Escape room in Haaksbergen

Escape room Haaksbergen: een geweldig avontuur met een verhaal

De escape room in Haaksbergen is een geweldig avontuur voor jong en oud. Maar het is vooral een escape room met een verhaal erachter. Het gaat om de Vloek op het Hof van Langelo. Hier is duidelijk iets vreemds aan de hand. Ruim 200 jaar geleden lukte het Beernd om de vloek op te heffen, echter lijkt deze wedergekeerd. De oogsten mislukken, de koeien worden ziek en de melkmachine lijkt soms een volledig eigen leven te leiden. Maar nu is het uit de hand gelopen. De boerenfamilie Del Prado is ten einde raad, omdat de laatste inkomsten nu ook opgedroogd zijn. Kun jij boer Henk en Maria helpen door de raadsels op te lossen in de escape room Haaksbergen?

Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

5
Ingeborg

Erg gaaf om te doen! Een pittige route maar we hebben de puzzels binnen een uur opgelost. Leuk dat de nadruk op de boerderij ligt. Er moet zelfs nog gemolken worden. Het leuke is dat je telkens een ruimte verder komt, dat motiveert. Wij zijn met ons gezin geweest, maar met vrienden of buren kan natuurlijk ook 😍👍

5
Paul ter Bekke
Google Review

Op een prachtige boerderij in Haaksbergen ligt een mooie themakamer verstopt. Na toch wel een hoop escaperooms gespeeld te hebben inclusief de topkamers van Nederland, was ik aangenaam verrast in deze escaperoom. Ik kwam hier toch nog puzzels tegen die ik niet kende. Er zat een prima gameflow in de kamers en wij werden heel vriendelijk en goed begeleid. Wat vooral heel tof is aan deze escaperoom is het echte boerderijgevoel dat je krijgt. Waardoor het net iets anders is dan de meeste escaperooms. Wij hebben genoten van deze escape room. Gewoon leuk om te doen!

5
Kes86
Escape Talk Review

Er was een goede uitleg van te voren. We konden allemaal meedoen om de codes te kraken. De opdrachten waren in boerderij thema. We vonden het een superleuke ervaring.

5
Martine van Hoogmoed
Facebook Review

Echt een aanrader! Wij waren met een gezin van 5, kinderen in de leeftijden 10,12 en 15. En ze hadden het zo aangepast, dat het voor elk gezinslid een leuke ervaring werd. We moesten flink zoeken, puzzelen en hebben het BIJNA binnen de tijd gered. Daarna nog even knuffelen met de kalfjes. We hebben genoten!!!

5
Marike Siemerink
Facebook Review
Was een erg geslaagde escaperoom..best moeilijk maar met goede hints kwamen we steeds weer verder..net niet gehaald maar ze liet ons rustig het spel uitspelen.
Zeker een aanrader 😊👍
5
Karin Nijenhuis
Facebook Review

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

De vloek van hof te Langelo: Het originele verhaal

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

We willen graag geloven dat de duvel is vertrokken

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

Een spannend avontuur in de escape room in Haaksbergen

In de escape room in Haaksbergen wacht een spannend avontuur op je. Maar het is vooral de locatie die de mensen erg leuk vinden wanneer zij op de boerderij zijn. De escape room is namelijk gewoon in de melkstal, omdat daar de Vloek van Hof te Langelo rondwaart en opgelost moet worden. Lekker landelijk en met de koeien op de achtergrond!

Daarnaast is onze escape room in Haaksbergen geschikt voor jong en oud. Vooral omdat we niet dezelfde uitdagingen en puzzels gebruiken. Wanneer jouw team bestaat uit kinderen onder de 12 jaar, passen we graag de uitdagingen aan zodat het gewoon haalbaar blijft (zie onze kinder escape room). Zijn het kinderen van 13 jaar of ouder, dan hebben we ook een iets simpelere versie. En volwassenen? Die zullen toch echt de hersenen moeten laten kraken om het grote mysterie op te lossen en de boeren te helpen, want wanneer je niet binnen een uur buiten staat, dan blijft de vloek gewoon bestaan.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling? Ideaal voor groepen!

Maak er een uitgebreid feest van

Je kunt er een compleet feest van maken wanneer je wilt, door de escape room in Haaksbergen uit te breiden met eten en drinken. Een verstandige keuze want de kans is groot dat je even na wilt praten over die lastige puzzel, die vreemde oplossing of de reden waarom jullie niet binnen een uur buiten stonden in de escape room in Haaksbergen. Je kunt een arrangement boeken met appeltaart achteraf, een heerlijke lunch – maar je kunt ook een diner in een lokaal restaurant aan de escape room in Haaksbergen toevoegen om er zo een groot feest van te maken tijdens het vrijgezellen- of kinderfeest.

Boek vandaag alvast!

Wil je de escape room in Haaksbergen in de melkstal zelf een keer proberen? Je kunt vandaag al boeken. Dat kan gemakkelijk via onze website. Wil je met een groep komen die bestaat uit meer dan 7 mensen? Neem dan eerst even contact met ons op zodat we de mogelijkheden door kunnen nemen. Komen er kinderen mee? Vermeld dan ook direct de leeftijd van de kinderen. Denk je dat het jou en jouw team lukt om de Vloek van Hof te Langelo op te heffen?