Escape room nabij Aalten

Dé escape room nabij Aalten: een unieke uitdaging voor jong en oud

Onze escape room nabij Aalten is een unieke uitdaging voor jong en oud, met een spannend verhaal waarna iedereen direct wil beginnen. Want hier gaat het om de vloek die op het Hof te Langelo rust. Een vloek die een boerenbedrijf naar de rand van de afgrond gedrukt heeft – en heftig ook. De maisoogsten zijn mislukt, de koeien zijn ziek en de laatste strohalm is weggevallen nu de melkproductie stilgevallen is. De nood is hoog. Jullie hebben een uur de tijd om de strijd aan te gaan en de puzzels op te lossen die in het melkveebedrijf aanwezig zijn. Inderdaad, de escape room in de buurt van Aalten is omgeven door koeien.

Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

5
Ingeborg

Erg gaaf om te doen! Een pittige route maar we hebben de puzzels binnen een uur opgelost. Leuk dat de nadruk op de boerderij ligt. Er moet zelfs nog gemolken worden. Het leuke is dat je telkens een ruimte verder komt, dat motiveert. Wij zijn met ons gezin geweest, maar met vrienden of buren kan natuurlijk ook 😍👍

5
Paul ter Bekke
Google Review

Op een prachtige boerderij in Haaksbergen ligt een mooie themakamer verstopt. Na toch wel een hoop escaperooms gespeeld te hebben inclusief de topkamers van Nederland, was ik aangenaam verrast in deze escaperoom. Ik kwam hier toch nog puzzels tegen die ik niet kende. Er zat een prima gameflow in de kamers en wij werden heel vriendelijk en goed begeleid. Wat vooral heel tof is aan deze escaperoom is het echte boerderijgevoel dat je krijgt. Waardoor het net iets anders is dan de meeste escaperooms. Wij hebben genoten van deze escape room. Gewoon leuk om te doen!

5
Kes86
Escape Talk Review

Er was een goede uitleg van te voren. We konden allemaal meedoen om de codes te kraken. De opdrachten waren in boerderij thema. We vonden het een superleuke ervaring.

5
Martine van Hoogmoed
Facebook Review

Echt een aanrader! Wij waren met een gezin van 5, kinderen in de leeftijden 10,12 en 15. En ze hadden het zo aangepast, dat het voor elk gezinslid een leuke ervaring werd. We moesten flink zoeken, puzzelen en hebben het BIJNA binnen de tijd gered. Daarna nog even knuffelen met de kalfjes. We hebben genoten!!!

5
Marike Siemerink
Facebook Review
Was een erg geslaagde escaperoom..best moeilijk maar met goede hints kwamen we steeds weer verder..net niet gehaald maar ze liet ons rustig het spel uitspelen.
Zeker een aanrader 😊👍
5
Karin Nijenhuis
Facebook Review

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

De vloek van hof te Langelo: Het originele verhaal

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

We willen graag geloven dat de duvel is vertrokken

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

Stel je team samen voor de escape room in de omgeving van Aalten

Je kunt niet in je eentje komen om de uitdaging aan te gaan, want je moet in een team werken om dit te kunnen overwinnen. Weet jij al wie je meeneemt om de pittige uitdaging aan te gaan? Zorg er in ieder geval voor dat je teamspelers meeneemt die creatief kunnen denken, want anders is de kans op succes wel heel erg klein.

Heb je een team van kinderen onder de twaalf jaar? Geen probleem, want ook kinderen kunnen de boerderij redden natuurlijk! Geef dit van tevoren even aan wanneer je boekt, dan zorgen wij ervoor dat de kinder escape room in de buurt van Aalten voor kinderen helemaal klaar is zodat de vloek eindelijk opgeheven kan worden.

Zijn de kinderen ouder dan 12, ook dan kunnen we de setting aanpassen. Volwassenen kunnen zich echter opmaken voor een flinke dosis denkwerk, want die krijgen de volle uitdaging zodat de boerderij gered kan worden en boer Henk en Maria eindelijk weer rustig kunnen slapen.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling? Ideaal voor groepen!

Lekker napraten na de escape room

Zijn jullie binnen een uur weer buiten – of juist niet – dan is het wel zo leuk om even na te praten over die lastige uitdagingen, die geweldige oplossing of die vindingrijke ingeving die ervoor zorgde dat het toch een succes werd. Daarom bieden we graag complete arrangement aan. Zo kun je even lekker napraten met je team met een appeltaart gemaakt van lokale ingrediënten, een uitgebreide lunch of zelfs een dinerarrangement om er zo een groot feest van te maken. Voor vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en kinderfeesten is de escape room in de omgeving van Aalten daarmee ook bijzonder geschikt.

Direct boeken!

Wil je direct de escape room nabij Aalten boeken? Dat kan gemakkelijk en snel via de website. Wil je echter met een grotere groep komen of heb je nog vragen voordat je kunt boeken? Via het contactformulier kom je makkelijk met ons in contact. Wil je ons liever persoonlijk spreken, bel dan naar 06 42 78 00 02. Ga jij de uitdaging aan om de vloek te verbreken?