Onze reviews

Op deze pagina hebben we de reviews op verschillende platforms zoals Google, Tripadvisor, Escaperoomsnederland.nl, Escapetalk.nl, Facebook en All-escaperooms.nl verzameld. Gemiddeld wordt onze escape room beoordeeld met een 9,6 uit ongeveer 300 beoordelingen van 6 platforms. Wil je ook een beoordeling schrijven? Dat waarderen wij enorm!

Escape Rooms Nederland

Facebook

Escaperoom Hof te Langelo
5.0
Based on 102 reviews
aangedreven door Facebook
Yvonne Gouwenberg
Yvonne Gouwenberg
2020-10-15T19:23:11+0000
Wat een leuke escaperoom om samen met het gezin te doen! Voor de kinderen (7 en 10) de eerste keer en ze hadden al snel... door wat de bedoeling was en iedereen werd heel fanatiek! We hebben allemaal genoten, een aanrader!lees meer
Bianca Anker
Bianca Anker
2020-10-03T16:33:49+0000
Top geregeld! Binnen de tijd ontsnapt, wel wat tips nodig gehad😂
Sandra Koers-Engbers
Sandra Koers-Engbers
2020-10-02T11:46:57+0000
Leuke locatie, erg vriendelijk, goede uitslag. Geslaagd kinderfeestje!
Danielle Leemkuil
Danielle Leemkuil
2020-09-13T14:34:05+0000
Vanmiddag de escape room mogen oplossen. Het was erg gezellig en zeer goed opgezet. Nuttige tips werden gegeven. Na... goed zoeken en samenwerken is het ons gelukt!! Kids en wij vonden het geweldig. Ook erg leuke intro en als afsluiter rondje kalfjes en stallen. Erg leuk. Zeker een aanrader.lees meer
Anne van Uijtregt
Anne van Uijtregt
2020-09-07T20:54:05+0000
Heel erg leuke middag gehad! unieke locatie en ons zoontje van 2 heeft zich ook erg goed vermaakt, op de... boerderij🚜 De escaperoom zat goed in elkaar, leuke, uitdagende en afwisselende puzzels/raadsels. Zeker aan te bevelen, ook als je al meerdere escaperooms hebt gespeeld!lees meer
Chris JE
Chris JE
2020-08-30T15:30:08+0000
Wij hebben een leuke ochtend gehad in de escaperoom. Het was onze eerste escaperoom.... dus we waren erg nieuwsgierig... en vol spanning om aan het avontuur te beginnen. We hebben er van genoten!lees meer
Anjo de Graaf
Anjo de Graaf
2020-08-30T06:36:04+0000
Leuke escaperoom gedaan met 8 personen. 4 kinderen in de leeftijd van 9- 14 jaar en 4 volwassenen. We werden ... gesplitst in 2 groepen. En het mooie is dat hij aangepast kan worden naar de leeftijd van de kinderen. Ideaal en daarom een leuk gezinsuitje! De tijd dat we moesten wachten mochten we kijken op de boerderij en helpen met de kalfjes eten te geven. Thema van de escaperoom is passend bij de boerderij en verrassend opgebouwd met leuke elementen.lees meer
Marieke Vijverberg
Marieke Vijverberg
2020-08-11T17:12:52+0000
Het was erg leuk en uniek op de boerderij! De kinderen hebben genoten en heel leuk om met z’n alleen te doen! Daarna... nog even koeien en kalfjes aaien maakt het wel compleet!lees meer
Janneke Mastwijk
Janneke Mastwijk
2020-08-04T14:33:52+0000
Vanochtend met ons gezin (2 volwassen. en 3 kinderen) voor het eerst een Escaperoom bezocht...en wat een succes! We... hebben er allemaal erg van genoten! Het thema ‘de boerderij’ is erg leuk en het voelde steeds weer als een overwinning als het lukte om ons van de ene ruimte naar de andere te puzzelen. Als een goed team lukte het ons om ‘het mysterie’ op te lossen. Erg leuk opgezet en gastvrij ontvangen! Zeker aan te raden!lees meer
Marjan Altena-poortman
Marjan Altena-poortman
2020-08-01T19:37:40+0000
Whoehoeee!! Wat was het leuk!! We waren met 4 kinderen en 2 volwassenen en waren allemaal erg enthousiast !! Zeker een... dikke vette aanrader!!lees meer
Inge van Lochem
Inge van Lochem
2020-07-24T10:31:32+0000
Super leuke escape room. BOEiend thema, met Koele en uitdagende puzzels. Voor de gevorderde escaper, maar omdat de... puzzels kunnen worden aangepast, ook leuk voor kinderen. Wij hebben genoten.lees meer
Minette Korterink
Minette Korterink
2020-07-19T15:19:03+0000
De eerste escaperoom als gezin. Zonder verwachtingen binnen gekomen. Hopelijk zijn de volgende escaperooms van... eenzelfde kwaliteit! Vindingrijk en een mooie lijn in de opdrachten. Had wat ons betreft nog uren door kunnen gaan! Echt een aanrader met kinderen.lees meer
Rian Elshof
Rian Elshof
2020-07-17T13:21:25+0000
Erg leuke Escaperoom. Kinderfeestje van mijn dochter. Thema boerderij en op de boerderij, waardoor het decor echt was... en niet nagemaakt. Wathet extra mooi maakte. Ontvangst was erg gastvrij. De dieren koeien en paard maakten het helemaal af. De dames waren super fanatiek en het was ook best een beetje spannend! Top feestje.lees meer
Karin Grootenhuis
Karin Grootenhuis
2020-07-14T16:53:42+0000
Zondagmiddag een hele leuke middag gehad bij deze escaperoom! Echt heel geschikt om samen met kinderen te doen (dan... worden sommige puzzels iets aangepast), maar ook met alleen volwassenen is de escaperoom uitdagend genoeg....Zeker een aanrader!lees meer
Emelie Post
Emelie Post
2020-07-08T13:19:04+0000
Wat een leuke ervaring. We waren met ze 3-tjes.Toch best wel spannend, we waren nog nooit in een escape room geweest.... Helaas niet binnen de tijd gehaald, maar wat maakt het uit. Het was gewoon te gek. Ook de locatie is geweldig en de gastvrijheid TOP! Een echte aanraderlees meer
Eveline van den Berg
Eveline van den Berg
2020-06-30T10:25:56+0000
We hebben hier het GPS spel, de mini escape en de familie escaperoom gedaan! Allemaal even leuk! De familie is erg... gastvrij en neemt alle tijd om de dieren te laten zien en vragen van de nieuwsgierige kinderen te beantwoorden! Echt een aanraders voor mensen/gezinnen die van spelletjes houden1lees meer
Nicole Mellink
Nicole Mellink
2020-06-29T09:12:01+0000
Het was ontzettend leuk om te doen! Spannend, goed nadenken en samenwerken! Zeker een aanrader!!
