Kinderfeestje nabij Winterswijk

Kinderfeestje nabij Winterswijk regelen bij Hof te Langelo

Een kinderfeestje nabij Winterswijk regelen is zo lastig niet. Er zijn meer dan genoeg opties waar je uit kunt kiezen. Alleen zijn die opties vaak al gekozen door andere ouders. Of de kinderen zelf natuurlijk. Wil je er echt een leuk kinderfeestje van maken nabij Winterswijk, dan is dit een prima moment om eens naar nieuwe oplossingen te kijken. Zoals de escape room bij Hof te Langelo. Hier vind je een compleet aangepaste escape room, waarbij de kinderen op het kinderfeestje nabij Winterswijk een groot raadsel op moeten lossen. Waarom geven de koeien van boer Henk geen melk meer? Hoe kunnen we dit raadsel oplossen?

Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

5
Ingeborg

Erg gaaf om te doen! Een pittige route maar we hebben de puzzels binnen een uur opgelost. Leuk dat de nadruk op de boerderij ligt. Er moet zelfs nog gemolken worden. Het leuke is dat je telkens een ruimte verder komt, dat motiveert. Wij zijn met ons gezin geweest, maar met vrienden of buren kan natuurlijk ook 😍👍

5
Paul ter Bekke
Google Review

Op een prachtige boerderij in Haaksbergen ligt een mooie themakamer verstopt. Na toch wel een hoop escaperooms gespeeld te hebben inclusief de topkamers van Nederland, was ik aangenaam verrast in deze escaperoom. Ik kwam hier toch nog puzzels tegen die ik niet kende. Er zat een prima gameflow in de kamers en wij werden heel vriendelijk en goed begeleid. Wat vooral heel tof is aan deze escaperoom is het echte boerderijgevoel dat je krijgt. Waardoor het net iets anders is dan de meeste escaperooms. Wij hebben genoten van deze escape room. Gewoon leuk om te doen!

5
Kes86
Escape Talk Review

Er was een goede uitleg van te voren. We konden allemaal meedoen om de codes te kraken. De opdrachten waren in boerderij thema. We vonden het een superleuke ervaring.

5
Martine van Hoogmoed
Facebook Review

Echt een aanrader! Wij waren met een gezin van 5, kinderen in de leeftijden 10,12 en 15. En ze hadden het zo aangepast, dat het voor elk gezinslid een leuke ervaring werd. We moesten flink zoeken, puzzelen en hebben het BIJNA binnen de tijd gered. Daarna nog even knuffelen met de kalfjes. We hebben genoten!!!

5
Marike Siemerink
Facebook Review
Was een erg geslaagde escaperoom..best moeilijk maar met goede hints kwamen we steeds weer verder..net niet gehaald maar ze liet ons rustig het spel uitspelen.
Zeker een aanrader 😊👍
5
Karin Nijenhuis
Facebook Review

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

Het leukste kinderfeestje nabij Winterswijk

Veel van onze klanten noemden ons het leukste kinderfeestje nabij Winterswijk. Niet verrassend natuurlijk, want de kinderen stappen direct vanaf het eerste moment in een compleet avontuur op de boerderij. De escape room is geschikt voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Zijn de kinderen ouder? Dan kan er gebruik gemaakt worden van de escape room voor volwassenen, alleen passen we deze wel aan naar de leeftijd, zodat het haalbaar blijft voor de deelnemers. De escape room moet uitdagend zijn tijdens het kinderfeestje nabij Winterswijk, maar uiteraard niet onmogelijk, want dan is het voor niemand een leuke ervaring.

De escape room voor het kinderfeestje nabij Winterswijk kan gebruikt worden door groepen tot 7 personen. Is de groep groter? Dan delen we deze op in meerdere groepen, zodat de escape room leuk en spannend blijft voor iedereen. Op die manier blijven we namelijk ook het leukste kinderfeestje nabij Winterswijk. De escape room zelf neemt ongeveer 45 minuten in beslag. Inclusief de ranja en wat lekkers na de escape room is de groep ongeveer een uur en vijftien minuten bezig.

De kinderen kunnen overigens ook gewoon rondlopen op de boerderij. Zo kunnen ze de dieren bekijken of aaien, om het kinderfeestje nabij Winterswijk nog een stuk leuker te maken. Heb je speciale wensen, dan kun je dit altijd van tevoren met ons overleggen, zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. Wil je jouw kinderfeestje uitbreiden met één van onze andere gave spellen? Kies dan voor ons GPS schatzoekspel of het kazen curling spel.

Kan ik meer doen dan alleen de escape room tijdens het kinderfeestje nabij Winterswijk?

Natuurlijk kun je op Hof te Langelo ook gewoon lekker rondlopen op de boerderij en naar de dieren kijken en deze aaien. Ook zorgen we graag voor iets lekkers en drinken. Wil je nog iets extra’s doen? Speel dan ons schatzoek GPS spel of het hilarische kazen curling. Heb je speciale wensen dan kun je dit altijd met ons overleggen. De escape room duurt ongeveer 45 minuten. Inclusief drinken met iets lekker ben je ongeveer 1 uur en 15 minuten onder de pannen bij ons. Genoeg om een leuk kinderfeestje nabij Winterswijk te houden dus!

Kinderfeestje nabij Winterswijk
Kinderfeestje nabij Winterswijk en dieren bekijken
Winterswijk kinderfeestje met escaperoom
Feestje voor kinderen in Winteerswijk op Boerderij

Direct boeken of meer informatie opvragen

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden voor jouw kinderfeestje nabij Winterswijk? Of wil je direct boeken? Laat dan je gegevens achter op het contactformulier op de website, zodat wij persoonlijk contact met je op kunnen nemen of je datum direct in kunnen boeken. Heb je haast omdat je eigenlijk al een beetje aan de late kant bent met het regelen van het feestje? Dan vragen we je om ons direct te bellen op 06 42 78 00 02. Wij kijken dan direct naar de beschikbaarheid, zodat we ook last minute een perfect kinderfeestje nabij Winterswijk kunnen regelen.