Escape room nabij Delden

De escape room nabij Delden: help Hof te Langelo!

De escape room in de buurt van Delden is geen gebruikelijke escape room. Het is een plek waar honderden jaren geleden een vloek rustte op Hof te Langelo. Wij willen graag geloven dat de duvel is vertrokken, maar is dit wel zo? Er gebeuren nog steeds rare dingen.. oogsten mislukken, de koeien worden ziek en de melkmachine is een eigen leven gaan leiden, wat de melkproductie niet ten goede komt! Hadden we Beernd nog maar in de buurt van Haaksbergen, die in 1798 de strijd aanging met de duvel en daarmee de rust terugbracht. Kunnen jullie ons helpen om het boerenbedrijf te helpen en familie Del Prado de rust te geven die zij zo verdienen? De escape room nabij Delden staat klaar voor je – als je het durft.

Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

5
Ingeborg

Erg gaaf om te doen! Een pittige route maar we hebben de puzzels binnen een uur opgelost. Leuk dat de nadruk op de boerderij ligt. Er moet zelfs nog gemolken worden. Het leuke is dat je telkens een ruimte verder komt, dat motiveert. Wij zijn met ons gezin geweest, maar met vrienden of buren kan natuurlijk ook 😍👍

5
Paul ter Bekke
Google Review

Op een prachtige boerderij in Haaksbergen ligt een mooie themakamer verstopt. Na toch wel een hoop escaperooms gespeeld te hebben inclusief de topkamers van Nederland, was ik aangenaam verrast in deze escaperoom. Ik kwam hier toch nog puzzels tegen die ik niet kende. Er zat een prima gameflow in de kamers en wij werden heel vriendelijk en goed begeleid. Wat vooral heel tof is aan deze escaperoom is het echte boerderijgevoel dat je krijgt. Waardoor het net iets anders is dan de meeste escaperooms. Wij hebben genoten van deze escape room. Gewoon leuk om te doen!

5
Kes86
Escape Talk Review

Er was een goede uitleg van te voren. We konden allemaal meedoen om de codes te kraken. De opdrachten waren in boerderij thema. We vonden het een superleuke ervaring.

5
Martine van Hoogmoed
Facebook Review

Echt een aanrader! Wij waren met een gezin van 5, kinderen in de leeftijden 10,12 en 15. En ze hadden het zo aangepast, dat het voor elk gezinslid een leuke ervaring werd. We moesten flink zoeken, puzzelen en hebben het BIJNA binnen de tijd gered. Daarna nog even knuffelen met de kalfjes. We hebben genoten!!!

5
Marike Siemerink
Facebook Review
Was een erg geslaagde escaperoom..best moeilijk maar met goede hints kwamen we steeds weer verder..net niet gehaald maar ze liet ons rustig het spel uitspelen.
Zeker een aanrader 😊👍
5
Karin Nijenhuis
Facebook Review

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

De vloek van hof te Langelo: Het originele verhaal

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

We willen graag geloven dat de duvel is vertrokken

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

Het verhaal van de escape room nabij Delden

Bij de escape room nabij Delden duik je de melkstal in om de mysteries op te lossen. Sta je binnen een uur weer buiten, dan ben je succesvol geweest met je team. Maar om hierin te slagen, moet je wel samenwerken en denken in creatieve oplossingen. De Vloek op Hof te Langelo is namelijk niet zo makkelijk op te lossen. De mensen die je voorgingen, hebben het vooral over een pittige uitdaging in een unieke setting. Want hoeveel andere escape rooms ken je waar je in de buurt van de koeien naar oplossingen moet zoeken?

We hebben een speciale setting voor de kinderen tot 12 jaar, zodat zij ook gewoon mee kunnen doen aan de kinder escape room avonturen. Iets oudere kinderen hebben ook een aangepaste escape room nabij Delden. En volwassenen? Die moeten echt de hersenen laten kraken om de oplossingen te vinden en zo binnen een uur buiten te staan. De escape room in de omgeving van Delden is niet voor doetjes, we hebben immers een nieuwe Beernd nodig om eindelijk echt van de problemen af te zijn.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling? Ideaal voor groepen!

Van bedrijfsuitje tot kinderfeestje

In de regio rond Delden vind je veel landelijke bedrijven. We werken samen met verschillende plaatselijke ondernemers om zo een compleet aanbod op te zetten. Naast de escape room nabij Delden kun je ook eten en drinken bestellen, zoals een complete lunch of een dinerarrangement. Zo kun je er direct een geweldig vrijgezellen- of kinderfeestje van maken. En natuurlijk is het ook wel net zo leuk om even na te kunnen praten met je team over die lastige puzzels en uitdagingen die jullie opgelost hebben. Of niet natuurlijk, wanneer jullie er niet in geslaagd zijn, bekijk hier de arrangementen.

Boek vandaag jouw avontuur alvast!

Ben je op zoek naar de ideale aanvulling voor een feestje of de invulling voor een kinderfeestje waar nog maanden over nagepraat wordt? Boek dan jouw avontuur bij Hof te Langelo, de escape room waar je met de koeien op de achtergrond aan het werk moet. Je reserveert snel en gemakkelijk via de website. Voor vragen kun je uiteraard op de contactpagina terecht waar je ook ons telefoonnummer vindt. Lukt het jou om die hardnekkige vloek te verbreken?