Maaike Thuis
Maaike Thuis
2020-06-26T08:46:02+0000
Erg leuke Escaperoom op een mooie landelijke locatie! Zeker een aanrader om te doen. Zowel voor kleine kinderen als... volwassenen. Vriendelijk geholpen door Manuela tijdens de puzzels!!lees meer
Barbara Eilander
Barbara Eilander
2020-02-09T17:39:45+0000
Erg leuke escaperoom. Ook goed te doen met kinderen.
Els Wijermars
Els Wijermars
2020-02-02T22:24:08+0000
Leuke escape room! Veel verschillende soorten puzzels om op te lossen, leuke boerderij-setting, vriendelijk personeel,... een aanrader!lees meer
Aaron Leferink
Aaron Leferink
2020-02-02T21:11:19+0000
Was erg leuk, er zatten leuke en afwisselende elementen in. Alles zag er netjes uit en vriendelijk personeel
Patrick Arends
Patrick Arends
2020-02-02T19:58:19+0000
super leuke escaperoom, goed op gezet en doordacht! samenwerken is echt een must, maar dat maakt het juist zo leuk!... voor mij was het de eerste keer in een escaperoom, anderen in de groep hadden er al vaker 1 gedaan, maar wat hun betreft was dit de beste. en we waren binnen de tijd er uit, dus dat was helemaal top!lees meer
Sharon Harberink
Sharon Harberink
2020-02-02T19:55:54+0000
Vanmiddag de escape room gedaan! Een hele leuke middag gehad en het is zeker een aanrader!
Niels Sprakel
Niels Sprakel
2020-01-26T12:19:40+0000
Was voor de kinderen een geweldige ervaring! Echt een aanrader!
Bas van Steenbergen
Bas van Steenbergen
2020-01-11T16:46:20+0000
Escaperoom die je echt mee neemt in het thema, op een nog werkende melkboerderij. Je wordt goed ontvangen en meegenomen... het thema in. De ruimte is in overleg met ons iets aangepast aan de groep, 2 volwassenen en een 12 jarige. Hierdoor zou het ook voor hem een positieve escape-ervaring kunnen worden. (Verder kan de ruimte ook helemaal geschikt worden gemaakt voor kinderen en als normale escaperoom voor volwassenen). En dat werd het zeker, leuke verschillende soorten puzzels, met verschillende denkstappen die je steeds weer moest maken. Je raakte niet verstrikt aan een overvloed aan informatie. En langzaamaan werd de vloek van Hof te Langelo opgeheven. Na afloop nog even de koeien en kalfjes bezoeken en de ervaring van op de boerderij werd helemaal compleet. Bedankt voor de goede professionele begeleiding en het goede gastheerschap.lees meer
Andrea Almasi
Andrea Almasi
2020-01-03T13:22:22+0000
Leuk voor het hele gezin zowel onze pubers als jongere kinderen enthousiast! Beetje spannend en veel ceatieve puzzels.... Een mooie locatie in een oude melkschuur waar het verhaal precies bij aansluit. Mooi gemaakt.lees meer
Gaby van der Voort
Gaby van der Voort
2020-01-01T17:50:28+0000
Onverwacht een super leuke ervaring! Mooie escaperoom! Vele leuke uitdagingen om het einddoel te bereiken. Het zit goed... in elkaar.lees meer
Cora van de Worp
Cora van de Worp
2019-12-29T20:09:45+0000
Hartelijke ontvangst, goede puzzels in een heel bijzondere setting. Echt een aanrader
Petra Ruinemans
Petra Ruinemans
2019-12-21T17:43:27+0000
Vandaag met ons gezin de Escaperoom gedaan. Geweldige ervaring met lastige opdrachten die helemaal passen binnen de... omgeving. Onze kinderen van 9 en 12 vonden het ook erg leuk. We hebben het net binnen de tijd gehaald. Echt een aanrader!!!lees meer
Escaperoom De Berechting
Escaperoom De Berechting
2019-12-11T11:05:45+0000
Gisteren waren wij te gast bij Hof te Langelo. Erg leuke een uitdagende room die van begin tot eind volledig aansluit... op het thema! Het is een unieke beleving op een unieke locatie. De ontvangst is zoals je ontvangen wilt worden, vriendelijk en gastvrij, bedankt daarvoor Yolanda. Wij hebben er van genoten, nogmaals dank dat je ons wilde verwelkomen!lees meer
Miranda Ooink
Miranda Ooink
2019-12-09T09:10:27+0000
Voor ons was het helemaal nieuw een escaperoom. We vonden het alle 4 erg leuk om te doen, ook zo met het gezin. Had nog... wel langer mogen duren 😀 👍lees meer
Lisette Schols
Lisette Schols
2019-12-08T20:58:03+0000
Het was een leuk en verrassende uitdaging. Echt een aanrader.
