Escape room nabij Groenlo – uniek in alle opzichten

De escape room in de buurt van Groenlo heeft een unieke locatie en een verhaal dat ervoor zorgt dat iedereen direct aan de slag wil gaan. Het gaat hier namelijk om het Hof te Langelo, een boerenbedrijf dat honderden jaren geleden vervloekt is. Beernd wist de duivel te verjagen, maar er gebeuren nog steeds vreemde dingen. De lampen zijn een eigen leven gaan leven, de koeien worden om de haverklap ziek en na de mislukte oogst is nu ook de melkproductie opgehouden vanwege een mysterieus probleem met de melkmachine. De escape room nabij Groenlo heeft jullie hulp dus hard nodig. Kunnen jullie binnen een uur de puzzels oplossen en weer buiten staan – of lukt het niet en falen jullie tijdens de missie om de familie Del Prado te redden van de ondergang?

Een greep uit onze reviews

★★★★★
Verjaardagsfeestje van onze zoon hier gevierd. Het was heel mooi. Kinderen allemaal super enthousiast en de gastvrijheid top! Echt een aanrader, bedankt voor de leuke middag.

Myra

★★★★★
Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

Ingeborg

Meer reviews bekijken? Bekijk onze reviews in Google, op Escaperoomsnederland.nl of op Escapetalk.nl.

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 7 personen. Groepen vanaf 8 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten (volwassenen) en 45 minuten (kinder escape room)

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel
0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

DE VLOEK VAN HOF TE LANGELO: HET ORIGINELE VERHAAL

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

WE WILLEN GRAAG GELOVEN DAT DE DUVEL IS VERTROKKEN

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

Kinder escape room voor kinderen van 9 tot 12 jaar

We willen graag dat onze escape room nabij Groenlo voor iedereen toegankelijk is. Daarom hebben we een aangepaste versie, oftewel kinder escape room gemaakt voor kinderen onder de twaalf jaar, zodat zij ook in de melkstal samen aan de slag kunnen om de lastige puzzels op te lossen. Voor kinderen ouder dan 12 jaar hebben we ook een aangepaste variant, die net even wat uitdagender is en waarbij teamwork nog belangrijker is om te kunnen slagen.

Voor volwassenen hebben we de meest uitdagende escape room nabij Groenlo opgezet uiteraard. Hier is het belangrijk om met teamspelers te komen die uitdagingen niet uit de weg gaan en die denken in oplossingen. Anders wordt het zo goed als onmogelijk om binnen een uur weer buiten te staan natuurlijk. De escape room in de omgeving van Groenlo is geschikt voor groepen tot maximaal zeven personen. Wil je met een grotere groep komen, neem dan vooral eerst even contact met ons op zodat we een voorstel op maat kunnen doen. Zo wordt het namelijk gewoon een schitterende en spannende ervaring zonder dat er mensen zijn die teleurgesteld moeten worden.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling? Ideaal voor groepen!

Haal het meeste uit de escape room nabij Groenlo

Wil je er een compleet kinderfeest van maken of een vrijgezellenfeest waarbij alle mensen zich uitstekend kunnen vermaken? Dan is de escape room in de omgeving van Groenlo een geweldig begin. Maar het kan nog een stuk aantrekkelijker door ook te kiezen voor onze arrangementen. Zo kun je bij ons ook direct een complete lunch bestellen, napraten met een stukje appeltaart die gemaakt is met lokale ingrediënten of een dinerarrangement boeken zodat iedereen even lekker kan eten na alle inspanningen.

Laat ons vooral van tevoren weten wat je graag wilt. Ook wanneer we het niet op de website hebben staan, kunnen we vaak leuke dingen regelen, ook voor grotere groepen. Wil je met een kleinere groep de escape room in de buurt van Groenlo bezoeken, dan kun je gewoon via de website reserveren. Is het voor kleinere kinderen? Vermeld dan de leeftijd van de kinderen bij het reserveren zodat we hier rekening mee kunnen houden. Lukt het jou en jouw team om de vloek te verbannen?