Kinderfeestje in Haaksbergen

Kinderfeestje in Haaksbergen met een spannende escape room!

Wil jij een kinderfeestje in Haaksbergen organiseren en ben je op zoek naar iets unieks, spannends en vooral iets waar de kinderen nog lang over na zullen praten? Kijk dan zeker eens naar de mogelijkheden die we bieden bij Hof te Langelo. Een complete escape room wacht op je, met uitdagende puzzels om het raadsel op te lossen. De kinderen moeten boer Henk helpen, want de koeien geven geen melk meer. Hoe kan dat? Kunnen jullie het raadsel oplossen tijdens het kinderfeestje in Haaksbergen? Ga de uitdaging aan en maak een avontuur van het kinderfeestje!

Erg leuke ervaring. Een escaperoom tussen de koeien en kalfjes op de boerderij. Je moet er wel wat voor doen om het einde te bereiken maar gelukkig ging ook voor ons de deur weer open. Het geheel is knap verzonnen en met veel lachen en een goede samenwerking best op te lossen. Helaas tikt de klok ook mee………

5
Bianca

Erg leuke ochtend gehad! Leuk thema en een warm ontvangst door een vriendelijke gastvrouw. De puzzels waren uitdagend en de locatie draagt bovendien erg bij aan de beleving.

5
Annette knol

g

Gezinsescaperoom geboekt met onze twee kinderen van 13 en 15
De escape room was aangepast naar de leeftijd van de kinderen. We kregen de lastigste variant van de gezinsescaperoom
Uitdagend, erg leuk!! Echt een aanrader als gezinsuitje met wat oudere kinderen!

5
Zwama

Ontzettend leuke escaperoom op de boerderij in Haaksbergen. Voor een verrassingsuitje met vriendinnen. Voor ons was het pas de 2e escaperoom ooit dus nog best moeilijk.Net niet binnen de tijd gehaald maar we mochten hem wel uit spelen. Met 7 minuten extra best knap toch! Leuk thema op de boerderij! Aanrader!!

5
Helga de Wolf

Voor een moeder-dochterdagje deze escape room gedaan. Wat een aanrader!! De leukste escape room tot nu toe, mede door de verschillende kamers en het boerenthema met typische boeren opdrachten. Super leuke, trotse gastvrouw.

5
Kira & Anita

Wat een leuke escape room! Samen als team echt samenwerken.
Een aanrader om deze te doen.

5
Team Espel

Ontzettend leuke escaperoom om samen met het gezin te doen. Zeer uitdagend! Het was onze eerste ervaring, maar voor herhaling vatbaar. Prima vriendelijke ontvangst en uitleg. Ook super om nog even naar de kalfjes te mogen kijken!

5
Familie van Hogen

Wij vonden het een geweldig en uitdagend gezinsuitje! Onze kinderen van 9 en 11 jaar vonden het ook super leuk, er was voor iedereen iets te doen. Ook het thema en het melken van de koe was erg leuk.

5
Fam. Wielens

Wij vonden het een geweldig en uitdagend gezinsuitje! Onze kinderen van 9 en 11 jaar vonden het ook super leuk, er was voor iedereen iets te doen. Ook het thema en het melken van de koe was erg leuk.

5
Fam. Wielens

Perfect om met het gezin te doen! De moeilijkheid en spannendheid wordt aangepast aan de kids. De eigenaresse vertelt veel, de kinderen kunnen vooraf vragen stellen. En door eerst even de kalfjes te mogen aaien, was de boerderij beleving compleet. Bedankt!

5
Team strijders

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

Voor wie is dit kinderfeestje in Haaksbergen geschikt?

De aangepaste escape room voor het kinderfeestje in Haaksbergen is geschikt voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Er wordt gespeeld met groepen van maximaal 7 kinderen. Is jouw groep groter? Geen enkel probleem; dan delen we de groepen namelijk gewoon op zodat iedereen de optimale beleving kan verwachten tijdens het kinderfeestje in Haaksbergen.

De bedoeling is dat het raadsel opgelost wordt: de koeien geven geen melk meer en dit moet zo snel mogelijk opgelost worden om boer Henk te helpen. Net als bij een normale escape room zijn er puzzels en aanwijzingen om het raadsel op te lossen. De escape room is aangepast aan de leeftijd van de deelnemers.

Zijn de kinderen ouder dan 13 jaar? Ook dat is geen enkel probleem. In dat geval passen we de escape room voor volwassenen aan, zodat de wat oudere kinderen genoeg uitdaging hebben, tegelijkertijd blijft het goed haalbaar om de raadsels tijdig op te lossen.

Kan ik meer doen dan alleen de escape room tijdens het kinderfeestje in Haaksbergen?

Uiteraard; op Hof te Langelo kun je namelijk ook gewoon lekker rondlopen op de boerderij en naar de dieren kijken en deze aaien. Wil je nog iets extra’s doen? Speel dan ons schatzoek GPS spel of het hilarische kazen curling. Ook zorgen we graag voor ranja en iets lekkers. Heb je speciale wensen? Dan kun je dit altijd met ons overleggen. De escape room duurt ongeveer 45 minuten. Inclusief drinken met iets lekker ben je ongeveer 1 uur en 15 minuten onder de pannen bij ons. Genoeg om een leuk kinderfeestje in Haaksbergen te houden dus!

Kinderfeestje in Haaksbergen met escape room
Kinderfeestje Haaksbergen ook paarden aaien
Haaksbergen kinderfeestje met escaperoom
Feestje voor kinderen in Haaksbergen op Boerderij

Trekken we onze zondagskleren aan?

Aangezien de escaperoom op een boerderij is, raden we aan om niet in je schoonste kleren te komen. Het is niet zo dat je helemaal zwart van het erf af komt, maar vies kan je zeker worden.

Wist je trouwens dat je vooraf alvast kunt betalen via iDeal? Je kunt er ook voor kiezen om te reserveren via het internet om vervolgens te betalen op locatie (dat kan met contanten of pin).

Met onze escaperoom (en eventueel GPS-spel) kun je erop rekenen dat het een spannend familie-uitje wordt in Twente. Denk jij dat jouw familie slim genoeg is en goed samen kan werken, en dat jullie samen de Vloek van Hof te Langelo kunnen verbreken, dan horen we graag van je wanneer je langs wilt komen met je familie.