Miranda Wantia-Goorhorst
Miranda Wantia-Goorhorst
2019-12-01T19:38:53+0000
Leuke middag gehad . De escape room zeer verrassend en goed in elkaar gezet . Top bedankt
Henriëtte Wielens
Henriëtte Wielens
2019-12-01T19:33:22+0000
👍Erg leuke middag gehad!👌
Maris Sa
Maris Sa
2019-11-20T11:24:57+0000
Leuke escaperoom voor jong en oud! Gezellig op de boer 👨‍🌾👻
Evi Frencken
Evi Frencken
2019-11-10T16:55:17+0000
Ik vond het een erg leuke escaperoom!
Marjolein Vereijken-Visser
Marjolein Vereijken-Visser
2019-10-27T13:40:55+0000
wat een super leuke escape ervaring hebben we gehad bij Hof te Langelo. Wij vonden vooral het boerderij thema erg leuk.... De puzzels waren uitdagend en leerzaam. Als klap op de vuurpijl zijn we er ook nog op tijd uitgekomen.lees meer
Brenda Schaap
Brenda Schaap
2019-10-18T16:53:00+0000
Deze week kinderfeestje bij Hof te Langelo gevierd. Op de fiets heen en terug. Wel zo gemakkelijk. De escape room was... een succes. Kinderen waren druk aan het samenwerken met als resultaat dat ze binnen de tijd weer buiten stonden. Toen nog de kafjes, pony en poes geaaid. Kortom: een aanrader!lees meer
Ilona Pot-Striedelmeijer
Ilona Pot-Striedelmeijer
2019-10-13T14:24:40+0000
Wat een super gave escape. Een echte aanrader👌 Top puzzels en zeer gastvrij ontvangen. Dit keer was ik met... vriendinnen, maar ga 'm ook zeker een keer met man en kids doen. Heerlijk op de boerderie, geheel in die stijl. Dit was mijn derde escaperoom, en tot nu toe de gaafste👍👌lees meer
Vera Bennink
Vera Bennink
2019-10-13T06:55:38+0000
Super leuke Escape Room! We waren met een groep van 6 vrienden, waarvan 3 dit voor de eerste x deden. Voor iedereen... goed te doen. Verrassende elementen en een zeer vriendelijke ontvangst en begeleiding! Wij zijn er uit gekomen! Echt een aanrader! 👍🏻lees meer
Kimberlie Edens
Kimberlie Edens
2019-10-12T19:43:17+0000
Super leuke ruime escape room! Voor zowel een beginner als een gevorderde erg uitdagend!
Ilse Regelink-Hukker
Ilse Regelink-Hukker
2019-10-12T05:48:19+0000
Leuk om deze escape room te doen, zeker als melkveehouders! En zeker in deze tijd en goed voor het imago. Origineel en... spannend door de meerdere kamers.Gelukkig hebben we het binnen de tijd gered, dat maakt t natuurlijk extra leuk!lees meer
Marian Schepers-Maatman
Marian Schepers-Maatman
2019-10-08T17:45:05+0000
Superleuke escaperoom. Helaas niet gehaald. Complimenten voor de verhaallijn
Mees Groen
Mees Groen
2019-10-06T11:45:52+0000
Gastvrij ✅ Sterke en originele puzzels ✅ Uitgebreide kamers ✅ Tevredenheid ✅✅
Lisa Wolters
Lisa Wolters
2019-09-29T09:32:16+0000
Erg leuke en originele escape room met leuke puzzels!
Daphne ten Siethof
Daphne ten Siethof
2019-09-29T09:22:55+0000
De leukste escaperoom waar ik ooit ben geweest. Goed verhaal, leuke ruimtes, goede, maar ook vooral originele puzzels... en fijn personeel.lees meer
Leontien Smit Scheffer
Leontien Smit Scheffer
2019-09-20T20:29:09+0000
De kinderen 9-10-11 jaar) vonden het geweldig om samen te puzzelen en van ruimte naar ruimte te gaan. erg leuk!! Dank... je wel voor de mooie avondlees meer
Rick Analbers
Rick Analbers
2019-09-20T11:58:55+0000
leuke en uitdagende escaperoom helemaal in het boeren thema
Geert Jan Bieleman
Geert Jan Bieleman
2019-09-19T20:56:03+0000
Escape room helemaal in het thema, zeer uitdagend en op een mooie locatie met gastvrije eigenaren! De tips zijn wel... nodig, inderdaad deze is leuk maar moeilijk.lees meer
Clementine Onstenk-Harbers
Clementine Onstenk-Harbers
2019-09-16T19:20:48+0000
Gastvrij, origineel en superleuk!!
Natasja Bus
Natasja Bus
2019-09-12T16:19:17+0000
Wij hebben al vaker een escape room gedaan, maar deze had erg leuke en originele puzzels! Zou hem zeker aanbevelen!
Marjolein De Jonge De Vries
Marjolein De Jonge De Vries
2019-09-09T07:17:31+0000
Unieke escape room op een mooie locatie! De kamer zit ontzettend goed in elkaar en is helemaal in het thema. Aanrader!
