Escape room nabij Delden

De escape room nabij Delden: help Hof te Langelo!

De escape room in de buurt van Delden is geen gebruikelijke escape room. Het is een plek waar honderden jaren geleden een vloek rustte op Hof te Langelo. Wij willen graag geloven dat de duvel is vertrokken, maar is dit wel zo? Er gebeuren nog steeds rare dingen.. oogsten mislukken, de koeien worden ziek en de melkmachine is een eigen leven gaan leiden, wat de melkproductie niet ten goede komt! Hadden we Beernd nog maar in de buurt van Haaksbergen, die in 1798 de strijd aanging met de duvel en daarmee de rust terugbracht. Kunnen jullie ons helpen om het boerenbedrijf te helpen en familie Del Prado de rust te geven die zij zo verdienen? De escape room nabij Delden staat klaar voor je – als je het durft.

Erg leuke ervaring. Een escaperoom tussen de koeien en kalfjes op de boerderij. Je moet er wel wat voor doen om het einde te bereiken maar gelukkig ging ook voor ons de deur weer open. Het geheel is knap verzonnen en met veel lachen en een goede samenwerking best op te lossen. Helaas tikt de klok ook mee………

5
Bianca

Erg leuke ochtend gehad! Leuk thema en een warm ontvangst door een vriendelijke gastvrouw. De puzzels waren uitdagend en de locatie draagt bovendien erg bij aan de beleving.

5
Annette knol

g

Gezinsescaperoom geboekt met onze twee kinderen van 13 en 15
De escape room was aangepast naar de leeftijd van de kinderen. We kregen de lastigste variant van de gezinsescaperoom
Uitdagend, erg leuk!! Echt een aanrader als gezinsuitje met wat oudere kinderen!

5
Zwama

Ontzettend leuke escaperoom op de boerderij in Haaksbergen. Voor een verrassingsuitje met vriendinnen. Voor ons was het pas de 2e escaperoom ooit dus nog best moeilijk.Net niet binnen de tijd gehaald maar we mochten hem wel uit spelen. Met 7 minuten extra best knap toch! Leuk thema op de boerderij! Aanrader!!

5
Helga de Wolf

Voor een moeder-dochterdagje deze escape room gedaan. Wat een aanrader!! De leukste escape room tot nu toe, mede door de verschillende kamers en het boerenthema met typische boeren opdrachten. Super leuke, trotse gastvrouw.

5
Kira & Anita

Wat een leuke escape room! Samen als team echt samenwerken.
Een aanrader om deze te doen.

5
Team Espel

Ontzettend leuke escaperoom om samen met het gezin te doen. Zeer uitdagend! Het was onze eerste ervaring, maar voor herhaling vatbaar. Prima vriendelijke ontvangst en uitleg. Ook super om nog even naar de kalfjes te mogen kijken!

5
Familie van Hogen

Wij vonden het een geweldig en uitdagend gezinsuitje! Onze kinderen van 9 en 11 jaar vonden het ook super leuk, er was voor iedereen iets te doen. Ook het thema en het melken van de koe was erg leuk.

5
Fam. Wielens

Wij vonden het een geweldig en uitdagend gezinsuitje! Onze kinderen van 9 en 11 jaar vonden het ook super leuk, er was voor iedereen iets te doen. Ook het thema en het melken van de koe was erg leuk.

5
Fam. Wielens

Perfect om met het gezin te doen! De moeilijkheid en spannendheid wordt aangepast aan de kids. De eigenaresse vertelt veel, de kinderen kunnen vooraf vragen stellen. En door eerst even de kalfjes te mogen aaien, was de boerderij beleving compleet. Bedankt!

5
Team strijders

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

De vloek van hof te Langelo: Het originele verhaal

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

We willen graag geloven dat de duvel is vertrokken

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

Het verhaal van de escape room nabij Delden

Bij de escape room nabij Delden duik je de melkstal in om de mysteries op te lossen. Sta je binnen een uur weer buiten, dan ben je succesvol geweest met je team. Maar om hierin te slagen, moet je wel samenwerken en denken in creatieve oplossingen. De Vloek op Hof te Langelo is namelijk niet zo makkelijk op te lossen. De mensen die je voorgingen, hebben het vooral over een pittige uitdaging in een unieke setting. Want hoeveel andere escape rooms ken je waar je in de buurt van de koeien naar oplossingen moet zoeken?

We hebben een speciale setting voor de kinderen tot 12 jaar, zodat zij ook gewoon mee kunnen doen aan de kinder escape room avonturen. Iets oudere kinderen hebben ook een aangepaste escape room nabij Delden. En volwassenen? Die moeten echt de hersenen laten kraken om de oplossingen te vinden en zo binnen een uur buiten te staan. De escape room in de omgeving van Delden is niet voor doetjes, we hebben immers een nieuwe Beernd nodig om eindelijk echt van de problemen af te zijn.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling? Ideaal voor groepen!

Van bedrijfsuitje tot kinderfeestje

In de regio rond Delden vind je veel landelijke bedrijven. We werken samen met verschillende plaatselijke ondernemers om zo een compleet aanbod op te zetten. Naast de escape room nabij Delden kun je ook eten en drinken bestellen, zoals een complete lunch of een dinerarrangement. Zo kun je er direct een geweldig vrijgezellen- of kinderfeestje van maken. En natuurlijk is het ook wel net zo leuk om even na te kunnen praten met je team over die lastige puzzels en uitdagingen die jullie opgelost hebben. Of niet natuurlijk, wanneer jullie er niet in geslaagd zijn, bekijk hier de arrangementen.

Boek vandaag jouw avontuur alvast!

Ben je op zoek naar de ideale aanvulling voor een feestje of de invulling voor een kinderfeestje waar nog maanden over nagepraat wordt? Boek dan jouw avontuur bij Hof te Langelo, de escape room waar je met de koeien op de achtergrond aan het werk moet. Je reserveert snel en gemakkelijk via de website. Voor vragen kun je uiteraard op de contactpagina terecht waar je ook ons telefoonnummer vindt. Lukt het jou om die hardnekkige vloek te verbreken?