Escape room nabij Groenlo

Ontsnap uit een unieke escaperoom op een boerderij in de buurt van Groenlo

Deze escape room in de buurt van Groenlo heeft een unieke locatie op een boerderij in het buitengebied van Haaksbergen.

Het is een room escape die uitermate geschikt is voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje, of familie-uitje.

 

Een escaperoom in een oude melkstal

De escaperoom bevindt zich op een originele plek in een oude melkstal bij een agrarisch bedrijf met melkkoeien. In de melkstal ga je al puzzelend met je vriendengroep aan de slag om puzzels op te lossen en codes te kraken.

Laat je verrassen door de afwisseling van originele puzzels  en technische verrassingen. Alles helemaal in het thema, escaperoom op de Boerderij.

Met de kinderen een escaperoom spelen

Met het gezin de escaperoom beleven is een leuke uitdaging. Of je nu met kinderen van 8, 11, of 15 jaar speelt, we passen de escaperoom aan naar de samenstelling van het team.

Bij  kinderfeestjes zorgen we ervoor  dat de escaperoom met makkelijke puzzels klaar staat.

Het spanende verhaal van escaperoom Hof te Langelo

Het is een spannend verhaal dat ervoor zorgt dat iedereen direct aan de slag wil gaan.

Het gaat hier namelijk om het Hof te Langelo, een boerenbedrijf dat honderden jaren geleden vervloekt is. Beernd wist de duivel te verjagen, maar er gebeuren nog steeds vreemde dingen. De lampen zijn een eigen leven gaan leven, de koeien worden om de haverklap ziek en na de mislukte oogst is nu ook de melkproductie opgehouden vanwege een mysterieus probleem met de melkmachine.

De escape room nabij Groenlo heeft jullie hulp dus hard nodig.

Kunnen jullie binnen een uur de puzzels oplossen en weer buiten staan – of lukt het niet en falen jullie tijdens de missie om de boerderij te redden van de ondergang?

Met hoeveel personen kan de escaperoom gespeeld worden

Het escape spel is te spelen met 2 tot en met 6 personen.

Als jullie met een grotere groep zijn speel je in twee  of drie groepen na elkaar.

Geocache spel, Kazencurling en een kruiwagen als Mini escape room

De wachtende groep(en) kunnen het hilarische kazencurling spel spelen of het zeer gewilde gps spel.

Dit soort geocache spel speel je met een navigatiesysteem. Onderweg vind je schatten (caches) waar een letter in ligt. Met deze letters ga je naar een schatkist open het slot, druk de stopwatch in en stop de tijd. Wie van de teams is het snelst terug!!

Ook leuk tijdens het dagje uit is  onze mini escape “de Kruiwagen”. Er is een muizenplaag onze kat zit opgesloten in een kruiwagen Zorg er met je  team voor dat de kruiwagen weer open kan zodat de kat weer vrij rond kan lopen op het erf.

Maak kennis met een echt melkveebedrijf

Willen jullie kennis maken met het boeren buitenleven, dan mogen jullie bij de kalfjes in de stal kijken, de pony aaien en vragen stellen die je altijd al hebt willen stellen over de boerderij.

Sluit af met een appeltaartje

Geniet van een heerlijk kopje koffie of thee of een frisdrankje met een overheerlijk appeltaartje buiten aan de picknicktafel, of binnen in het oude tanklokaal.

Mystery Person

Met 4 escapers van verschillende niveaus deze kamer gedaan. Na een fijn ontvangst en wat uitleg de kamer in en spelen. Ik vind dit een verrassend leuke escape room op een mooie locatie. De kamer kan door een ieder goed gespeeld worden mede vanwege de aanpasbare moeilijkheidsgraad. Een ieder kon bijdragen op zijn eigen manier en ieder heeft een fijne tijd gehad en voor plezier! Dus een leuke kamer met voor elk niveau wat wils. Na de kamer zelf nog gezellig nagepraat en dat maakt de ervaring er alleen maar beter van.
Mocht je in de buurt zijn zeker een aanrader om eens te doen.

5
Peter Sloof
Mystery Person

Geweldig leuke ervaring. Met z’n vijven deze escape room gedaan. Sommigen voor het eerst, anderen hadden al meer ervaring met escape rooms. Super leuk thema, de entourage was super en gelukkig binnen de tijd er weer uit. Zeer zeker een aanrader en volgens de kenners in onze groep behoorde deze zeker in de top 3?

5
Marieke
Mystery Person

Voor ons de eerste keer om samen met onze kids (9/11 jr) een escaperoom te doen. We werden hartelijk ontvangen op de boerderij door de gastvrouw/boerin. De boer rijdt langs op de tracktor en loeiende koeien op de achtergrond zorgen voor een sfeervol plaatje. Voor een gezin zeker een aanrader. Leuke passende opdrachten. Zonder onze kids was het ons niet gelukt te ontsnappen. ?