Su Hwa Sei
Su Hwa Sei
2019-09-07T11:12:37+0000
Een escaperoom op een leuke locatie. Heel vriendelijk en enthousiast werden we ontvangen. Kregen een duidelijke uitleg.... Thema was goed uitgewerkt. Het was gaaf om te doen. Echt een aanrader!lees meer
Dianne Lenderink-Tijkken
Dianne Lenderink-Tijkken
2019-09-02T03:26:41+0000
Een erg gezellige en leuke escape room😄
Esli Vogel-Bredewold
Esli Vogel-Bredewold
2019-09-01T17:53:06+0000
Super leuk! Leuke opdrachten om goed samen te werken
Naath van Kwartjes
Naath van Kwartjes
2019-08-22T14:40:52+0000
We gingen kalfjes aaien en koeienraadsels oplossen en ingewikkelder doen dan nodig was en dat zelfs zonder ruzie en met... boerenzakdoeken om die de meiden eigenlijk stiekem mee naar huis wilden nemen. Ontdekking van de dag: Soms blijkt die school toch zomaar nog ergens goed voor te zijn. Onze hersens werken in ieder geval heel anders dan die van de kids. Superhandig dus om samen te doen! Klein beetje eng maar de jongste kreeg gewoon een zaklamp mee. Toen vond ze het nog steeds eng, maar ook stiekem wel leuk. We hebben het net niet gehaald helaas, maar mochten 'm tóch afmaken omdat we helemaal uit Katwijk kwamen en dit is in Haaksbergen dus echt vet lang rijden en toen hebben we hem dus toch nog een soort van gehaald dus allemaal blij. Kortom: Wat een onwijs gave escaperoom!! Mensen in Twente (en ook als je langer moet rijden want het is echt anders dan al die andere escaperooms!): gaan!!! Echt heel leuk gedaan. Lieve, geïnteresseerde mensen die ons gastvrij ontvingen en je gaat door meerdere kamers, hebben wij nog niet eerder meegemaakt! Top!lees meer
Debbie Vo
Debbie Vo
2019-08-15T15:01:46+0000
Wat leuk en origineel!!! Leuk om in teamverband te werken, en samen tot een oplossing te komen👍🏻 Mooie locatie!
Carlien van Santen
Carlien van Santen
2019-08-12T17:17:30+0000
Een leuke en originele locatie. Een aanrader!
Susanne Bouwhuis Hetkämper
Susanne Bouwhuis Hetkämper
2019-08-10T20:21:14+0000
Net terug van een super leuk uitje met ons gezin bij onze buren, Escaperoom Hof te Langelo!! Een ontzettende mooie... escaperoom, ze hebben dat goed voor elkaar daar en dus echt een aanrader voor wie nog niet is geweest! De mannen waren ook nog nooit in een escaperoom geweest en vonden het erg leuk dus dit gaan we vast vaker doen! Helaas horen we niet bij de 30% die het halen maar we waren als beginners best goed bezig😊💪🏻lees meer
Anoek Vacque Smeets
Anoek Vacque Smeets
2019-08-04T10:22:49+0000
Wij bezochten de kinder escaperoom met 9 en 11 jaar oude kinderen. Hadden al wel eens eerder escaperooms gedaan, maar... niet zo leuk als deze. Slimme en originele raadsels/sleutels, alles in thema van boerderij, spannend maar niet eng voor kinderen en ons. En we werden ook nog uitgenodigd om naar alle dieren te kijken, er was zojuist een kalfje geboren, de boer vertelde enthousiast over zijn dieren en kinderen mochten kalfjes volop aaien. Ik moest mijn kinderen wegtrekken, die waren het liefst de hele dag gebleven.lees meer
Ingrid Gerrits
Ingrid Gerrits
2019-07-27T08:53:26+0000
Wat een leuke escaperoom! Afgelopen week gedaan met onze kinderen van 10 en 15. Met een kleine aanpassing kon onze... jongste van 10 ook prima meedoen. Superleuk uitje, ook met hitte; het was ver boven de 30 graden buiten, in de melkstal prima koel. Organisatoren heel gastvrij en ondernemend. Ga vooral zo door, miss met verder uitbouwen van deze leuke onderneming! Erg mooi en vindingrijk gemaakt. Helemaal in het thema. Helaas niet in een uur gehaald, maar een geweldig leuke tijd gehad. Aanrader!!lees meer
Jodie Schreuder
Jodie Schreuder
2019-07-16T09:51:00+0000
Leuke dag gehad met 5 vriendinnen bij Hof te Langelo. Vriendelijke gastvrouw en mooie omgeving. Behoorlijk lastige... escaperoom, maar niet onmogelijk!lees meer
Miriam ten Velde
Miriam ten Velde
2019-07-16T06:20:09+0000
uitdagend, plezierig, spannend, zoonlief (12) mocht mee met de buurtjes afgelopen zaterdagavond en vond het geweldig!
Anne Dillisse
Anne Dillisse
2019-07-14T19:41:48+0000
Zeer gastvrij ontvangen op Hof te Langelo. De escaperoom is een origineel en uitdagend te midden van een prachtige... omgeving. Echt een aanrader!lees meer
Frank de Wit
Frank de Wit
2019-07-06T11:17:09+0000
Hof te Langelo is één van de leukste/origineelste escaperooms die we tot nu toe gespeeld hebben. De escaperoom is... gelegen in een prachtig buitengebied en daarom is het thema ook zeer toepasselijk. In een voormalige melkstal is het een uitdaging om te spelen. Puzzels van een goed niveau. Best wel pittig. Na elke puzzel weer een aangename verrassing. Vriendelijk personeel en een leuk ontvangst. Je speelt zelfs in een boerenoutfit. Aanrader!lees meer
Ellen Aarnink-Koebrugge
Ellen Aarnink-Koebrugge
2019-07-05T17:18:24+0000
Leuk!! De jongens vonden het best lastig maar erg leuk!
Michelle Kuiper
Michelle Kuiper
2019-07-04T19:43:56+0000
goed opgezette escaperoom, met een heel passend thema! in 1 woord Geweldig, gaan zeker nog is terug!
Esther Bekkers
Esther Bekkers
2019-07-02T18:29:57+0000
Afgelopen zondag de escape room gedaan met onze kameraden dag. Het is zeker een aanrader! erg mooi in elkaar gezet!
Lydia Molenkamp-van Der Scheer
Lydia Molenkamp-van Der Scheer
2019-07-02T15:26:59+0000
Super leuk kinderfeestje gehad! Kinderen vinden het geweldig en hebben de derde tijd neergezet! 🎉
Karin Schukkink-Olink
Karin Schukkink-Olink
2019-07-01T21:42:45+0000
super leuke en originele escape room! een echte aanrader!
