Escape room nabij Oldenzaal: met koeien op de achtergrond!

Onze escape room in de buurt van Oldenzaal is geen standaard escape room. Integendeel. Bij ons zijn de problemen namelijk wel heel erg groot geworden. De boerderij van Henk en Maria Del Prado is diep in de problemen gekomen door de vloek die op het Hof te Langelo rust. Een vloek die al meer dan 200 jaar oud is en die teruggaat naar de tijd waarin Beernd de duivel de appelboom injoeg. Nu heeft de vloek het bedrijf opnieuw in zijn greep en is het bedrijf van Henk en Maria op de rand van de afgrond beland.

Met alle mogelijke gevolgen. Reserves zijn er namelijk niet meer, omdat de oogsten zijn mislukt. Het melksysteem heeft een eigen wil gekregen, waardoor de koeien niet meer gemolken worden. Daarmee is ook de laatste bron van inkomsten opgedroogd. Kunnen jullie de uitdagingen van de escape room in de buurt van Oldenzaal binnen een uur oplossen om de boerderij te redden? Of falen jullie omdat er niet goed samengewerkt wordt binnen het team en de uitdagingen daardoor echt te pittig zijn?

Een greep uit onze reviews

★★★★★
Verjaardagsfeestje van onze zoon hier gevierd. Het was heel mooi. Kinderen allemaal super enthousiast en de gastvrijheid top! Echt een aanrader, bedankt voor de leuke middag.

Myra

★★★★★
Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

Ingeborg

Meer reviews bekijken? Bekijk onze reviews in Google, op Escaperoomsnederland.nl of op Escapetalk.nl.

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 7 personen. Groepen vanaf 8 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten (volwassenen) en 45 minuten (kinder escape room)

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel
0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

DE VLOEK VAN HOF TE LANGELO: HET ORIGINELE VERHAAL

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

WE WILLEN GRAAG GELOVEN DAT DE DUVEL IS VERTROKKEN

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

Stel je team samen voor de escape room in de omgeving van Oldenzaal

Het samenstellen van het juiste team is belangrijk. Ga je met vrienden de uitdaging aan, zorg er dan voor dat je teamspelers kiest voor de escape room in de omgeving van Oldenzaal, maar vooral ook mensen die creatief kunnen denken en oplossingen zien waar andere mensen een doodlopende weg zien.

Is het team een groepje jonge superhelden dat de boerderij gaat redden, maar zijn de kinderen jonger dan 12 jaar? Laat dit dan weten wanneer je boekt, zodat wij de kinder escape room nabij Oldenzaal klaar kunnen maken voor de jonge helden. Voor kinderen ouder dan 12 jaar hebben we overigens ook een speciale setting, zodat het wel haalbaar blijft. Maar uitdagend blijft het uiteraard ook altijd.

Weet je het goede team samen te stellen en kun je de mensen vinden die echt out of the box kunnen denken? Dan heb je een kans bij de escape room nabij Oldenzaal. En heb je een groep van veel meer dan zeven mensen? Dan raden we je aan om even contact met ons op te nemen. We gaan dan samen met jou kijken wat de beste aanpak is om ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens de uitdagingen van de escape room in de buurt van Oldenzaal.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling? Ideaal voor groepen!

Gemakkelijk en snel boeken

Het boeken van onze escape room nabij Oldenzaal kan gemakkelijk via de website, waar je direct alle beschikbare tijden ziet staan per dag. Heb je vragen, wil je met een grotere groep komen of heb je ook interesse in een van de uitgebreidere arrangementen? Neem dan vooral contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen. Je bereikt ons gemakkelijk via het contactformulier. Uiteraard kun je ons ook direct bellen voor persoonlijk contact: 06 42 78 00 02. Durf jij de uitdaging aan en lukt het jou en je team om de vloek te verbannen?