Familie-uitje Gelderland

Familie-uitje in Gelderland plannen? Hof te Langelo heet je welkom!

Ben je op zoek naar een familie-uitje in Gelderland waarbij heel het gezin plezier kan hebben? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze escaperoom is geschikt voor gezinnen en groepen met kinderen ouder dan 7 jaar. Uiteraard is de escaperoom zo aangepast dat deze ook interessant is voor kinderen van 12 jaar. Het is immers wel de bedoeling dat iedereen plezier heeft tijdens het familie uitje in Gelderland!

Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

5
Ingeborg

Erg gaaf om te doen! Een pittige route maar we hebben de puzzels binnen een uur opgelost. Leuk dat de nadruk op de boerderij ligt. Er moet zelfs nog gemolken worden. Het leuke is dat je telkens een ruimte verder komt, dat motiveert. Wij zijn met ons gezin geweest, maar met vrienden of buren kan natuurlijk ook 😍👍

5
Paul ter Bekke
Google Review

Op een prachtige boerderij in Haaksbergen ligt een mooie themakamer verstopt. Na toch wel een hoop escaperooms gespeeld te hebben inclusief de topkamers van Nederland, was ik aangenaam verrast in deze escaperoom. Ik kwam hier toch nog puzzels tegen die ik niet kende. Er zat een prima gameflow in de kamers en wij werden heel vriendelijk en goed begeleid. Wat vooral heel tof is aan deze escaperoom is het echte boerderijgevoel dat je krijgt. Waardoor het net iets anders is dan de meeste escaperooms. Wij hebben genoten van deze escape room. Gewoon leuk om te doen!

5
Kes86
Escape Talk Review

Er was een goede uitleg van te voren. We konden allemaal meedoen om de codes te kraken. De opdrachten waren in boerderij thema. We vonden het een superleuke ervaring.

5
Martine van Hoogmoed
Facebook Review

Echt een aanrader! Wij waren met een gezin van 5, kinderen in de leeftijden 10,12 en 15. En ze hadden het zo aangepast, dat het voor elk gezinslid een leuke ervaring werd. We moesten flink zoeken, puzzelen en hebben het BIJNA binnen de tijd gered. Daarna nog even knuffelen met de kalfjes. We hebben genoten!!!

5
Marike Siemerink
Facebook Review
Was een erg geslaagde escaperoom..best moeilijk maar met goede hints kwamen we steeds weer verder..net niet gehaald maar ze liet ons rustig het spel uitspelen.
Zeker een aanrader 😊👍
5
Karin Nijenhuis
Facebook Review

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

Familie-uitje in Gelderland: boer Henk heeft jullie hulp nodig!

Er is niet pluis op Hof te Langelo in Haaksbergen en boer Henk heeft jullie hulp hard nodig. Het veevoer is beschimmeld, de koeien zijn compleet van slag en elke nacht om drie uur gaat de melkmachine een eigen leven leiden. Het is nu zo ver gekomen dat boer Henk de boerderij moet verkopen wanneer dit nog veel langer zo doorgaat.

Door samen te werken tijdens het familie uitje in Gelderland, puzzels op te lossen en hard na te denken, kun je ervoor zorgen dat de koeien van boer Henk weer gemolken kunnen worden en de deuren van de boerderij open kunnen blijven. Maar dan moet je wel opschieten, want de nood is hoog.

Een vloek? Dat klinkt wel heel erg serieus!

Inmiddels is het 200 jaar geleden dat het spook uit Twente verjaagd werd. Knecht Beernd joeg d’n duuvel de appelboom in en gaf hem daar een flink pak slaag. Hoewel iedereen dacht dat het spook daarna voorgoed verdwenen was van Hof te Langelo, is boer Henk daar lang niet zo zeker van. Het spookt immers nog steeds, er zijn onverklaarbare dingen gaande en Henk zit in de problemen.

Nou ja, onverklaarbaar… dat ligt er maar net aan hoe goed jullie kunnen puzzelen tijdens het familie-uitje in Gelderland, samen kunnen werken en slim na kunnen denken om samen tot de oplossing te komen.

Met hoeveel mensen kun je dit familie uitje in Gelderland doen?

In de escaperoom is plek voor maximaal 6 mensen. Je krijgt 1 uur om alle opdrachten te doen, waarmee de totale tijd van het familie-uitje in Gelderland ongeveer anderhalf uur is.

Heb je een veel grotere familie? Geen enkel probleem; we delen de groep dan op, zodat één deel de escaperoom kan doen, terwijl de andere groep bijvoorbeeld een GPS-spel of de kazencurling doet dat ongeveer evenveel tijd in beslag neemt. Daarmee komt de totale tijd van het uitje op ongeveer 3 uur uit.

Kom je met een grotere familie, overleg dan gerust van tevoren met ons over de mogelijkheden, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat het een geslaagd familie-uitje wordt.

Familie uitje Gelderland

Welke kleren trekken we aan?

Aangezien de escaperoom op een boerderij is, is het niet verstandig om in driedelig pak te komen. Het is niet een drekbende, maar helemaal schoon kom je niet van het erf af.

Het betalen is trouwens makkelijk; je kunt vooral met iDeal betalen, en je kunt op locatie betalen met pin of contant. Op onze pagina met prijzen kun je de exacte tarieven zien.

Durf jij het aan en ga je jouw familie-uitje in Gelderland bij ons doen? Met onze escaperoom (en eventueel GPS-spel wanneer de groep te groot is) en het rondkijken op de boerderij weet je zeker dat er bij ons altijd meer dan genoeg te doen is voor heel de familie.

We raden je sterk aan om ruim in het voren te reserveren; we kunnen een beperkt aantal groepen per dag ontvangen en houden graag ruimte voor je vrij zodat je bij ons een geslaagd en leuk familie uitje in Gelderland kunt hebben. Weet je zeker dat je durft te komen en de Vloek van Hof te Langelo niet vreest?