Escape room nabij Aalten

Dé escape room nabij Aalten: een unieke uitdaging voor jong en oud

Onze escape room nabij Aalten is een unieke uitdaging voor jong en oud, met een spannend verhaal waarna iedereen direct wil beginnen. Want hier gaat het om de vloek die op het Hof te Langelo rust. Een vloek die een boerenbedrijf naar de rand van de afgrond gedrukt heeft – en heftig ook. De maisoogsten zijn mislukt, de koeien zijn ziek en de laatste strohalm is weggevallen nu de melkproductie stilgevallen is. De nood is hoog. Jullie hebben een uur de tijd om de strijd aan te gaan en de puzzels op te lossen die in het melkveebedrijf aanwezig zijn. Inderdaad, de escape room in de buurt van Aalten is omgeven door koeien.

Mystery Person

Met 4 escapers van verschillende niveaus deze kamer gedaan. Na een fijn ontvangst en wat uitleg de kamer in en spelen. Ik vind dit een verrassend leuke escape room op een mooie locatie. De kamer kan door een ieder goed gespeeld worden mede vanwege de aanpasbare moeilijkheidsgraad. Een ieder kon bijdragen op zijn eigen manier en ieder heeft een fijne tijd gehad en voor plezier! Dus een leuke kamer met voor elk niveau wat wils. Na de kamer zelf nog gezellig nagepraat en dat maakt de ervaring er alleen maar beter van.
Mocht je in de buurt zijn zeker een aanrader om eens te doen.

5
Peter Sloof
Mystery Person

Geweldig leuke ervaring. Met z’n vijven deze escape room gedaan. Sommigen voor het eerst, anderen hadden al meer ervaring met escape rooms. Super leuk thema, de entourage was super en gelukkig binnen de tijd er weer uit. Zeer zeker een aanrader en volgens de kenners in onze groep behoorde deze zeker in de top 3🐄

5
Marieke
Mystery Person

Voor ons de eerste keer om samen met onze kids (9/11 jr) een escaperoom te doen. We werden hartelijk ontvangen op de boerderij door de gastvrouw/boerin. De boer rijdt langs op de tracktor en loeiende koeien op de achtergrond zorgen voor een sfeervol plaatje. Voor een gezin zeker een aanrader. Leuke passende opdrachten. Zonder onze kids was het ons niet gelukt te ontsnappen. 😀

5
David Tas
Mystery Person

Last-minute besproken en een geweldige ervaring rijker! Voor het eerst met het gezin een escaperoom gedaan, kinderen 10 en 12 jaar, maar kan een volgende escaperoom deze wel overtreffen? Leuk verhaal, puzzels voor iedereen en letterlijk kwam je steeds verder in veel verschillende ruimtes! Een echte aanrader!

5
Familie Brus
Mystery Person

Erg leuk om hier naar toe te komen, we waren met 20 personen en hebben de escaperoom, gps tocht en kazen curling gedaan, was alle drie erg leuk om te doen, aardige mensen en heel leuk tussen de koeien:)

5
Anand Jurriën
Mystery Person

Erg leuke ervaring. Een escaperoom tussen de koeien en kalfjes op de boerderij. Je moet er wel wat voor doen om het einde te bereiken maar gelukkig ging ook voor ons de deur weer open. Het geheel is knap verzonnen en met veel lachen en een goede samenwerking best op te lossen. Helaas tikt de klok ook mee………

5
Bianca
Mystery Person

Erg leuke ochtend gehad! Leuk thema en een warm ontvangst door een vriendelijke gastvrouw. De puzzels waren uitdagend en de locatie draagt bovendien erg bij aan de beleving.

5
Annette knol
Mystery Person

g

Gezinsescaperoom geboekt met onze twee kinderen van 13 en 15
De escape room was aangepast naar de leeftijd van de kinderen. We kregen de lastigste variant van de gezinsescaperoom
Uitdagend, erg leuk!! Echt een aanrader als gezinsuitje met wat oudere kinderen!

5
Zwama
Mystery Person

Ontzettend leuke escaperoom op de boerderij in Haaksbergen. Voor een verrassingsuitje met vriendinnen. Voor ons was het pas de 2e escaperoom ooit dus nog best moeilijk.Net niet binnen de tijd gehaald maar we mochten hem wel uit spelen. Met 7 minuten extra best knap toch! Leuk thema op de boerderij! Aanrader!!

5
Helga de Wolf
Mystery Person

Voor een moeder-dochterdagje deze escape room gedaan. Wat een aanrader!! De leukste escape room tot nu toe, mede door de verschillende kamers en het boerenthema met typische boeren opdrachten. Super leuke, trotse gastvrouw.

5
Kira & Anita

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

De vloek van hof te Langelo: Het originele verhaal

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

We willen graag geloven dat de duvel is vertrokken

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

Stel je team samen voor de escape room in de omgeving van Aalten

Je kunt niet in je eentje komen om de uitdaging aan te gaan, want je moet in een team werken om dit te kunnen overwinnen. Weet jij al wie je meeneemt om de pittige uitdaging aan te gaan? Zorg er in ieder geval voor dat je teamspelers meeneemt die creatief kunnen denken, want anders is de kans op succes wel heel erg klein.

Heb je een team van kinderen onder de twaalf jaar? Geen probleem, want ook kinderen kunnen de boerderij redden natuurlijk! Geef dit van tevoren even aan wanneer je boekt, dan zorgen wij ervoor dat de kinder escape room in de buurt van Aalten voor kinderen helemaal klaar is zodat de vloek eindelijk opgeheven kan worden.

Zijn de kinderen ouder dan 12, ook dan kunnen we de setting aanpassen. Volwassenen kunnen zich echter opmaken voor een flinke dosis denkwerk, want die krijgen de volle uitdaging zodat de boerderij gered kan worden en boer Henk en Maria eindelijk weer rustig kunnen slapen.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling? Ideaal voor groepen!

Lekker napraten na de escape room

Zijn jullie binnen een uur weer buiten – of juist niet – dan is het wel zo leuk om even na te praten over die lastige uitdagingen, die geweldige oplossing of die vindingrijke ingeving die ervoor zorgde dat het toch een succes werd. Daarom bieden we graag complete arrangement aan. Zo kun je even lekker napraten met je team met een appeltaart gemaakt van lokale ingrediënten, een uitgebreide lunch of zelfs een dinerarrangement om er zo een groot feest van te maken. Voor vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en kinderfeesten is de escape room in de omgeving van Aalten daarmee ook bijzonder geschikt.

Direct boeken!

Wil je direct de escape room nabij Aalten boeken? Dat kan gemakkelijk en snel via de website. Wil je echter met een grotere groep komen of heb je nog vragen voordat je kunt boeken? Via het contactformulier kom je makkelijk met ons in contact. Wil je ons liever persoonlijk spreken, bel dan naar 06 42 78 00 02. Ga jij de uitdaging aan om de vloek te verbreken?