Kinderfeestje nabij Hengelo

Kinderfeestje nabij Hengelo? Hof te Langelo!

Een kinderfeestje nabij Hengelo regelen is geen uitdaging. Een uniek feestje regelen waar kinderen nog dagen over na blijven praten, dat is een veel grotere uitdaging. Zeker omdat de meeste dingen al gedaan zijn op andere feestjes. Bij Hof te Langelo hebben we dé oplossing voor je. Een speciale escape room voor kinderfeestjes nabij Hengelo! De kinderen stappen direct in een spannend avontuur, waarbij ze boer Henk moeten helpen. Zijn koeien geven namelijk geen melk meer en niemand weet hoe dat mogelijk is en hoe het opgelost moet worden.

Kun jij genoeg kinderen vinden om de uitdaging aan te gaan tijdens het kinderfeestje nabij Hengelo? Kunnen jullie boer Henk uit de problemen helpen door alle raadsels en puzzels op te lossen?

Mystery Person

Met 4 escapers van verschillende niveaus deze kamer gedaan. Na een fijn ontvangst en wat uitleg de kamer in en spelen. Ik vind dit een verrassend leuke escape room op een mooie locatie. De kamer kan door een ieder goed gespeeld worden mede vanwege de aanpasbare moeilijkheidsgraad. Een ieder kon bijdragen op zijn eigen manier en ieder heeft een fijne tijd gehad en voor plezier! Dus een leuke kamer met voor elk niveau wat wils. Na de kamer zelf nog gezellig nagepraat en dat maakt de ervaring er alleen maar beter van.
Mocht je in de buurt zijn zeker een aanrader om eens te doen.

5
Peter Sloof
Mystery Person

Geweldig leuke ervaring. Met z’n vijven deze escape room gedaan. Sommigen voor het eerst, anderen hadden al meer ervaring met escape rooms. Super leuk thema, de entourage was super en gelukkig binnen de tijd er weer uit. Zeer zeker een aanrader en volgens de kenners in onze groep behoorde deze zeker in de top 3🐄

5
Marieke
Mystery Person

Voor ons de eerste keer om samen met onze kids (9/11 jr) een escaperoom te doen. We werden hartelijk ontvangen op de boerderij door de gastvrouw/boerin. De boer rijdt langs op de tracktor en loeiende koeien op de achtergrond zorgen voor een sfeervol plaatje. Voor een gezin zeker een aanrader. Leuke passende opdrachten. Zonder onze kids was het ons niet gelukt te ontsnappen. 😀

5
David Tas
Mystery Person

Last-minute besproken en een geweldige ervaring rijker! Voor het eerst met het gezin een escaperoom gedaan, kinderen 10 en 12 jaar, maar kan een volgende escaperoom deze wel overtreffen? Leuk verhaal, puzzels voor iedereen en letterlijk kwam je steeds verder in veel verschillende ruimtes! Een echte aanrader!

5
Familie Brus
Mystery Person

Erg leuk om hier naar toe te komen, we waren met 20 personen en hebben de escaperoom, gps tocht en kazen curling gedaan, was alle drie erg leuk om te doen, aardige mensen en heel leuk tussen de koeien:)

5
Anand Jurriën
Mystery Person

Erg leuke ervaring. Een escaperoom tussen de koeien en kalfjes op de boerderij. Je moet er wel wat voor doen om het einde te bereiken maar gelukkig ging ook voor ons de deur weer open. Het geheel is knap verzonnen en met veel lachen en een goede samenwerking best op te lossen. Helaas tikt de klok ook mee………

5
Bianca
Mystery Person

Erg leuke ochtend gehad! Leuk thema en een warm ontvangst door een vriendelijke gastvrouw. De puzzels waren uitdagend en de locatie draagt bovendien erg bij aan de beleving.

5
Annette knol
Mystery Person

g

Gezinsescaperoom geboekt met onze twee kinderen van 13 en 15
De escape room was aangepast naar de leeftijd van de kinderen. We kregen de lastigste variant van de gezinsescaperoom
Uitdagend, erg leuk!! Echt een aanrader als gezinsuitje met wat oudere kinderen!

