Kinderfeestjes

Geschikt voor
Kinderen, Online reserveren
Vanaf leeftijd
9 jaar
Aantal deelnemers
4-6 kinderen
Duur activiteiten
Een uur
Prijs
€ 99,-

Kinder escaperoom “De Vloek van Hof te Langelo”

Dat klinkt eng

Je hoeft niet bang te worden hoor, dat is nergens voor nodig. Het is maar een verhaal.

Dit is het verhaal: de mensen in het dorp Haaksbergen een plaatsje in Overijssel, geloven dat er meer dan 200 jaar geleden een spook rondwaarde in Twente. D’n zwatten, noemden de mensen hem. Of d’n duuvel.

De duvel verborg zich ook op onze boerderij. Maar boerenknecht Beernd wist wel raad met deze gast. Op een nacht joeg hij het spook de appelboom in en gaf hem een pak slaag van heb-ik-jou-daar. Nou, de lummel wist niet hoe snel hij uit Overijssel moest vluchten!

Maar helaas.

Het spookt nog steeds op onze boerderij. Boer Henk wordt er knettergek van, en hij vraagt zich zelfs af of de duvel wel écht weg is.

Jij kunt de boer helpen voordat hij helemaal instort.

In de escaperoom in Haaksbergen verbreek je met je vrienden tijdens je verjaardagsfeestje, de Vloek van Hof te Langelo met slim denkwerk, eerlijk samenwerken en stevig puzzelen.

Met hoeveel kinderen kun je je verjaardagsuitje vieren en hoe lang duurt het?

In de kinder escaperoom is plaats voor 6 kinderen en je hebt 60 minuten om de opdrachten te doen. Daarna krijg je ranja en iets lekkers.

In totaal ben je ongeveer anderhalf uur op de boerderij.

Wil je met een grotere groep je verjaardag in de escape room vieren?

Geen probleem, neem dan even contact op om te overleggen.

Groepen vanaf 7 personen splitsen we in tweeën. De ene vriendengroep doet de escaperoom, de andere groep kan een GPS-spel spelen of op het erf rondkijken. Daarna wissel je om. Je snapt dat we dan wat langer bezig zijn: met twee groepen duurt jouw bezoek aan de escaperoom ongeveer twee-en-een-half uur.

Mag je ook op de boerderij rondkijken?

Jazeker. Een uitje op de boerderij in het Twentse Haaksbergen is geen uitje als je niet op de boerderij rond hebt gekeken Je kunt de pony aaien, naar de koeien staren, de kalfjes bezoeken. Mag allemaal.

Dan word je zeker heel vies

Tja, je netste kleren kun je het best thuislaten. Je komt heus niet pikzwart uit de escaperoom, maar op een boerderij kan het wel wat stoffig zijn, of modderig.

Nieuwe kleren, hoge hakken, knalwitte gympen? Bewaar ze voor een bezoek aan een chique kasteel of het Concertgebouw.

En hoe gaat het met reserveren en betalen en zo?

Je kunt een plek in de kinder escaperoom online reserveren. Betalen kan vooraf via iDeal en anders ter plekke met de PIN of contant.

Maar goed, je pa of je juf of je voetbaltrainer wil vast eerst weten wat het kost. Laat de pagina met prijzen maar even aan hem of haar zien.

Alles op een rijtje

  • de kinder escape room is geschikt voor kinderen van 9 – 12 jaar
  • vanaf 13 jaar ben je welkom voor je escaperoomuitje in de aangepaste versie, de gezinsescaperoom
  • we splitsen groepen vanaf 7 personen in tweeën en er is ruimte voor maximaal 12 kinderen
  • je krijgt 60 minuten om uit de escaperoom te ontsnappen
  • deze kinder escaperoom is niet eng, maar wel lekker spannend

Durf jij het aan? Ja, toch?

Ben jij goed in hersenkrakers en hou je van samenwerken? Vier dan je kinderfeestje in kinder escaperoom Hof te Langelo. Als jullie het raadsel oplossen, kan boer Henk weer zijn koeien melken.

Reserveren of vragen over dit Arrangement?

