GPS Spel

Geschikt voor
Gezinnen, Kinderen, Volwassenen
Vanaf leeftijd
7
Aantal deelnemers
2 t/m 6
Duur activiteiten
20 - 45 minuten
Prijs
€30,- per groep (2 groepen €25,- per groep)

GPS Spel Overijssel: een spannend groepsuitje

Kom je bij escaperoom Hof te Langelo met je collega’s, vrienden, of vrijgezellen voor een teamuitje, vriendenuitje, vrijgezellenfeestje of familie-uitje. En speel je de escaperoom met 2 of misschien wel 3 groepen, dan hoeven degene die wachten terwijl de andere groep de escaperoom speelt zich niet te vervelen! Zij kunnen ons super leuke gps spel spelen op de paden rond onze boerderij in het mooie Twente, vlakbij de Achterhoek.

Hoe speel je het geocache spel?

Het gps spel is een spel dat je misschien kent als geocaching.

Je gaat op pad met een gps apparaat. Met je team volg je de pijl op het apparaat. Het apparaat geeft behalve de richting ook de afstand tot de schat aan.

Heb je de schat gevonden, dan voer je het volgende coördinaat in en gaat op zoek naar de volgende geocache.

In een kist met een slot erop zit een stopwatch. Op de kist ligt een kaart waarop je letters in cijfers om kan zetten. Deze begint te lopen als jullie starten. Het geocache apparaatje brengt je door middel van het kompas en een afstandsmeter naar 5 verschillende puzzels. Bij elke puzzel vinden jullie een letter. Van al de letters maken jullie een woord dat met de boerderij te maken heeft. Met het gevonden woord gaan jullie terug naar de kist. Zoek de getallen die bij het gevonden woord horen en open zo snel mogelijk het slot. Stop de tijd op de stopwatch.

Ben je binnen 20 minuten terug, dan mag je ook de bonus geocache gaan zoeken. Maar dat is alleen voor de snelle spelers onder ons.

Welk team speelt het geo spel het snelst?

Hoe lang speel je ongeveer?

Het kan zijn dat je in 20 minuten terug bent, maar het zoeken kan ook 45 minuten duren. Gemiddeld speel je de gps speurtocht in 30 minuten.

Wat kost het gps spel?

Per groep kost het spel € 30,-.
Speel je met 2 groepen de escaperoom, dan kost het gps spel 2 x € 25,-.

Heb je speciale kleding nodig?

Omdat je ook door gras loopt raden wij aan dichte schoenen te dragen. En afhankelijk van het weer een (regen)jas. Houd in de zomer de teken in de gaten. Je bent natuurlijk in de natuur van Overijssel aan het wandelen. Dan is er altijd een risico op teken.

Kan je de gps speurtocht ook spelen als je de escaperoom niet beleeft?

Nee, je kan de geocaching speurtocht alleen boeken als je ook de escaperoom boekt.

Reserveren voor het GPS spel

Reserveren en betalen van het gps spel kan helaas nog niet direct via ons afsprakensysteem.

Als je de escaperoom en de gps speurtocht wilt reserveren , neem dan contact op via het contacformulier. Of bel 06 – 42 78 00 02

Wil je nog een spel erbij spelen of ben je nieuwsgierig naar ons hilarische kazen curling spel of andere activiteit? Kijk dan bij arrangementen voor meer leuke combinaties..

Reserveren of vragen over deze activiteit?

Alleen de Escaperoom kunt je Online Reserveren

Voor andere activiteiten, combinaties en arrangementen neem contact op per telefoon of e-mail.