5
Zwama
Mystery Person

Ontzettend leuke escaperoom op de boerderij in Haaksbergen. Voor een verrassingsuitje met vriendinnen. Voor ons was het pas de 2e escaperoom ooit dus nog best moeilijk.Net niet binnen de tijd gehaald maar we mochten hem wel uit spelen. Met 7 minuten extra best knap toch! Leuk thema op de boerderij! Aanrader!!

5
Helga de Wolf
Mystery Person

Voor een moeder-dochterdagje deze escape room gedaan. Wat een aanrader!! De leukste escape room tot nu toe, mede door de verschillende kamers en het boerenthema met typische boeren opdrachten. Super leuke, trotse gastvrouw.

5
Kira & Anita

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

Waarom Hof te Langelo voor een kinderfeestje nabij Hengelo?

Hof te Langelo heeft een speciale escape room voor je klaarstaan. Deze is geschikt voor kinderen van 9 tot 12 jaar. De puzzels en raadsels zijn aangepast naar de leeftijd, zodat het spannend én tegelijkertijd haalbaar is. De escape room is opgezet voor groepen tot 7 personen. Is jouw groep groter omdat je kind meer vriendjes heeft? Geen zorgen; dan delen we de groep namelijk gewoon voor je op, zodat iedereen plezier kan hebben tijdens het kinderfeestje nabij Hengelo.

Zijn de kinderen ouder dan 12 jaar? Ook dan hebben we een oplossing op maat voor je. We passen dan de escape room voor volwassenen aan, zodat het spannend, uitdagend en haalbaar is voor de kinderen ouder dan 12 jaar.

Na de escape room krijgen de kinderen ranja met wat lekkers. De escape room zelf neemt ongeveer drie kwartier in beslag tijdens het kinderfeestje nabij Hengelo. Met de ranja en wat lekkers nadien zijn de kinderen ongeveer een uur en een kwartier zoet. Uiteraard mogen de kinderen ook gewoon rondlopen op Hof te Langelo; hier vinden zij een boerderij met tal van dieren om te bekijken en te aaien. Op die manier wordt het avontuur nog net een stukje groter, waardoor de kans nog veel groter wordt dat de kinderen hier nog lang over na zullen praten.

Wist je dat je jouw kinderfeestje kunt uitbreiden met één van onze gave spellen? Onze escaperoom is  perfect te combineren met ons GPS schatzoekspel of het kazen curlingspel.

Kan ik meer doen dan alleen de escape room tijdens het kinderfeestje nabij Hengelo?

Natuurlijk kun je op Hof te Langelo ook gewoon lekker rondlopen op de boerderij en naar de dieren kijken en deze aaien. Ook zorgen we graag voor iets lekkers en drinken. Wil je nog iets extra’s doen? Speel dan ons schatzoek GPS spel of het hilarische kazen curling. Heb je speciale wensen dan kun je dit altijd met ons overleggen. De escape room duurt ongeveer 45 minuten. Inclusief drinken met iets lekker ben je ongeveer 1 uur en 15 minuten onder de pannen bij ons. Genoeg om een leuk kinderfeestje nabij Hengelo te houden dus!

Kinderfeestje nabij Hengelo
Kinderfeestje Hengelo ook paarden aaien
Hengelo kinderfeestje met escaperoom
Feestje voor kinderen in Hengelo op Boerderij

Direct boeken of eerst samen de mogelijkheden doornemen

Wil je weten wat wij kunnen bieden voor jouw kinderfeestje nabij Hengelo? Laat dan je gegevens achter op het contactformulier, zodat wij contact met je op kunnen nemen. Heb je haast bij het boeken, omdat je eigenlijk al iets aan de late kant bent? Geen zorgen, bel ons direct op 06 42 78 00 02 en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn op korte termijn. Ook last minute zijn wij het juiste adres voor een kinderfeestje nabij Hengelo.