Familie-uitje Gelderland

Familie-uitje in Gelderland plannen? Hof te Langelo heet je welkom!

Ben je op zoek naar een familie-uitje in Gelderland waarbij heel het gezin plezier kan hebben? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze escaperoom is geschikt voor gezinnen en groepen met kinderen ouder dan 7 jaar. Uiteraard is de escaperoom zo aangepast dat deze ook interessant is voor kinderen van 12 jaar. Het is immers wel de bedoeling dat iedereen plezier heeft tijdens het familie uitje in Gelderland!

Mystery Person

Met 4 escapers van verschillende niveaus deze kamer gedaan. Na een fijn ontvangst en wat uitleg de kamer in en spelen. Ik vind dit een verrassend leuke escape room op een mooie locatie. De kamer kan door een ieder goed gespeeld worden mede vanwege de aanpasbare moeilijkheidsgraad. Een ieder kon bijdragen op zijn eigen manier en ieder heeft een fijne tijd gehad en voor plezier! Dus een leuke kamer met voor elk niveau wat wils. Na de kamer zelf nog gezellig nagepraat en dat maakt de ervaring er alleen maar beter van.
Mocht je in de buurt zijn zeker een aanrader om eens te doen.

5
Peter Sloof
Mystery Person

Geweldig leuke ervaring. Met z’n vijven deze escape room gedaan. Sommigen voor het eerst, anderen hadden al meer ervaring met escape rooms. Super leuk thema, de entourage was super en gelukkig binnen de tijd er weer uit. Zeer zeker een aanrader en volgens de kenners in onze groep behoorde deze zeker in de top 3?

5
Marieke
Mystery Person

Voor ons de eerste keer om samen met onze kids (9/11 jr) een escaperoom te doen. We werden hartelijk ontvangen op de boerderij door de gastvrouw/boerin. De boer rijdt langs op de tracktor en loeiende koeien op de achtergrond zorgen voor een sfeervol plaatje. Voor een gezin zeker een aanrader. Leuke passende opdrachten. Zonder onze kids was het ons niet gelukt te ontsnappen. ?

5
David Tas
Mystery Person

Last-minute besproken en een geweldige ervaring rijker! Voor het eerst met het gezin een escaperoom gedaan, kinderen 10 en 12 jaar, maar kan een volgende escaperoom deze wel overtreffen? Leuk verhaal, puzzels voor iedereen en letterlijk kwam je steeds verder in veel verschillende ruimtes! Een echte aanrader!

5
Familie Brus
Mystery Person

Erg leuk om hier naar toe te komen, we waren met 20 personen en hebben de escaperoom, gps tocht en kazen curling gedaan, was alle drie erg leuk om te doen, aardige mensen en heel leuk tussen de koeien:)

5
Anand Jurriën
Mystery Person

Erg leuke ervaring. Een escaperoom tussen de koeien en kalfjes op de boerderij. Je moet er wel wat voor doen om het einde te bereiken maar gelukkig ging ook voor ons de deur weer open. Het geheel is knap verzonnen en met veel lachen en een goede samenwerking best op te lossen. Helaas tikt de klok ook mee………

5
Bianca
Mystery Person

Erg leuke ochtend gehad! Leuk thema en een warm ontvangst door een vriendelijke gastvrouw. De puzzels waren uitdagend en de locatie draagt bovendien erg bij aan de beleving.

5
Annette knol
Mystery Person

g

Gezinsescaperoom geboekt met onze twee kinderen van 13 en 15
De escape room was aangepast naar de leeftijd van de kinderen. We kregen de lastigste variant van de gezinsescaperoom
Uitdagend, erg leuk!! Echt een aanrader als gezinsuitje met wat oudere kinderen!

