Escape room nabij Winterswijk: hef jij de vloek op?

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’ Maar Beernd is er niet meer, dus heeft de escape room nabij Winterswijk jouw hulp hard nodig. Het lijkt namelijk te spoken en dat heeft alles te maken met de Vloek van Hof te Langelo. Het is een zwaar jaar voor Henk en Maria, want niemand durft de melkput in te gaan. De lampen knipperen, de koeien zijn ziek en de melkmachine blijft maar kuren vertonen. Het kan echt niet langer. Kom jij familie Del Prado helpen om de vloek op te heffen zodat dit boerenbedrijf gewoon blijft bestaan? Escape room Hof te Langelo nabij Winterswijk daagt je uit: kun jij binnen een uur ontsnappen?

Een greep uit onze reviews

★★★★★
Verjaardagsfeestje van onze zoon hier gevierd. Het was heel mooi. Kinderen allemaal super enthousiast en de gastvrijheid top! Echt een aanrader, bedankt voor de leuke middag.

Myra

★★★★★
Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

Ingeborg

Meer reviews bekijken? Bekijk onze reviews in Google, op Escaperoomsnederland.nl of op Escapetalk.nl.

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 7 personen. Groepen vanaf 8 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten (volwassenen) en 45 minuten (kinder escape room)

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel
0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

DE VLOEK VAN HOF TE LANGELO: HET ORIGINELE VERHAAL

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

WE WILLEN GRAAG GELOVEN DAT DE DUVEL IS VERTROKKEN

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

Verdrijf jij de Vloek van Hof te Langelo in de escape room nabij Winterswijk?

Een echte escape room in de buurt van Winterswijk kan natuurlijk niet zonder een goed verhaal. Maar daar hoefden we niets voor te doen, want in 1798 kwam de duivel (d’n zwatten) naar Haaksbergen om alles ondersteboven te zetten. Beernd joeg de duivel de appelboom in en Haaksbergen was verlost. Maar nu? Nu lijkt het er verdraaid op alsof er weer iets faliekant mis is. Spookachtige taferelen in de melkstal, niemand die er nog in durft en een boerenbedrijf dat ten einde raad is.

Onze escape room in de omgeving van Winterswijk heeft een unieke setting. Hier los je puzzels en uitdagingen op, midden in een melkveebedrijf. We hebben speciale uitdagingen voor kinderen, zodat onze kinder escape room nabij Winterswijk ook voor kinderen een geweldig spannend uitje wordt. Een kinderfeestje is natuurlijk geweldig, maar kunnen de kinderen de mysteries oplossen zodat boer Henk ook feest kan vieren?

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling? Ideaal voor groepen!

Help Henk en Maria Del Prado met hun Overijssels boerenbedrijf

Deze unieke setting zorgt ervoor dat we als escape room nabij Winterswijk gemakkelijk in kunnen spelen op speciale wensen en complete arrangementen aan kunnen bieden. Zo hebben we een arrangement waarbij je met appeltaart met lokale ingrediënten na kunt praten over wie nou die lastige puzzel oploste, of waarom het echt niet lukte om de escape room nabij Winterswijk uit te komen. Maar we hebben ook arrangementen inclusief een escaperoom met een diner, wanneer het echt een compleet feest mag worden. Maar goed, dan moet je natuurlijk wél eerst met je vrienden de melkput uit kunnen komen!

Ook voor grote groepen en kleine kinderen

Wil je met een groep komen die bestaat uit meer dan zeven personen, of jongere kinderen? Dat is geen enkel probleem, maar geef dit van tevoren alvast aan zodat wij de nodige aanpassingen kunnen doen aan onze escape room in de omgeving van Winterswijk. Het is de bedoeling dat het uitdagend is, niet onmogelijk.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je direct boeken? Neem dan contact met ons op zodat jij binnenkort ook aan de slag kunt met het opheffen van de Vloek van Hof te Langelo.