Kinderfeestje nabij Winterswijk

Kinderfeestje nabij Winterswijk regelen bij Hof te Langelo

Een kinderfeestje nabij Winterswijk regelen is zo lastig niet. Er zijn meer dan genoeg opties waar je uit kunt kiezen. Alleen zijn die opties vaak al gekozen door andere ouders. Of de kinderen zelf natuurlijk. Wil je er echt een leuk kinderfeestje van maken nabij Winterswijk, dan is dit een prima moment om eens naar nieuwe oplossingen te kijken. Zoals de escape room bij Hof te Langelo. Hier vind je een compleet aangepaste escape room, waarbij de kinderen op het kinderfeestje nabij Winterswijk een groot raadsel op moeten lossen. Waarom geven de koeien van boer Henk geen melk meer? Hoe kunnen we dit raadsel oplossen?

Mystery Person

We hebben al een aantal escaperooms gedaan maar deze was toch zeker de mooiste hij zat super in elkaar.
We hebben er erg van genoten
Dus zeker de moeite waard

5
Eelco
Mystery Person

Als ‘Sinterkerstkado’ samen met mijn kinderen en aanhang de escaperoom gedaan. Ontzettend leuk! De locatie is erg bijzonder. We hadden de moeilijke versie, die ik echt moeilijk vond. Gelukkig hadden de kinderen meer ervaring en ging binnen het uur de deur weer voor ons open. Terwijl de koffie met appeltaart voor ons werd bereid konden we nog even de kalfjes in de stal bewonderen. Aanrader!

5
Kitty
Mystery Person

escape room hof te langelo melkstal

Dit is de tweede keer dat we deze escaperoom hebben geboekt als uitje voor een van onze kinderen. Beide keren was het een groot succes. Ze stemmen de escaperoom af op de leeftijd echt heel leuk. Kinderen kunnen kiezen of ze een spannend of niet spannend begin verhaal willen. De hulp is ontzettend aardig. Kinderen hebben genoten, ook van het rondlopen in de stallen na afloop.  Bedankt!

5
Team Apollo
Mystery Person

Na een meer dan vriendelijke ontvangst en uitleg van de gastvrouw/boerin was het ‘escapen on the farm’. Met de hulp van Connor en een paar hints wisten we net op tijd uit de melkstal ontsnappen. En daarna nog ff kalfjes knuffelen. Een geweldig leuke ervaring en aanrader! escape room hof te langelo groep

5
René Nijboer
Mystery Person

Wat een leuke escpaeroom, samen met de kids 9-12 jaar deze escaperoom gedaan en de koeien weer aan het melken gekregen ????. Na de spannende versie van het verhaal mochten we beginnen met het oplossen. Hartelijke bedankt voor deze escaperoom.

5
Kees en Manita
Mystery Person

Met 4 escapers van verschillende niveaus deze kamer gedaan. Na een fijn ontvangst en wat uitleg de kamer in en spelen. Ik vind dit een verrassend leuke escape room op een mooie locatie. De kamer kan door een ieder goed gespeeld worden mede vanwege de aanpasbare moeilijkheidsgraad. Een ieder kon bijdragen op zijn eigen manier en ieder heeft een fijne tijd gehad en voor plezier! Dus een leuke kamer met voor elk niveau wat wils. Na de kamer zelf nog gezellig nagepraat en dat maakt de ervaring er alleen maar beter van.
Mocht je in de buurt zijn zeker een aanrader om eens te doen.

5
Peter Sloof
Mystery Person

Geweldig leuke ervaring. Met z’n vijven deze escape room gedaan. Sommigen voor het eerst, anderen hadden al meer ervaring met escape rooms. Super leuk thema, de entourage was super en gelukkig binnen de tijd er weer uit. Zeer zeker een aanrader en volgens de kenners in onze groep behoorde deze zeker in de top 3?

5
Marieke
Mystery Person

Voor ons de eerste keer om samen met onze kids (9/11 jr) een escaperoom te doen. We werden hartelijk ontvangen op de boerderij door de gastvrouw/boerin. De boer rijdt langs op de tracktor en loeiende koeien op de achtergrond zorgen voor een sfeervol plaatje. Voor een gezin zeker een aanrader. Leuke passende opdrachten. Zonder onze kids was het ons niet gelukt te ontsnappen. ?

