Kinderfeestje in Haaksbergen

Kinderfeestje in Haaksbergen met een spannende escape room!

Wil jij een kinderfeestje in Haaksbergen organiseren en ben je op zoek naar iets unieks, spannends en vooral iets waar de kinderen nog lang over na zullen praten? Kijk dan zeker eens naar de mogelijkheden die we bieden bij Hof te Langelo. Een complete escape room wacht op je, met uitdagende puzzels om het raadsel op te lossen. De kinderen moeten boer Henk helpen, want de koeien geven geen melk meer. Hoe kan dat? Kunnen jullie het raadsel oplossen tijdens het kinderfeestje in Haaksbergen? Ga de uitdaging aan en maak een avontuur van het kinderfeestje!

Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

5
Ingeborg

Erg gaaf om te doen! Een pittige route maar we hebben de puzzels binnen een uur opgelost. Leuk dat de nadruk op de boerderij ligt. Er moet zelfs nog gemolken worden. Het leuke is dat je telkens een ruimte verder komt, dat motiveert. Wij zijn met ons gezin geweest, maar met vrienden of buren kan natuurlijk ook 😍👍

5
Paul ter Bekke
Google Review

Op een prachtige boerderij in Haaksbergen ligt een mooie themakamer verstopt. Na toch wel een hoop escaperooms gespeeld te hebben inclusief de topkamers van Nederland, was ik aangenaam verrast in deze escaperoom. Ik kwam hier toch nog puzzels tegen die ik niet kende. Er zat een prima gameflow in de kamers en wij werden heel vriendelijk en goed begeleid. Wat vooral heel tof is aan deze escaperoom is het echte boerderijgevoel dat je krijgt. Waardoor het net iets anders is dan de meeste escaperooms. Wij hebben genoten van deze escape room. Gewoon leuk om te doen!

5
Kes86
Escape Talk Review

Er was een goede uitleg van te voren. We konden allemaal meedoen om de codes te kraken. De opdrachten waren in boerderij thema. We vonden het een superleuke ervaring.

5
Martine van Hoogmoed
Facebook Review

Echt een aanrader! Wij waren met een gezin van 5, kinderen in de leeftijden 10,12 en 15. En ze hadden het zo aangepast, dat het voor elk gezinslid een leuke ervaring werd. We moesten flink zoeken, puzzelen en hebben het BIJNA binnen de tijd gered. Daarna nog even knuffelen met de kalfjes. We hebben genoten!!!

5
Marike Siemerink
Facebook Review
Was een erg geslaagde escaperoom..best moeilijk maar met goede hints kwamen we steeds weer verder..net niet gehaald maar ze liet ons rustig het spel uitspelen.
Zeker een aanrader 😊👍
5
Karin Nijenhuis
Facebook Review

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

Voor wie is dit kinderfeestje in Haaksbergen geschikt?

De aangepaste escape room voor het kinderfeestje in Haaksbergen is geschikt voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Er wordt gespeeld met groepen van maximaal 7 kinderen. Is jouw groep groter? Geen enkel probleem; dan delen we de groepen namelijk gewoon op zodat iedereen de optimale beleving kan verwachten tijdens het kinderfeestje in Haaksbergen.

De bedoeling is dat het raadsel opgelost wordt: de koeien geven geen melk meer en dit moet zo snel mogelijk opgelost worden om boer Henk te helpen. Net als bij een normale escape room zijn er puzzels en aanwijzingen om het raadsel op te lossen. De escape room is aangepast aan de leeftijd van de deelnemers.

Zijn de kinderen ouder dan 13 jaar? Ook dat is geen enkel probleem. In dat geval passen we de escape room voor volwassenen aan, zodat de wat oudere kinderen genoeg uitdaging hebben, tegelijkertijd blijft het goed haalbaar om de raadsels tijdig op te lossen.

Kan ik meer doen dan alleen de escape room tijdens het kinderfeestje in Haaksbergen?

Uiteraard; op Hof te Langelo kun je namelijk ook gewoon lekker rondlopen op de boerderij en naar de dieren kijken en deze aaien. Wil je nog iets extra’s doen? Speel dan ons schatzoek GPS spel of het hilarische kazen curling. Ook zorgen we graag voor ranja en iets lekkers. Heb je speciale wensen? Dan kun je dit altijd met ons overleggen. De escape room duurt ongeveer 45 minuten. Inclusief drinken met iets lekker ben je ongeveer 1 uur en 15 minuten onder de pannen bij ons. Genoeg om een leuk kinderfeestje in Haaksbergen te houden dus!

Kinderfeestje in Haaksbergen met escape room
Kinderfeestje Haaksbergen ook paarden aaien
Haaksbergen kinderfeestje met escaperoom
Feestje voor kinderen in Haaksbergen op Boerderij

Trekken we onze zondagskleren aan?

Aangezien de escaperoom op een boerderij is, raden we aan om niet in je schoonste kleren te komen. Het is niet zo dat je helemaal zwart van het erf af komt, maar vies kan je zeker worden.

Wist je trouwens dat je vooraf alvast kunt betalen via iDeal? Je kunt er ook voor kiezen om te reserveren via het internet om vervolgens te betalen op locatie (dat kan met contanten of pin).

Met onze escaperoom (en eventueel GPS-spel) kun je erop rekenen dat het een spannend familie-uitje wordt in Twente. Denk jij dat jouw familie slim genoeg is en goed samen kan werken, en dat jullie samen de Vloek van Hof te Langelo kunnen verbreken, dan horen we graag van je wanneer je langs wilt komen met je familie.