Kinder escaperoom Overijssel:
boer Henk heeft jouw hulp nodig

Het spookt op Hof te Langelo in Haaksbergen. De koeien rennen loeiend door de stal, de melkmachine slaat elke nacht om drie uur op hol en het veevoer is beschimmeld.

Boer Henk zit met de handen in het haar. Als dit zo doorgaat, kan hij zijn bedrijf wel opdoeken.

Hulp gezocht!

Ben jij goed in hersenkrakers en hou je van samenwerken? Vier dan je kinderfeestje in kinder escaperoom Hof te Langelo. Als jullie het raadsel oplossen, kan boer Henk weer zijn koeien melken.

★★★★★
Verjaardagsfeestje van onze zoon hier gevierd. Het was heel mooi. Kinderen allemaal super enthousiast en de gastvrijheid top! Echt een aanrader, bedankt voor de leuke middag.

Myra

★★★★★
Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

Ingeborg

De Vloek van Hof te Langelo? Dat klinkt eng

Je hoeft niet bang te worden hoor, dat is nergens voor nodig.

Dit is het verhaal: de mensen in het dorp Haaksbergen geloven dat er meer dan 200 jaar geleden een spook rondwaarde in Twente. D’n zwatten, noemden de mensen hem. Of d’n duuvel.

De duvel verborg zich ook op onze boerderij. Maar boerenknecht Beernd wist wel raad met deze gast. Op een nacht joeg hij het spook de appelboom in en gaf hem een pak slaag van heb-ik-jou-daar. Nou, de lummel wist niet hoe snel hij uit Overijssel moest vluchten!

Maar helaas.

Het spookt nog steeds op onze boerderij. Boer Henk wordt er knettergek van, en hij vraagt zich zelfs af of de duvel wel écht weg is.

Jij kunt de boer helpen voordat hij helemaal instort.

In de escaperoom verbreek je de Vloek van Hof te Langelo met slim denkwerk, eerlijk samenwerken en stevig puzzelen.

Met hoeveel kinderen kun je terecht en hoe lang duurt het?

In de kinder escaperoom is plaats voor 7 kinderen en je hebt 45 minuten om de opdrachten te doen. Daarna krijg je ranja en iets lekkers.

In totaal ben je ongeveer een uur en een kwartier onder de pannen.

Wil je met een grotere groep komen?

Geen probleem, neem dan even contact op om te overleggen.

Groepen vanaf 8 personen splitsen we in tweeën. De ene groep doet de escaperoom, de andere groep kan een GPS-spel doen of op het erf rondkijken. Daarna wissel je om. Je snapt dat we dan wat langer bezig zijn: met twee groepen duurt jouw bezoek aan de escaperoom ongeveer twee-en-een-half uur.

Mag je ook op de boerderij rondkijken?

Jazeker. Je kunt de pony aaien, naar de koeien staren, de kalfjes bezoeken. Mag allemaal.

Dan word je zeker heel vies

Tja, je netste kleren kun je het best thuislaten. Je komt heus niet pikzwart uit de escaperoom, maar op een boerderij kan het wel wat stoffig zijn, of modderig.

Nieuwe kleren, hoge hakken, knalwitte gympen? Bewaar ze voor een bezoek aan een chique kasteel of het Concertgebouw.

En hoe gaat het met reserveren en betalen en zo?

Je kunt een plek in de kinder escaperoom online reserveren. Betalen kan vooraf via iDeal en anders ter plekke met de PIN of contant.

Maar goed, je pa of je juf of je voetbaltrainer wil vast eerst weten wat het kost. Laat de pagina met prijzen maar even aan hem of haar zien.

Alles op een rijtje

  • de escaperoom is geschikt voor kinderen van 9 – 12 jaar
  • vanaf 13 jaar ben je welkom in de aangepaste versie van de escaperoom voor volwassenen
  • we splitsen groepen vanaf 8 personen in tweeën en er is ruimte voor maximaal 14 personen
  • je krijgt 45 minuten om uit de escaperoom te ontsnappen
  • deze kinder escaperoom is niet eng, maar wel lekker spannend

Durf jij het aan? Ja, toch?