GPS Spel

Geschikt voor
Gezinnen, Kinderen, Volwassenen
Vanaf leeftijd
7
Aantal deelnemers
2 t/m 6
Duur activiteiten
20 - 45 minuten
Prijs
€30,- per groep (2 groepen €25,- per groep)

GPS Spel Overijssel: een spannend groepsuitje

Kom je bij escaperoom Hof te Langelo met je collega’s, vrienden, of vrijgezellen voor een teamuitje, vriendenuitje, vrijgezellenfeestje of familie-uitje. En speel je de escaperoom met 2 of misschien wel 3 groepen, dan hoeven degene die wachten terwijl de andere groep de escaperoom speelt zich niet te vervelen! Zij kunnen ons super leuke gps spel spelen op de paden rond onze boerderij in het mooie Twente, vlakbij de Achterhoek.

Hoe speel je het geocache spel?

Het gps spel is een spel dat je misschien kent als geocaching.

Je gaat op pad met een gps apparaat. Met je team volg je de pijl op het apparaat. Het apparaat geeft behalve de richting ook de afstand tot de schat aan.

Heb je de schat gevonden, dan voer je het volgende coördinaat in en gaat op zoek naar de volgende geocache.

In een kist met een slot erop zit een stopwatch. Op de kist ligt een kaart waarop je letters in cijfers om kan zetten. Deze begint te lopen als jullie starten. Het geocache apparaatje brengt je door middel van het kompas en een afstandsmeter naar 5 verschillende puzzels. Bij elke puzzel vinden jullie een letter. Van al de letters maken jullie een woord dat met de boerderij te maken heeft. Met het gevonden woord gaan jullie terug naar de kist. Zoek de getallen die bij het gevonden woord horen en open zo snel mogelijk het slot. Stop de tijd op de stopwatch.

Ben je binnen 20 minuten terug, dan mag je ook de bonus geocache gaan zoeken. Maar dat is alleen voor de snelle spelers onder ons.

Welk team speelt het geo spel het snelst?

Hoe lang speel je ongeveer?

Het kan zijn dat je in 20 minuten terug bent, maar het zoeken kan ook 45 minuten duren. Gemiddeld speel je de gps speurtocht in 30 minuten.

Wat kost het gps spel?

Per groep kost het spel € 30,-.
Speel je met 2 groepen de escaperoom, dan kost het gps spel 2 x € 25,-.

Heb je speciale kleding nodig?

Omdat je ook door gras loopt raden wij aan dichte schoenen te dragen. En afhankelijk van het weer een (regen)jas. Houd in de zomer de teken in de gaten. Je bent natuurlijk in de natuur van Overijssel aan het wandelen. Dan is er altijd een risico op teken.

Kan je de gps speurtocht ook spelen als je de escaperoom niet beleeft?

Nee, je kan de geocaching speurtocht alleen boeken als je ook de escaperoom boekt.

Reserveren voor het GPS spel

Reserveren en betalen van het gps spel kan helaas nog niet direct via ons afsprakensysteem.

Als je de escaperoom en de gps speurtocht wilt reserveren , neem dan contact op via het contacformulier. Of bel 06 – 42 78 00 02

Wil je nog een spel erbij spelen of ben je nieuwsgierig naar ons hilarische kazen curling spel of andere activiteit? Kijk dan bij arrangementen voor meer leuke combinaties..

Reserveren of vragen over deze activiteit?

Alleen de Escaperoom kunt je Online Reserveren

Voor andere activiteiten, combinaties en arrangementen neem contact op per telefoon of e-mail.

Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

5
Ingeborg

Erg gaaf om te doen! Een pittige route maar we hebben de puzzels binnen een uur opgelost. Leuk dat de nadruk op de boerderij ligt. Er moet zelfs nog gemolken worden. Het leuke is dat je telkens een ruimte verder komt, dat motiveert. Wij zijn met ons gezin geweest, maar met vrienden of buren kan natuurlijk ook 😍👍

5
Paul ter Bekke
Google Review
blank

Op een prachtige boerderij in Haaksbergen ligt een mooie themakamer verstopt. Na toch wel een hoop escaperooms gespeeld te hebben inclusief de topkamers van Nederland, was ik aangenaam verrast in deze escaperoom. Ik kwam hier toch nog puzzels tegen die ik niet kende. Er zat een prima gameflow in de kamers en wij werden heel vriendelijk en goed begeleid. Wat vooral heel tof is aan deze escaperoom is het echte boerderijgevoel dat je krijgt. Waardoor het net iets anders is dan de meeste escaperooms. Wij hebben genoten van deze escape room. Gewoon leuk om te doen!

5
Kes86
Escape Talk Review
blank

Er was een goede uitleg van te voren. We konden allemaal meedoen om de codes te kraken. De opdrachten waren in boerderij thema. We vonden het een superleuke ervaring.

5
Martine van Hoogmoed
Facebook Review
blank

Echt een aanrader! Wij waren met een gezin van 5, kinderen in de leeftijden 10,12 en 15. En ze hadden het zo aangepast, dat het voor elk gezinslid een leuke ervaring werd. We moesten flink zoeken, puzzelen en hebben het BIJNA binnen de tijd gered. Daarna nog even knuffelen met de kalfjes. We hebben genoten!!!

5
Marike Siemerink
Facebook Review
blank
Was een erg geslaagde escaperoom..best moeilijk maar met goede hints kwamen we steeds weer verder..net niet gehaald maar ze liet ons rustig het spel uitspelen.
Zeker een aanrader 😊👍
5
Karin Nijenhuis
Facebook Review
Escaperoom Hof te Langelo ingang oprit