Kinderfeestje in Haaksbergen

Kinderfeestje in Haaksbergen met een spannende escape room!

Wil jij een kinderfeestje in Haaksbergen organiseren en ben je op zoek naar iets unieks, spannends en vooral iets waar de kinderen nog lang over na zullen praten? Kijk dan zeker eens naar de mogelijkheden die we bieden bij Hof te Langelo. Een complete escape room wacht op je, met uitdagende puzzels om het raadsel op te lossen. De kinderen moeten boer Henk helpen, want de koeien geven geen melk meer. Hoe kan dat? Kunnen jullie het raadsel oplossen tijdens het kinderfeestje in Haaksbergen? Ga de uitdaging aan en maak een avontuur van het kinderfeestje!

Mystery Person

Met 4 escapers van verschillende niveaus deze kamer gedaan. Na een fijn ontvangst en wat uitleg de kamer in en spelen. Ik vind dit een verrassend leuke escape room op een mooie locatie. De kamer kan door een ieder goed gespeeld worden mede vanwege de aanpasbare moeilijkheidsgraad. Een ieder kon bijdragen op zijn eigen manier en ieder heeft een fijne tijd gehad en voor plezier! Dus een leuke kamer met voor elk niveau wat wils. Na de kamer zelf nog gezellig nagepraat en dat maakt de ervaring er alleen maar beter van.
Mocht je in de buurt zijn zeker een aanrader om eens te doen.

5
Peter Sloof
Mystery Person

Geweldig leuke ervaring. Met z’n vijven deze escape room gedaan. Sommigen voor het eerst, anderen hadden al meer ervaring met escape rooms. Super leuk thema, de entourage was super en gelukkig binnen de tijd er weer uit. Zeer zeker een aanrader en volgens de kenners in onze groep behoorde deze zeker in de top 3🐄

5
Marieke
Mystery Person

Voor ons de eerste keer om samen met onze kids (9/11 jr) een escaperoom te doen. We werden hartelijk ontvangen op de boerderij door de gastvrouw/boerin. De boer rijdt langs op de tracktor en loeiende koeien op de achtergrond zorgen voor een sfeervol plaatje. Voor een gezin zeker een aanrader. Leuke passende opdrachten. Zonder onze kids was het ons niet gelukt te ontsnappen. 😀

5
David Tas
Mystery Person

Last-minute besproken en een geweldige ervaring rijker! Voor het eerst met het gezin een escaperoom gedaan, kinderen 10 en 12 jaar, maar kan een volgende escaperoom deze wel overtreffen? Leuk verhaal, puzzels voor iedereen en letterlijk kwam je steeds verder in veel verschillende ruimtes! Een echte aanrader!

5
Familie Brus
Mystery Person

Erg leuk om hier naar toe te komen, we waren met 20 personen en hebben de escaperoom, gps tocht en kazen curling gedaan, was alle drie erg leuk om te doen, aardige mensen en heel leuk tussen de koeien:)

5
Anand Jurriën
Mystery Person

Erg leuke ervaring. Een escaperoom tussen de koeien en kalfjes op de boerderij. Je moet er wel wat voor doen om het einde te bereiken maar gelukkig ging ook voor ons de deur weer open. Het geheel is knap verzonnen en met veel lachen en een goede samenwerking best op te lossen. Helaas tikt de klok ook mee………

5
Bianca
Mystery Person

Erg leuke ochtend gehad! Leuk thema en een warm ontvangst door een vriendelijke gastvrouw. De puzzels waren uitdagend en de locatie draagt bovendien erg bij aan de beleving.

5
Annette knol
Mystery Person

g

Gezinsescaperoom geboekt met onze twee kinderen van 13 en 15
De escape room was aangepast naar de leeftijd van de kinderen. We kregen de lastigste variant van de gezinsescaperoom
Uitdagend, erg leuk!! Echt een aanrader als gezinsuitje met wat oudere kinderen!

5
Zwama
Mystery Person

Ontzettend leuke escaperoom op de boerderij in Haaksbergen. Voor een verrassingsuitje met vriendinnen. Voor ons was het pas de 2e escaperoom ooit dus nog best moeilijk.Net niet binnen de tijd gehaald maar we mochten hem wel uit spelen. Met 7 minuten extra best knap toch! Leuk thema op de boerderij! Aanrader!!

5
Helga de Wolf
Mystery Person

Voor een moeder-dochterdagje deze escape room gedaan. Wat een aanrader!! De leukste escape room tot nu toe, mede door de verschillende kamers en het boerenthema met typische boeren opdrachten. Super leuke, trotse gastvrouw.

5
Kira & Anita

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

Voor wie is dit kinderfeestje in Haaksbergen geschikt?

De aangepaste escape room voor het kinderfeestje in Haaksbergen is geschikt voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Er wordt gespeeld met groepen van maximaal 7 kinderen. Is jouw groep groter? Geen enkel probleem; dan delen we de groepen namelijk gewoon op zodat iedereen de optimale beleving kan verwachten tijdens het kinderfeestje in Haaksbergen.

De bedoeling is dat het raadsel opgelost wordt: de koeien geven geen melk meer en dit moet zo snel mogelijk opgelost worden om boer Henk te helpen. Net als bij een normale escape room zijn er puzzels en aanwijzingen om het raadsel op te lossen. De escape room is aangepast aan de leeftijd van de deelnemers.

Zijn de kinderen ouder dan 13 jaar? Ook dat is geen enkel probleem. In dat geval passen we de escape room voor volwassenen aan, zodat de wat oudere kinderen genoeg uitdaging hebben, tegelijkertijd blijft het goed haalbaar om de raadsels tijdig op te lossen.

Kan ik meer doen dan alleen de escape room tijdens het kinderfeestje in Haaksbergen?

Uiteraard; op Hof te Langelo kun je namelijk ook gewoon lekker rondlopen op de boerderij en naar de dieren kijken en deze aaien. Wil je nog iets extra’s doen? Speel dan ons schatzoek GPS spel of het hilarische kazen curling. Ook zorgen we graag voor ranja en iets lekkers. Heb je speciale wensen? Dan kun je dit altijd met ons overleggen. De escape room duurt ongeveer 45 minuten. Inclusief drinken met iets lekker ben je ongeveer 1 uur en 15 minuten onder de pannen bij ons. Genoeg om een leuk kinderfeestje in Haaksbergen te houden dus!

Kinderfeestje in Haaksbergen met escape room
Kinderfeestje Haaksbergen ook paarden aaien
Haaksbergen kinderfeestje met escaperoom
Feestje voor kinderen in Haaksbergen op Boerderij

Trekken we onze zondagskleren aan?

Aangezien de escaperoom op een boerderij is, raden we aan om niet in je schoonste kleren te komen. Het is niet zo dat je helemaal zwart van het erf af komt, maar vies kan je zeker worden.

Wist je trouwens dat je vooraf alvast kunt betalen via iDeal? Je kunt er ook voor kiezen om te reserveren via het internet om vervolgens te betalen op locatie (dat kan met contanten of pin).

Met onze escaperoom (en eventueel GPS-spel) kun je erop rekenen dat het een spannend familie-uitje wordt in Twente. Denk jij dat jouw familie slim genoeg is en goed samen kan werken, en dat jullie samen de Vloek van Hof te Langelo kunnen verbreken, dan horen we graag van je wanneer je langs wilt komen met je familie.