5
Zwama
Mystery Person

Ontzettend leuke escaperoom op de boerderij in Haaksbergen. Voor een verrassingsuitje met vriendinnen. Voor ons was het pas de 2e escaperoom ooit dus nog best moeilijk.Net niet binnen de tijd gehaald maar we mochten hem wel uit spelen. Met 7 minuten extra best knap toch! Leuk thema op de boerderij! Aanrader!!

5
Helga de Wolf
Mystery Person

Voor een moeder-dochterdagje deze escape room gedaan. Wat een aanrader!! De leukste escape room tot nu toe, mede door de verschillende kamers en het boerenthema met typische boeren opdrachten. Super leuke, trotse gastvrouw.

5
Kira & Anita

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

Familie-uitje in Gelderland: boer Henk heeft jullie hulp nodig!

Er is niet pluis op Hof te Langelo in Haaksbergen en boer Henk heeft jullie hulp hard nodig. Het veevoer is beschimmeld, de koeien zijn compleet van slag en elke nacht om drie uur gaat de melkmachine een eigen leven leiden. Het is nu zo ver gekomen dat boer Henk de boerderij moet verkopen wanneer dit nog veel langer zo doorgaat.

Door samen te werken tijdens het familie uitje in Gelderland, puzzels op te lossen en hard na te denken, kun je ervoor zorgen dat de koeien van boer Henk weer gemolken kunnen worden en de deuren van de boerderij open kunnen blijven. Maar dan moet je wel opschieten, want de nood is hoog.

Een vloek? Dat klinkt wel heel erg serieus!

Inmiddels is het 200 jaar geleden dat het spook uit Twente verjaagd werd. Knecht Beernd joeg d’n duuvel de appelboom in en gaf hem daar een flink pak slaag. Hoewel iedereen dacht dat het spook daarna voorgoed verdwenen was van Hof te Langelo, is boer Henk daar lang niet zo zeker van. Het spookt immers nog steeds, er zijn onverklaarbare dingen gaande en Henk zit in de problemen.

Nou ja, onverklaarbaar… dat ligt er maar net aan hoe goed jullie kunnen puzzelen tijdens het familie-uitje in Gelderland, samen kunnen werken en slim na kunnen denken om samen tot de oplossing te komen.

Met hoeveel mensen kun je dit familie uitje in Gelderland doen?

In de escaperoom is plek voor maximaal 6 mensen. Je krijgt 1 uur om alle opdrachten te doen, waarmee de totale tijd van het familie-uitje in Gelderland ongeveer anderhalf uur is.

Heb je een veel grotere familie? Geen enkel probleem; we delen de groep dan op, zodat één deel de escaperoom kan doen, terwijl de andere groep bijvoorbeeld een GPS-spel of de kazencurling doet dat ongeveer evenveel tijd in beslag neemt. Daarmee komt de totale tijd van het uitje op ongeveer 3 uur uit.

Kom je met een grotere familie, overleg dan gerust van tevoren met ons over de mogelijkheden, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat het een geslaagd familie-uitje wordt.

Familie uitje Gelderland

Welke kleren trekken we aan?

Aangezien de escaperoom op een boerderij is, is het niet verstandig om in driedelig pak te komen. Het is niet een drekbende, maar helemaal schoon kom je niet van het erf af.

Het betalen is trouwens makkelijk; je kunt vooral met iDeal betalen, en je kunt op locatie betalen met pin of contant. Op onze pagina met prijzen kun je de exacte tarieven zien.

Durf jij het aan en ga je jouw familie-uitje in Gelderland bij ons doen? Met onze escaperoom (en eventueel GPS-spel wanneer de groep te groot is) en het rondkijken op de boerderij weet je zeker dat er bij ons altijd meer dan genoeg te doen is voor heel de familie.

We raden je sterk aan om ruim in het voren te reserveren; we kunnen een beperkt aantal groepen per dag ontvangen en houden graag ruimte voor je vrij zodat je bij ons een geslaagd en leuk familie uitje in Gelderland kunt hebben. Weet je zeker dat je durft te komen en de Vloek van Hof te Langelo niet vreest?