Joris Put
Joris Put
2019-06-24T14:00:02+0000
professioneel en een superuitdagende Escape room
Dion Stehr
Dion Stehr
2019-06-17T12:53:08+0000
erg gaaf om met het team te doen! we hebben het erg naar onze zin gehad 😊
Joran Bulens
Joran Bulens
2019-06-16T19:03:48+0000
Leuke escaperoom, geweldig om met het team te doen. Erg gelachen. We waren er met een team van 6 man. En waren net... binnen de tijd er uit gekomen. Erg gevarieerd, toen was het spannend om er op tijd uit te komen! De laatste minuten waren erg spannend! Maar super leuk om te doen!! Echt een aanrader om een keer te doen!lees meer
Cindy Gerritsen-van Der Meer
Cindy Gerritsen-van Der Meer
2019-06-13T20:20:56+0000
ontzettend leuke avond gehad met collega's Liberein. lachen, fanatiek, teambuilding!!
Marianne ter Bekke
Marianne ter Bekke
2019-05-27T20:18:55+0000
Leuke uitdagende escaperoom.Zit goed in elkaar. Gastvrij en een mooie omgeving.
Anke Tuinman
Anke Tuinman
2019-04-04T07:45:56+0000
Kinderfeestje van dochter van 11 hier gevierd. Zeker een aanrader, de kinderen hebben heel enthousiast gepuzzeld en... samengewerkt. Leuk thema en leuk dat het op een boerderij is.lees meer
Ellen Te Velthuis van Bruggen
Ellen Te Velthuis van Bruggen
2019-03-30T19:34:41+0000
Wat waren ze vol spanning onze jongens Vd weekendopvang (een opvang voor kinderen en jong volwassenen met een autisme... spectrum stoornis of andere gedrags problematiek ) het was zo gaaf om te zien hoe ze als groep de opdrachten voltooien! ze vonden het erg leuk! een echte aanrader voor iedereen! bedankt! groetjes de Begeleiding van Bureau ZOMlees meer
Maikel Teerink
Maikel Teerink
2019-03-29T12:03:58+0000
Gisteravond Teamuitje gehad van Schuurman Haaksbergen bij de Escaperoom . Wat hebben we genoten en vooral gelachen .... Hartelijke ontvangst met een goede bak koffie , om daarna bloedfanatiek te worden om te spelen . Echt een aanrader . Bedankt voor de leuke avond Yolanda !lees meer
Anne Wolterink
Anne Wolterink
2019-03-25T22:42:15+0000
Leuke en soms moeilijke opdrachten maar door goed samenwerken kom je een heel eind. Echt helemaal top, zeker een... aanrader, complimenten voor jullie 👍👌👏lees meer
Natali Reijers
Natali Reijers
2019-03-25T21:00:01+0000
Voor de aller eerste keer naar een escape room geweest en dat was deze. Wat was dit leuk zeg! Erg leuk spel en soms... moeilijke maar leuke raadsels. Echt een aanrader!lees meer
Iris ten Tije
Iris ten Tije
2019-03-25T10:19:30+0000
Heeele leuke escaperoom, echt mooi in elkaar gezet. Aanrader!! Hele gastvrije mensen!
Tamara Morsinkhof
Tamara Morsinkhof
2019-03-11T18:06:42+0000
Vanmorgen voor het eerst naar deze escape room geweest. Wat was het leuk!! Het spel zit goed in elkaar dus je moet goed... samenwerken. Ook al hebben wij het net niet gehaald is het echt een aanrader!!lees meer
Ruben Obbink
Ruben Obbink
2019-02-28T17:40:27+0000
Heel goed in elkaar gezet en erg origineel!
Michaela Diepenmaat-Menting
Michaela Diepenmaat-Menting
2019-02-16T12:40:08+0000
Erg leuke escape room. Past perfect in de omgeving. De volwassen escaperoom kan geschikt gemaakt worden voor zowel... jongere als oudere kinderen. Erg leuk voor een kinderfeesrje. Dat vind ik een heel groot pluspunt. Erg vriendelijke mensen die daar waar nodig kleine tips geven. Absoluut de moeite waard.lees meer
Suzanne Oevermans
Suzanne Oevermans
2019-02-01T10:30:26+0000
Deze Escape Room is zeker aan te raden: leuke opdrachten, origineel en een uitdaging om het binnen de tijd te halen.... Super leuk!lees meer
Jorien Brinkers
Jorien Brinkers
2019-01-07T12:17:08+0000
Super leuke escaperoom, aanrader!
Ilse Kistemaker
Ilse Kistemaker
2019-01-05T20:43:30+0000
Vanavond een geweldig leuke ervaring opgedaan in de escaperoom Hof te Langelo. Mooie verhaallijn en geweldige puzzels.... Heel gastvrij ontvangen. Echt een aanrader!lees meer
Jiske Jentink
Jiske Jentink
2019-01-04T18:54:27+0000
Dit was onze 7e escaperoom maar dit is een van onze favorieten. Zeker de moeite waard.
Tom Koopman
Tom Koopman
2019-01-01T18:44:58+0000
Geweldige ervaring met een leuk thema, op een mooie locatie. Uitdagende puzzels om de code te kraken.
Ienke Spoor-burgers
Ienke Spoor-burgers
2018-12-11T20:58:23+0000
Staat goed op de kaart en goed te bereiken
Katelijne Wannink
Katelijne Wannink
2018-12-09T09:25:40+0000
Heel vriendelijk en enthousiast ontvangen. De escaperoom heeft een leuk thema en de opdrachten/puzzels zijn hier heel... mooi op aangepast. wat werden we fanatiek en dit bracht dat wij binnen het uur eruit waren 🙂lees meer
Manon Struik
Manon Struik
2018-12-08T21:44:15+0000
Een super leuke escaperoom. Veel leuke en mooie puzzel opdrachten! Gelukkig konden we de koe redden.