5
David Tas
Mystery Person

Last-minute besproken en een geweldige ervaring rijker! Voor het eerst met het gezin een escaperoom gedaan, kinderen 10 en 12 jaar, maar kan een volgende escaperoom deze wel overtreffen? Leuk verhaal, puzzels voor iedereen en letterlijk kwam je steeds verder in veel verschillende ruimtes! Een echte aanrader!

5
Familie Brus
Mystery Person

Erg leuk om hier naar toe te komen, we waren met 20 personen en hebben de escaperoom, gps tocht en kazen curling gedaan, was alle drie erg leuk om te doen, aardige mensen en heel leuk tussen de koeien:)

5
Anand Jurriën

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

Het leukste kinderfeestje nabij Winterswijk

Veel van onze klanten noemden ons het leukste kinderfeestje nabij Winterswijk. Niet verrassend natuurlijk, want de kinderen stappen direct vanaf het eerste moment in een compleet avontuur op de boerderij. De escape room is geschikt voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Zijn de kinderen ouder? Dan kan er gebruik gemaakt worden van de escape room voor volwassenen, alleen passen we deze wel aan naar de leeftijd, zodat het haalbaar blijft voor de deelnemers. De escape room moet uitdagend zijn tijdens het kinderfeestje nabij Winterswijk, maar uiteraard niet onmogelijk, want dan is het voor niemand een leuke ervaring.

De escape room voor het kinderfeestje nabij Winterswijk kan gebruikt worden door groepen tot 7 personen. Is de groep groter? Dan delen we deze op in meerdere groepen, zodat de escape room leuk en spannend blijft voor iedereen. Op die manier blijven we namelijk ook het leukste kinderfeestje nabij Winterswijk. De escape room zelf neemt ongeveer 45 minuten in beslag. Inclusief de ranja en wat lekkers na de escape room is de groep ongeveer een uur en vijftien minuten bezig.

De kinderen kunnen overigens ook gewoon rondlopen op de boerderij. Zo kunnen ze de dieren bekijken of aaien, om het kinderfeestje nabij Winterswijk nog een stuk leuker te maken. Heb je speciale wensen, dan kun je dit altijd van tevoren met ons overleggen, zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. Wil je jouw kinderfeestje uitbreiden met één van onze andere gave spellen? Kies dan voor ons GPS schatzoekspel of het kazen curling spel.

Kan ik meer doen dan alleen de escape room tijdens het kinderfeestje nabij Winterswijk?

Natuurlijk kun je op Hof te Langelo ook gewoon lekker rondlopen op de boerderij en naar de dieren kijken en deze aaien. Ook zorgen we graag voor iets lekkers en drinken. Wil je nog iets extra’s doen? Speel dan ons schatzoek GPS spel of het hilarische kazen curling. Heb je speciale wensen dan kun je dit altijd met ons overleggen. De escape room duurt ongeveer 45 minuten. Inclusief drinken met iets lekker ben je ongeveer 1 uur en 15 minuten onder de pannen bij ons. Genoeg om een leuk kinderfeestje nabij Winterswijk te houden dus!

Kinderfeestje nabij Winterswijk
Kinderfeestje nabij Winterswijk en dieren bekijken
Winterswijk kinderfeestje met escaperoom
Feestje voor kinderen in Winteerswijk op Boerderij

Direct boeken of meer informatie opvragen

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden voor jouw kinderfeestje nabij Winterswijk? Of wil je direct boeken? Laat dan je gegevens achter op het contactformulier op de website, zodat wij persoonlijk contact met je op kunnen nemen of je datum direct in kunnen boeken. Heb je haast omdat je eigenlijk al een beetje aan de late kant bent met het regelen van het feestje? Dan vragen we je om ons direct te bellen op 06 42 78 00 02. Wij kijken dan direct naar de beschikbaarheid, zodat we ook last minute een perfect kinderfeestje nabij Winterswijk kunnen regelen.