Escaperoom + GPS Spel

Geschikt voor
Arrangement, Gezinnen, Kinderen, Volwassenen
Vanaf leeftijd
7
Aantal deelnemers
2 - 6 per groep
Duur activiteiten
1,5 uur
Prijs
Vanaf €25,- pp (bij 6 personenen)

Perfect arrangement met Escaperoom en GPS spel voor groepen, gezellig met familie, vrienden, collega’s of vereniging.

Je wordt ontvangen in onze ontvangstruimte, of buiten aan de picknicktafel, waar je lekker een bakje koffie, thee, fris en gebak kunt krijgen. Moet je even wachten omdat je wat vroeg bent, dan is er op onze boerderij genoeg te beleven. Naast de escaperoom, kazen curling en gps spel is het voor kinderen (en volwassenen) ook erg leuk om de koeien en soms pasgeboren kalfjes te bekijken. Kippen lopen rond op het erf samen met de katten.

Wanneer het tijd is zullen we je begeleiden naar de escaperoom waar je kan genieten van de puzzels en raadsels in onze melkstal om zo te alles te ontcijferen om te ontsnappen. Na de esacaperoom kunnen jullie het GPS Spel spelen. Bij grote groepen kan er een verdeling worden gemaakt waarbij de ene groep de escaperoom doet en de ander groep het GPS spel.

De Escaperoom

Onze escaperoom is voor volwassenen, gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar en kinderfeestjes

Lees meer over de escaperoom voor kinderen

Lees meer over de escaperoom voor Volwassenen
Lees meer over de escaperoom voor Gezinnen

Het GPS spel

Het GPS spel is heel leuk om te doen,  lees meer op de pagina van het GPS spel zelf.

Lees meer over het GPS spel

 

Prijzen Arrangement Escaperoom + GPS Spel

Aantal personen (groep)
Prijs
2 personen € 115
3 personen € 120
4 personen € 130
5 personen € 140
6 personen € 150

 

Reserveren of vragen over dit Arrangement?

Alleen de Escaperoom kunt je Online Reserveren

Voor andere activiteiten, combinaties en arrangementen neem contact op per telefoon of e-mail.

blank

Erg leuke ervaring. Een escaperoom tussen de koeien en kalfjes op de boerderij. Je moet er wel wat voor doen om het einde te bereiken maar gelukkig ging ook voor ons de deur weer open. Het geheel is knap verzonnen en met veel lachen en een goede samenwerking best op te lossen. Helaas tikt de klok ook mee………

5
Bianca
blank

Erg leuke ochtend gehad! Leuk thema en een warm ontvangst door een vriendelijke gastvrouw. De puzzels waren uitdagend en de locatie draagt bovendien erg bij aan de beleving.

5
Annette knol
blank

g

Gezinsescaperoom geboekt met onze twee kinderen van 13 en 15
De escape room was aangepast naar de leeftijd van de kinderen. We kregen de lastigste variant van de gezinsescaperoom
Uitdagend, erg leuk!! Echt een aanrader als gezinsuitje met wat oudere kinderen!

5
Zwama
blank

Ontzettend leuke escaperoom op de boerderij in Haaksbergen. Voor een verrassingsuitje met vriendinnen. Voor ons was het pas de 2e escaperoom ooit dus nog best moeilijk.Net niet binnen de tijd gehaald maar we mochten hem wel uit spelen. Met 7 minuten extra best knap toch! Leuk thema op de boerderij! Aanrader!!

5
Helga de Wolf
blank

Voor een moeder-dochterdagje deze escape room gedaan. Wat een aanrader!! De leukste escape room tot nu toe, mede door de verschillende kamers en het boerenthema met typische boeren opdrachten. Super leuke, trotse gastvrouw.

5
Kira & Anita
blank

Wat een leuke escape room! Samen als team echt samenwerken.
Een aanrader om deze te doen.

5
Team Espel
blank

Ontzettend leuke escaperoom om samen met het gezin te doen. Zeer uitdagend! Het was onze eerste ervaring, maar voor herhaling vatbaar. Prima vriendelijke ontvangst en uitleg. Ook super om nog even naar de kalfjes te mogen kijken!

5
Familie van Hogen
blank

Wij vonden het een geweldig en uitdagend gezinsuitje! Onze kinderen van 9 en 11 jaar vonden het ook super leuk, er was voor iedereen iets te doen. Ook het thema en het melken van de koe was erg leuk.

5
Fam. Wielens
blank

Wij vonden het een geweldig en uitdagend gezinsuitje! Onze kinderen van 9 en 11 jaar vonden het ook super leuk, er was voor iedereen iets te doen. Ook het thema en het melken van de koe was erg leuk.

5
Fam. Wielens
blank

Perfect om met het gezin te doen! De moeilijkheid en spannendheid wordt aangepast aan de kids. De eigenaresse vertelt veel, de kinderen kunnen vooraf vragen stellen. En door eerst even de kalfjes te mogen aaien, was de boerderij beleving compleet. Bedankt!

5
Team strijders
Escaperoom Hof Te Langelo ingang