullie het raadsel oplossen, kan boer Henk weer zijn koeien melken.

Reserveren of vragen over dit Arrangement?

Neem contact op of reserveer direct online

Voor combinaties met andere activiteiten, arrangementen en groepen groter dan 6 personen neem contact op per telefoon of e-mail om te reserveren.

Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

5
Ingeborg

Erg gaaf om te doen! Een pittige route maar we hebben de puzzels binnen een uur opgelost. Leuk dat de nadruk op de boerderij ligt. Er moet zelfs nog gemolken worden. Het leuke is dat je telkens een ruimte verder komt, dat motiveert. Wij zijn met ons gezin geweest, maar met vrienden of buren kan natuurlijk ook 😍👍

5
Paul ter Bekke
Google Review

Op een prachtige boerderij in Haaksbergen ligt een mooie themakamer verstopt. Na toch wel een hoop escaperooms gespeeld te hebben inclusief de topkamers van Nederland, was ik aangenaam verrast in deze escaperoom. Ik kwam hier toch nog puzzels tegen die ik niet kende. Er zat een prima gameflow in de kamers en wij werden heel vriendelijk en goed begeleid. Wat vooral heel tof is aan deze escaperoom is het echte boerderijgevoel dat je krijgt. Waardoor het net iets anders is dan de meeste escaperooms. Wij hebben genoten van deze escape room. Gewoon leuk om te doen!

5
Kes86
Escape Talk Review

Er was een goede uitleg van te voren. We konden allemaal meedoen om de codes te kraken. De opdrachten waren in boerderij thema. We vonden het een superleuke ervaring.

5
Martine van Hoogmoed
Facebook Review

Echt een aanrader! Wij waren met een gezin van 5, kinderen in de leeftijden 10,12 en 15. En ze hadden het zo aangepast, dat het voor elk gezinslid een leuke ervaring werd. We moesten flink zoeken, puzzelen en hebben het BIJNA binnen de tijd gered. Daarna nog even knuffelen met de kalfjes. We hebben genoten!!!

5
Marike Siemerink
Facebook Review
Was een erg geslaagde escaperoom..best moeilijk maar met goede hints kwamen we steeds weer verder..net niet gehaald maar ze liet ons rustig het spel uitspelen.
Zeker een aanrader 😊👍
5
Karin Nijenhuis
Facebook Review
Escaperoom Hof Te Langelo ingang