Neem contact op of reserveer direct online

Voor combinaties met andere activiteiten, arrangementen en groepen groter dan 6 personen neem contact op per telefoon of e-mail om te reserveren.

Mystery Person

Met 4 escapers van verschillende niveaus deze kamer gedaan. Na een fijn ontvangst en wat uitleg de kamer in en spelen. Ik vind dit een verrassend leuke escape room op een mooie locatie. De kamer kan door een ieder goed gespeeld worden mede vanwege de aanpasbare moeilijkheidsgraad. Een ieder kon bijdragen op zijn eigen manier en ieder heeft een fijne tijd gehad en voor plezier! Dus een leuke kamer met voor elk niveau wat wils. Na de kamer zelf nog gezellig nagepraat en dat maakt de ervaring er alleen maar beter van.
Mocht je in de buurt zijn zeker een aanrader om eens te doen.

5
Peter Sloof
Mystery Person

Geweldig leuke ervaring. Met z’n vijven deze escape room gedaan. Sommigen voor het eerst, anderen hadden al meer ervaring met escape rooms. Super leuk thema, de entourage was super en gelukkig binnen de tijd er weer uit. Zeer zeker een aanrader en volgens de kenners in onze groep behoorde deze zeker in de top 3🐄

5
Marieke
Mystery Person

Voor ons de eerste keer om samen met onze kids (9/11 jr) een escaperoom te doen. We werden hartelijk ontvangen op de boerderij door de gastvrouw/boerin. De boer rijdt langs op de tracktor en loeiende koeien op de achtergrond zorgen voor een sfeervol plaatje. Voor een gezin zeker een aanrader. Leuke passende opdrachten. Zonder onze kids was het ons niet gelukt te ontsnappen. 😀

5
David Tas
Mystery Person

Last-minute besproken en een geweldige ervaring rijker! Voor het eerst met het gezin een escaperoom gedaan, kinderen 10 en 12 jaar, maar kan een volgende escaperoom deze wel overtreffen? Leuk verhaal, puzzels voor iedereen en letterlijk kwam je steeds verder in veel verschillende ruimtes! Een echte aanrader!

5
Familie Brus
Mystery Person

Erg leuk om hier naar toe te komen, we waren met 20 personen en hebben de escaperoom, gps tocht en kazen curling gedaan, was alle drie erg leuk om te doen, aardige mensen en heel leuk tussen de koeien:)

5
Anand Jurriën
Mystery Person

Erg leuke ervaring. Een escaperoom tussen de koeien en kalfjes op de boerderij. Je moet er wel wat voor doen om het einde te bereiken maar gelukkig ging ook voor ons de deur weer open. Het geheel is knap verzonnen en met veel lachen en een goede samenwerking best op te lossen. Helaas tikt de klok ook mee………

5
Bianca
Mystery Person

Erg leuke ochtend gehad! Leuk thema en een warm ontvangst door een vriendelijke gastvrouw. De puzzels waren uitdagend en de locatie draagt bovendien erg bij aan de beleving.

5
Annette knol
Mystery Person

g

Gezinsescaperoom geboekt met onze twee kinderen van 13 en 15
De escape room was aangepast naar de leeftijd van de kinderen. We kregen de lastigste variant van de gezinsescaperoom
Uitdagend, erg leuk!! Echt een aanrader als gezinsuitje met wat oudere kinderen!

5
Zwama
Mystery Person

Ontzettend leuke escaperoom op de boerderij in Haaksbergen. Voor een verrassingsuitje met vriendinnen. Voor ons was het pas de 2e escaperoom ooit dus nog best moeilijk.Net niet binnen de tijd gehaald maar we mochten hem wel uit spelen. Met 7 minuten extra best knap toch! Leuk thema op de boerderij! Aanrader!!

5
Helga de Wolf
Mystery Person

Voor een moeder-dochterdagje deze escape room gedaan. Wat een aanrader!! De leukste escape room tot nu toe, mede door de verschillende kamers en het boerenthema met typische boeren opdrachten. Super leuke, trotse gastvrouw.

5
Kira & Anita
Escaperoom Hof Te Langelo ingang