Marie-laure Pit
Marie-laure Pit
2018-12-06T20:29:44+0000
Een onwijs gave en unieke escaperoom. Enorm gastvrij ontvangen en een onvergetelijke ervaring! Na een duidelijke... opdracht gingen we samen met medestudenten aan de slag met de uitdagende puzzels! Gelachen en onze hersenen gekraakt. Een echte aanrader voor een bedrijfs-, familie- of vrienden uitje! Bedankt Escaperoom voor deze super leuke ervaring. Kortom nog opzoek naar een leuk uitje? Breng dan een bezoekje aan deze Escaperoom.lees meer
Justin de Boer
Justin de Boer
2018-12-06T19:14:30+0000
Een zeer uitdagende escape room op een plek waar je niet gauw een escape room zou verwachten. Dit maakt de escape room... nog unieker dan die al is! Zeker aan te raden!lees meer
Marije Aarnink
Marije Aarnink
2018-12-06T18:21:33+0000
Een escaperoom met een erg leuk en uniek thema. We werden zeer gastvrij ontvangen en kregen daarna duidelijk uitgelegd... wat we eenmaal binnen moesten doen. Ik ben samen met een groepje studenten geweest, maar het is bijvoorbeeld ook erg leuk als bedrijfsuitje of als activiteit met vrienden! De puzzels/spellen zijn uitdagend maar niet extreem moeilijk. Je hebt wel een goed stel hersens nodig! Zeker een aanrader!lees meer
Willemijn Tenten
Willemijn Tenten
2018-12-06T14:43:35+0000
Ontzettende gave escaperoom met een uniek thema. De puzzels waren uitdagend waardoor iedereen bloedfanatiek wordt. Echt... een aanrader!lees meer
Liesbeth MN
Liesbeth MN
2018-12-02T07:10:44+0000
Super gaaf om te doen en een top locatie! We werden vriendelijk ontvangen en kregen een goede uitleg. Had een uur maar... 62 minuten 😅lees meer
Joke Droppers-Lammers
Joke Droppers-Lammers
2018-11-19T12:28:40+0000
Heel leuk opgezet , leuk om te doen!
Jeroen Wijlens
Jeroen Wijlens
2018-11-12T18:26:58+0000
Escaperoom op een prachtige locatie met een bijzonder thema. Eigenschappen van een hedendaagse boerderij zijn verwerkt... in de opdrachten van de escaperoom; dit leidt tot leuke en soms moeilijke puzzels en opdrachten. Het is echt opschieten om binnen 60 minuten het geheel te voltooien. We zijn met een groep van 7 personen vriendelijk ontvangen en hebben een erg leuke avond gehad!!lees meer
Lisanne Peppelman
Lisanne Peppelman
2018-11-12T17:35:25+0000
leuke escaperoom waarin de belenvingswereld naar voren komt! top middag gehad!
Rina Nijman Nijland
Rina Nijman Nijland
2018-11-11T11:32:05+0000
Super leuke escape room!!! Beetje boerenverstand is handig😉..
Annelien Reinders
Annelien Reinders
2018-11-11T01:36:52+0000
Super leuke escaperoom!! We werden vriendelijk ontvangen door de vrolijke en aardige eigenares. Uitdagende, spannende... en leuk gevarieerde escaperoom! Ook al kom je van wat ver, dit is een echte aanrader en het dus zeker waard om er even voor om te rijden!👍🏻👌🏻lees meer
Fabio Scamacca
Fabio Scamacca
2018-11-10T10:05:19+0000
Wat een geweldige ervaring. Jolanda is een super leuke vrouw en we zijn vriendelijk onthaald. Snelste tijd neergezet... dus ik daag iedereen uit om ons te verslaan!lees meer
Desiree Geurink
Desiree Geurink
2018-11-04T05:34:58+0000
zeer uitdagende escaperoom. De puzzels verschillend waardoor er voor iedereen wat bij zat. Net binnen de tijd weer... buiten dus top!lees meer
Tessa te Veluwe - Nijenhuis
Tessa te Veluwe - Nijenhuis
2018-10-28T19:48:07+0000
Een hele leuke escaperoom! met een aantal vrienden meerdere escaperooms gedaan, maar deze staat zeker in de top 3! Wij... werden heel gastvrij ontvangen. De escaperoom heeft een leuk verhaal en leuke onderdelen in de escaperoom om de codes te kraken. Wij werden goed begeleid toen we bezig waren, duidelijke hints als we vast liepen. Helaas net op 2 minuten na ongeveer niet gehaald! Zeker een aanrader om naar deze bijzondere escaperoom heen te gaan!lees meer
Emma van Vliet
Emma van Vliet
2018-10-27T13:26:49+0000
Heel leuke en veelzijdige escaperoom op een bijzondere locatie!
Bianca Wisselink
Bianca Wisselink
2018-10-24T20:17:25+0000
Erg leuke, originele en spannende escape room. Prachtig opgezet, mooi thema. Helaas hebben we hem nét niet op tijd... helemaal opgelost.... maar toch een zeer geslaagde ochtend gehad. Groeten uit Aaltenlees meer
Joop Hopman
Joop Hopman
2018-10-24T18:39:10+0000
Het was een geweldige ervaring, vooral onze kleinzonen wisten snel de oplossingen, in de vorm van sleutelcodes, te... vinden. Helaas waren we net niet in staat de laatste deur te openen maar het was erg leuk om te doen!!lees meer
Marieke Besselink
Marieke Besselink
2018-10-23T19:10:11+0000
Een erg verrassende én mooi bedachte escaperoom!!!
