Escape room in Haaksbergen

Escape room Haaksbergen: een geweldig avontuur met een verhaal

De escape room in Haaksbergen is een geweldig avontuur voor jong en oud. Maar het is vooral een escape room met een verhaal erachter. Het gaat om de Vloek op het Hof van Langelo. Hier is duidelijk iets vreemds aan de hand. Ruim 200 jaar geleden lukte het Beernd om de vloek op te heffen, echter lijkt deze wedergekeerd. De oogsten mislukken, de koeien worden ziek en de melkmachine lijkt soms een volledig eigen leven te leiden. Maar nu is het uit de hand gelopen. De boerenfamilie Del Prado is ten einde raad, omdat de laatste inkomsten nu ook opgedroogd zijn. Kun jij boer Henk en Maria helpen door de raadsels op te lossen in de escape room Haaksbergen?

Mystery Person

Met 4 escapers van verschillende niveaus deze kamer gedaan. Na een fijn ontvangst en wat uitleg de kamer in en spelen. Ik vind dit een verrassend leuke escape room op een mooie locatie. De kamer kan door een ieder goed gespeeld worden mede vanwege de aanpasbare moeilijkheidsgraad. Een ieder kon bijdragen op zijn eigen manier en ieder heeft een fijne tijd gehad en voor plezier! Dus een leuke kamer met voor elk niveau wat wils. Na de kamer zelf nog gezellig nagepraat en dat maakt de ervaring er alleen maar beter van.
Mocht je in de buurt zijn zeker een aanrader om eens te doen.

5
Peter Sloof
Mystery Person

Geweldig leuke ervaring. Met z’n vijven deze escape room gedaan. Sommigen voor het eerst, anderen hadden al meer ervaring met escape rooms. Super leuk thema, de entourage was super en gelukkig binnen de tijd er weer uit. Zeer zeker een aanrader en volgens de kenners in onze groep behoorde deze zeker in de top 3🐄

5
Marieke
Mystery Person

Voor ons de eerste keer om samen met onze kids (9/11 jr) een escaperoom te doen. We werden hartelijk ontvangen op de boerderij door de gastvrouw/boerin. De boer rijdt langs op de tracktor en loeiende koeien op de achtergrond zorgen voor een sfeervol plaatje. Voor een gezin zeker een aanrader. Leuke passende opdrachten. Zonder onze kids was het ons niet gelukt te ontsnappen. 😀

5
David Tas
Mystery Person

Last-minute besproken en een geweldige ervaring rijker! Voor het eerst met het gezin een escaperoom gedaan, kinderen 10 en 12 jaar, maar kan een volgende escaperoom deze wel overtreffen? Leuk verhaal, puzzels voor iedereen en letterlijk kwam je steeds verder in veel verschillende ruimtes! Een echte aanrader!

5
Familie Brus
Mystery Person

Erg leuk om hier naar toe te komen, we waren met 20 personen en hebben de escaperoom, gps tocht en kazen curling gedaan, was alle drie erg leuk om te doen, aardige mensen en heel leuk tussen de koeien:)

5
Anand Jurriën
Mystery Person

Erg leuke ervaring. Een escaperoom tussen de koeien en kalfjes op de boerderij. Je moet er wel wat voor doen om het einde te bereiken maar gelukkig ging ook voor ons de deur weer open. Het geheel is knap verzonnen en met veel lachen en een goede samenwerking best op te lossen. Helaas tikt de klok ook mee………

5
Bianca
Mystery Person

Erg leuke ochtend gehad! Leuk thema en een warm ontvangst door een vriendelijke gastvrouw. De puzzels waren uitdagend en de locatie draagt bovendien erg bij aan de beleving.

5
Annette knol
Mystery Person

g

Gezinsescaperoom geboekt met onze twee kinderen van 13 en 15
De escape room was aangepast naar de leeftijd van de kinderen. We kregen de lastigste variant van de gezinsescaperoom
Uitdagend, erg leuk!! Echt een aanrader als gezinsuitje met wat oudere kinderen!

5
Zwama
Mystery Person

Ontzettend leuke escaperoom op de boerderij in Haaksbergen. Voor een verrassingsuitje met vriendinnen. Voor ons was het pas de 2e escaperoom ooit dus nog best moeilijk.Net niet binnen de tijd gehaald maar we mochten hem wel uit spelen. Met 7 minuten extra best knap toch! Leuk thema op de boerderij! Aanrader!!

5
Helga de Wolf
Mystery Person

Voor een moeder-dochterdagje deze escape room gedaan. Wat een aanrader!! De leukste escape room tot nu toe, mede door de verschillende kamers en het boerenthema met typische boeren opdrachten. Super leuke, trotse gastvrouw.

5
Kira & Anita

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

De vloek van hof te Langelo: Het originele verhaal

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

We willen graag geloven dat de duvel is vertrokken

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

Een spannend avontuur in de escape room in Haaksbergen

In de escape room in Haaksbergen wacht een spannend avontuur op je. Maar het is vooral de locatie die de mensen erg leuk vinden wanneer zij op de boerderij zijn. De escape room is namelijk gewoon in de melkstal, omdat daar de Vloek van Hof te Langelo rondwaart en opgelost moet worden. Lekker landelijk en met de koeien op de achtergrond!

Daarnaast is onze escape room in Haaksbergen geschikt voor jong en oud. Vooral omdat we niet dezelfde uitdagingen en puzzels gebruiken. Wanneer jouw team bestaat uit kinderen onder de 12 jaar, passen we graag de uitdagingen aan zodat het gewoon haalbaar blijft (zie onze kinder escape room). Zijn het kinderen van 13 jaar of ouder, dan hebben we ook een iets simpelere versie. En volwassenen? Die zullen toch echt de hersenen moeten laten kraken om het grote mysterie op te lossen en de boeren te helpen, want wanneer je niet binnen een uur buiten staat, dan blijft de vloek gewoon bestaan.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling? Ideaal voor groepen!

Maak er een uitgebreid feest van

Je kunt er een compleet feest van maken wanneer je wilt, door de escape room in Haaksbergen uit te breiden met eten en drinken. Een verstandige keuze want de kans is groot dat je even na wilt praten over die lastige puzzel, die vreemde oplossing of de reden waarom jullie niet binnen een uur buiten stonden in de escape room in Haaksbergen. Je kunt een arrangement boeken met appeltaart achteraf, een heerlijke lunch – maar je kunt ook een diner in een lokaal restaurant aan de escape room in Haaksbergen toevoegen om er zo een groot feest van te maken tijdens het vrijgezellen- of kinderfeest.

Boek vandaag alvast!

Wil je de escape room in Haaksbergen in de melkstal zelf een keer proberen? Je kunt vandaag al boeken. Dat kan gemakkelijk via onze website. Wil je met een groep komen die bestaat uit meer dan 7 mensen? Neem dan eerst even contact met ons op zodat we de mogelijkheden door kunnen nemen. Komen er kinderen mee? Vermeld dan ook direct de leeftijd van de kinderen. Denk je dat het jou en jouw team lukt om de Vloek van Hof te Langelo op te heffen?