5
David Tas
Mystery Person

Last-minute besproken en een geweldige ervaring rijker! Voor het eerst met het gezin een escaperoom gedaan, kinderen 10 en 12 jaar, maar kan een volgende escaperoom deze wel overtreffen? Leuk verhaal, puzzels voor iedereen en letterlijk kwam je steeds verder in veel verschillende ruimtes! Een echte aanrader!

5
Familie Brus
Mystery Person

Erg leuk om hier naar toe te komen, we waren met 20 personen en hebben de escaperoom, gps tocht en kazen curling gedaan, was alle drie erg leuk om te doen, aardige mensen en heel leuk tussen de koeien:)

5
Anand Jurriën
Mystery Person

Erg leuke ervaring. Een escaperoom tussen de koeien en kalfjes op de boerderij. Je moet er wel wat voor doen om het einde te bereiken maar gelukkig ging ook voor ons de deur weer open. Het geheel is knap verzonnen en met veel lachen en een goede samenwerking best op te lossen. Helaas tikt de klok ook mee………

5
Bianca
Mystery Person

Erg leuke ochtend gehad! Leuk thema en een warm ontvangst door een vriendelijke gastvrouw. De puzzels waren uitdagend en de locatie draagt bovendien erg bij aan de beleving.

5
Annette knol
Mystery Person

g

Gezinsescaperoom geboekt met onze twee kinderen van 13 en 15
De escape room was aangepast naar de leeftijd van de kinderen. We kregen de lastigste variant van de gezinsescaperoom
Uitdagend, erg leuk!! Echt een aanrader als gezinsuitje met wat oudere kinderen!

5
Zwama
Mystery Person

Ontzettend leuke escaperoom op de boerderij in Haaksbergen. Voor een verrassingsuitje met vriendinnen. Voor ons was het pas de 2e escaperoom ooit dus nog best moeilijk.Net niet binnen de tijd gehaald maar we mochten hem wel uit spelen. Met 7 minuten extra best knap toch! Leuk thema op de boerderij! Aanrader!!

5
Helga de Wolf
Mystery Person

Voor een moeder-dochterdagje deze escape room gedaan. Wat een aanrader!! De leukste escape room tot nu toe, mede door de verschillende kamers en het boerenthema met typische boeren opdrachten. Super leuke, trotse gastvrouw.

5
Kira & Anita

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

De vloek van hof te Langelo: Het originele verhaal

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

We willen graag geloven dat de duvel is vertrokken

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

Kinder escape room voor kinderen van 9 tot 12 jaar

We willen graag dat onze escape room nabij Groenlo voor iedereen toegankelijk is. Daarom hebben we een aangepaste versie, oftewel kinder escape room gemaakt voor kinderen onder de twaalf jaar, zodat zij ook in de melkstal samen aan de slag kunnen om de lastige puzzels op te lossen. Voor kinderen ouder dan 12 jaar hebben we ook een aangepaste variant, die net even wat uitdagender is en waarbij teamwork nog belangrijker is om te kunnen slagen.

Voor volwassenen hebben we de meest uitdagende escape room nabij Groenlo opgezet uiteraard. Hier is het belangrijk om met teamspelers te komen die uitdagingen niet uit de weg gaan en die denken in oplossingen. Anders wordt het zo goed als onmogelijk om binnen een uur weer buiten te staan natuurlijk. De escape room in de omgeving van Groenlo is geschikt voor groepen tot maximaal zeven personen. Wil je met een grotere groep komen, neem dan vooral eerst even contact met ons op zodat we een voorstel op maat kunnen doen. Zo wordt het namelijk gewoon een schitterende en spannende ervaring zonder dat er mensen zijn die teleurgesteld moeten worden.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling? Ideaal voor groepen!

Haal het meeste uit de escape room nabij Groenlo

Wil je er een compleet kinderfeest van maken of een vrijgezellenfeest waarbij alle mensen zich uitstekend kunnen vermaken? Dan is de escape room in de omgeving van Groenlo een geweldig begin. Maar het kan nog een stuk aantrekkelijker door ook te kiezen voor onze arrangementen. Zo kun je bij ons ook direct een complete lunch bestellen, napraten met een stukje appeltaart die gemaakt is met lokale ingrediënten of een dinerarrangement boeken zodat iedereen even lekker kan eten na alle inspanningen.

Laat ons vooral van tevoren weten wat je graag wilt. Ook wanneer we het niet op de website hebben staan, kunnen we vaak leuke dingen regelen, ook voor grotere groepen. Wil je met een kleinere groep de escape room in de buurt van Groenlo bezoeken, dan kun je gewoon via de website reserveren. Is het voor kleinere kinderen? Vermeld dan de leeftijd van de kinderen bij het reserveren zodat we hier rekening mee kunnen houden. Lukt het jou en jouw team om de vloek te verbannen?