Kirsten Kier
Kirsten Kier
2018-10-21T11:26:09+0000
Leuke uitdagende escape room. Super leuk thema!
Sriet L'huis
Sriet L'huis
2018-10-13T16:54:42+0000
Een super leuke escape room! wel lastig(er) met een grotere groep maar zeer zeker een aanrader!👌
Yvette Klaczynski
Yvette Klaczynski
2018-10-13T16:44:06+0000
Gisteren met ons team bij jullie geweest. Super leuke escape room met uitdagende puzzels om op te lossen. Helemaal top!
Martijn te Brake
Martijn te Brake
2018-10-07T19:50:12+0000
Leuk, spontaan , spannend, moeilijk, leerzaam en ontspannend
Linda Roekevisch-Schoneveld
Linda Roekevisch-Schoneveld
2018-10-07T17:46:43+0000
Gisteren met de familie deze escaperoom bezocht! Iedereen was enorm enthousiast! Terwijl de ene groep binnen aan het... zwoegen was op de puzzels kon de andere groep heerlijk buiten zitten. De eigenaresse is heel gastvrij! De escaperoom is leuk pittig en het thema is mooi doorgevoerd. We vinden het een aanrader!lees meer
Gerrit Nijhuis
Gerrit Nijhuis
2018-10-06T23:01:08+0000
Een erg leuke en uitdagende ervaring!
Joke Hoogendoorn
Joke Hoogendoorn
2018-10-01T18:38:41+0000
Als familie van de bedenkers van deze escaperoom waren we natuurlijk erg benieuwd. We werden zeker niet teleurgesteld.... Het is een ontzettend spannende, originele escaperoom, die we absoluut kunnen aanraden! Helaas was voor ons de tijd te snel om, maar daarom zijn we niet minder enthousiast. Het was een zeer geslaagde ervaring!lees meer
Marlies Waanders
Marlies Waanders
2018-09-26T16:49:19+0000
Vanmiddag zijn wij hier geweest met het kinderfeestje. We werden vriendelijk ontvangen met drinken en een koekje en na... een korte uitleg konden de kinderen beginnen. Er waren leuke en ook best pittige puzzels maar met af en toe een beetje hulp kwamen ze toch steeds een stukje verder. Een mooi verhaal en een erg leuk eind wat precies past bij de omgeving.lees meer
Pauline Breukers ten Thije
Pauline Breukers ten Thije
2018-09-23T05:55:25+0000
Een warm welkom. De Escape room was pittig. Een echte aanrader.
Melanie Lescher
Melanie Lescher
2018-09-16T17:05:37+0000
Ontzettend leuke escaperoom. Leuk onderdeel van ons personeelsuitje van afgelopen vrijdag!
Petra ter Huurne
Petra ter Huurne
2018-09-09T15:17:38+0000
Heel leuk ontvangen door de gastvrouw. Ze was ontzettend gastvrij en enthousiast. Voordat we de escape room ingingen,... werd het verhaal duidelijk uitgelegd. Anders dan andere escape rooms en zeker uitdagend! Een echte aanrader!lees meer
Frank ter Braak
Frank ter Braak
2018-08-23T21:59:31+0000
Wat een geweldige ervaring! Hoe leuk was dit! Hoe anders dan anders! Deze escape room, het bijbehorende verhaal, de... locatie én de gastvrouw zijn perfect op elkaar afgestemd. Hoe kan het ook anders; de gastvrouw is daadwerkelijk de boerin van de boerderij én 1 van de bedenkers van de room welke is gerealiseerd in de oude melkstal. De room zelf is zeer uitdagend, pittig en verrassend veelzijdig. Wij poogden de room met ons vieren te bedwingen, inclusief 2 kinderen van 12 en 13. Vier personen lijkt ons voor deze room wel het ideale aantal deelnemers aangezien enkele tussenruimtes vrij krap zijn. Helaas is het ons niet gelukt al kwamen we vrij dichtbij (met enkele handige tips van de gastvrouw gedurende onze zoektocht naar de uitgang). Desondanks waren we alle 4 dolenthousiast. Het uurtje binnen vliegt voorbij. Ook alle raadsels/puzzels sluiten naadloos aan bij het verhaal en de room zelf is even creatief als ingenieus vormgegeven. Een geweldige ervaring. Je wil meteen nog een keer, maar ja......lees meer
Agnes Dubbelboer
Agnes Dubbelboer
2018-08-18T14:57:56+0000
Erg leuk om te doen, een lastige, je bent er niet zo uit.
Laura Sloots - Meijer
Laura Sloots - Meijer
2018-08-12T15:15:02+0000
28 juli een super vrijgezellenfeest gehad bij jullie ! en dat tussen de koeien 🐮🐮. voor mij was het de eerste... keer in een escaperoom. een aantal opdrachten waren vrij pittig maar met wat hulp hebben wij het binnen de tijd gehaald! we werden gastvrij ontvangen en hebben een hele leuke, gezellige middag gehad! echt een aanrader !!lees meer
Gerdien Lankveld
Gerdien Lankveld
2018-08-08T19:19:34+0000
het was heel leuk en spannend!!