Mystery Person

We hebben al een aantal escaperooms gedaan maar deze was toch zeker de mooiste hij zat super in elkaar.
We hebben er erg van genoten
Dus zeker de moeite waard

5
Eelco
Mystery Person

blank

Als ‘Sinterkerstkado’ samen met mijn kinderen en aanhang de escaperoom gedaan. Ontzettend leuk! De locatie is erg bijzonder. We hadden de moeilijke versie, die ik echt moeilijk vond. Gelukkig hadden de kinderen meer ervaring en ging binnen het uur de deur weer voor ons open. Terwijl de koffie met appeltaart voor ons werd bereid konden we nog even de kalfjes in de stal bewonderen. Aanrader!

5
Kitty
Mystery Person

escape room hof te langelo melkstal

Dit is de tweede keer dat we deze escaperoom hebben geboekt als uitje voor een van onze kinderen. Beide keren was het een groot succes. Ze stemmen de escaperoom af op de leeftijd echt heel leuk. Kinderen kunnen kiezen of ze een spannend of niet spannend begin verhaal willen. De hulp is ontzettend aardig. Kinderen hebben genoten, ook van het rondlopen in de stallen na afloop.  Bedankt!

5
Team Apollo
Mystery Person

Na een meer dan vriendelijke ontvangst en uitleg van de gastvrouw/boerin was het ‘escapen on the farm’. Met de hulp van Connor en een paar hints wisten we net op tijd uit de melkstal ontsnappen. En daarna nog ff kalfjes knuffelen. Een geweldig leuke ervaring en aanrader! escape room hof te langelo groep

5
René Nijboer
Mystery Person

Wat een leuke escpaeroom, samen met de kids 9-12 jaar deze escaperoom gedaan en de koeien weer aan het melken gekregen ????. Na de spannende versie van het verhaal mochten we beginnen met het oplossen. Hartelijke bedankt voor deze escaperoom.

5
Kees en Manita
Mystery Person

Met 4 escapers van verschillende niveaus deze kamer gedaan. Na een fijn ontvangst en wat uitleg de kamer in en spelen. Ik vind dit een verrassend leuke escape room op een mooie locatie. De kamer kan door een ieder goed gespeeld worden mede vanwege de aanpasbare moeilijkheidsgraad. Een ieder kon bijdragen op zijn eigen manier en ieder heeft een fijne tijd gehad en voor plezier! Dus een leuke kamer met voor elk niveau wat wils. Na de kamer zelf nog gezellig nagepraat en dat maakt de ervaring er alleen maar beter van.
Mocht je in de buurt zijn zeker een aanrader om eens te doen.

5
Peter Sloof
Mystery Person

Geweldig leuke ervaring. Met z’n vijven deze escape room gedaan. Sommigen voor het eerst, anderen hadden al meer ervaring met escape rooms. Super leuk thema, de entourage was super en gelukkig binnen de tijd er weer uit. Zeer zeker een aanrader en volgens de kenners in onze groep behoorde deze zeker in de top 3?

5
Marieke
Mystery Person

Voor ons de eerste keer om samen met onze kids (9/11 jr) een escaperoom te doen. We werden hartelijk ontvangen op de boerderij door de gastvrouw/boerin. De boer rijdt langs op de tracktor en loeiende koeien op de achtergrond zorgen voor een sfeervol plaatje. Voor een gezin zeker een aanrader. Leuke passende opdrachten. Zonder onze kids was het ons niet gelukt te ontsnappen. ?

5
David Tas
Mystery Person

Last-minute besproken en een geweldige ervaring rijker! Voor het eerst met het gezin een escaperoom gedaan, kinderen 10 en 12 jaar, maar kan een volgende escaperoom deze wel overtreffen? Leuk verhaal, puzzels voor iedereen en letterlijk kwam je steeds verder in veel verschillende ruimtes! Een echte aanrader!

5
Familie Brus
Mystery Person

Erg leuk om hier naar toe te komen, we waren met 20 personen en hebben de escaperoom, gps tocht en kazen curling gedaan, was alle drie erg leuk om te doen, aardige mensen en heel leuk tussen de koeien:)

5
Anand Jurriën
Escaperoom Hof te Langelo ingang oprit