Mamarijke Heimink
Mamarijke Heimink
2018-08-06T07:51:50+0000
Ontzettend leuke avond gehad en gezellig lang nagepraat met Jolanda. Escaperoom zit fantastisch in elkaar, ontzettend... mooi afgewerkt en het verhaal klopt met de puzzels die je doet! Dat zie je lang niet overal! De agrarische setting maakt de avond net iets specialer dan alle andere rooms die wij al hebben gedaan. Zeker niet te makkelijk, maar wel goed te doen met het betere nadenkwerk!lees meer
Romi Lagerwaard
Romi Lagerwaard
2018-08-03T16:12:45+0000
We werden erg vriendelijk ontvangen, en alles werd rustig en duidelijk uitgelegd! De escape room zelf was lastig maar... ontzettend leuk! Top in elkaar gezet en het thema paste er erg goed bij! Deze escape room is zeker een aanrader! We hebben het erg leuk gehad.lees meer
Leonie Potgieter
Leonie Potgieter
2018-07-30T18:22:45+0000
We zijn bij deze toffe escaperoom geweest met een vrijgezellenfeest. Iedereen was super enthousiast over deze... escaperoom dat helemaal in ons ‘koeien-thema’ paste. Het was echt een uitdaging en heel vernieuwend! Voor een aantal van onze groep was dit hun eerste escaperoom, maar we hebben het toch nét binnen de tijd gehaald!! Een echte aanrader! �lees meer
Daphne Broekhuis-Pleiter
Daphne Broekhuis-Pleiter
2018-07-29T19:17:27+0000
Een ontzettend leuke escape room. Wij hebben erg genoten. Een fijn en vriendelijk ontvangst. Erg leuk concept en leuke... (wel moeilijke) puzzels die goed bij het thema passen. Veel te doen en te denken tijdens het escapen waardoor het voor iedereen ook leuk en actief blijft.lees meer
Ingeborg Witte
Ingeborg Witte
2018-07-28T17:00:19+0000
Ondanks de hitte buiten een leuke middag gehad bij mijn vuurdoop in een Escaperoom.
Thijs Kamp
Thijs Kamp
2018-07-22T19:27:03+0000
Leuk opgezet. Moeilijke maar leuke opdrachten!
Michaël Lammers
Michaël Lammers
2018-07-22T16:03:29+0000
Op uitwisseling met een aantal spelleiders van Escaperoom Groenlo buurten in Haaksbergen. Wat een toffe manier om een... leegstaande stal een unieke nieuwe bestemming te geven! Bij aankomst groeten de koeien je en na enthousiaste uitleg van het verhaal, blijken die ook een belangrijke rol te spelen. Als je in de buurt bent, zeker spelen!lees meer
Nick Oostendorp
Nick Oostendorp
2018-07-22T13:03:19+0000
Uitdagende escaperoom met leuke puzzels in thema op een zeer unieke locatie. Op een melkveehouderij! Waarbij je ook nog... wat te weten komt van het werk op zo’n boerderij. We werden gastvrij ontvangen, en ze kunnen enthousiast vertellen over hoe hun escaperoom ontstaan is.lees meer
Henri Feddes
Henri Feddes
2018-07-21T20:10:33+0000
We werden zeer gastvrij ontvangen. Wij hebben al diverse Escape Rooms met elkaar gedaan, maar dit was voor ons wel de... moeilijkste. De puzzels waren geniaal bedacht en pasten geheel in het thema van de melkstal, echt top�!. Wij hebben het helaas niet gehaald binnen het uur maar we waren ook te eigenwijs om regelmatig aanwijzingen te vragen, daar het voor ons echt een uitdaging is om een Escape Room uit te komen met zo min mogelijk aanwijzingen. Dit is ons al vaker gelukt. Echter is een uur aan de korte kant voor deze Escape Room. Het is wel een Escape Room voor de gevorderden maar als je regelmatig om aanwijzingen vraagt is het ook prima te doen wanneer je hier voor het eerst komt. Al met al een echte aanrader voor de liefhebber!lees meer
Robin Hijink
Robin Hijink
2018-07-15T17:24:53+0000
Een anders dan anders Abraham feestje, dat is wat wel lukte. Misschien kan dit agrarisch concept zo op de Zwarte Cross... met de nodige kwinkslagen erbij.lees meer
Myra Roolvink
Myra Roolvink
2018-07-14T15:13:54+0000
Verjaardagsfeestje van onze zoon hier gevierd. Het was heel mooi. Kinderen allemaal super enthousiast en de... gastvrijheid top! Echt een aanrader� bedankt voor de leuke middag.lees meer
Ingeborg Dijkhuis
Ingeborg Dijkhuis
2018-07-13T14:27:05+0000
Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon... mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!lees meer
Jolanda Nijenhuis
Jolanda Nijenhuis
2018-07-12T20:58:58+0000
Het was mijn 1e escape room maar als de volgende net zo gaaf zijn als deze, dan teken ik ervoor! Wel jammer dat we het... nét niet gehaald hebben. Maar ik heb een super avond gehad. Dit is echt een aanrader!!!lees meer
Jeanette Wierda
Jeanette Wierda
2018-07-08T16:04:13+0000
Zooo! En onszelf bewezen!�� Vlak voor de eindtijd met de hakken over de sloot en toch de snelste tijd. Erg leuke... verhaallijn met mooie creatieve puzzels! Opletten geblazen! Volgens ons keert de vloek wel snel weer terug, dus help die mensen en hun koetjes! � De Bleekgroenetijgerslees meer
Marjolein Amels
Marjolein Amels
2018-07-08T15:24:43+0000
Leuke escaperoom. Wel erg pittig.
Jos Klein Haneveld
Jos Klein Haneveld
2018-06-19T19:16:42+0000
Leuke escaperoom! Er zit een goed verhaal achter dat ook nog eens perfect op de locatie aansluit, heel leuk om te doen!
Stephanie Thie
Stephanie Thie
2018-06-17T17:26:32+0000
Hele leuke escaperoom op een unieke locatie!
Mike Dams
Mike Dams
2018-06-17T15:43:28+0000
Echt een aanrader. Een keer wat anders dan een standaard escaperoom!
Iris Smit
Iris Smit
2018-06-17T15:09:55+0000
Super leuke echte TWENTSE escaperoom! ��� Aanrader!!
Leontien Huis In T Veld-Toorneman
Leontien Huis In T Veld-Toorneman
2018-06-16T21:24:33+0000
Was erg leuk! Mooie locatie ook!! �
Mimi van Baars
Mimi van Baars
2018-02-20T15:46:47+0000

Tripadvisor