Escape room nabij Aalten

Dé escape room nabij Aalten: een unieke uitdaging voor jong en oud

Onze escape room nabij Aalten is een unieke uitdaging voor jong en oud, met een spannend verhaal waarna iedereen direct wil beginnen. Want hier gaat het om de vloek die op het Hof te Langelo rust. Een vloek die een boerenbedrijf naar de rand van de afgrond gedrukt heeft – en heftig ook. De maisoogsten zijn mislukt, de koeien zijn ziek en de laatste strohalm is weggevallen nu de melkproductie stilgevallen is. De nood is hoog. Jullie hebben een uur de tijd om de strijd aan te gaan en de puzzels op te lossen die in het melkveebedrijf aanwezig zijn. Inderdaad, de escape room in de buurt van Aalten is omgeven door koeien.

Erg leuke ervaring. Een escaperoom tussen de koeien en kalfjes op de boerderij. Je moet er wel wat voor doen om het einde te bereiken maar gelukkig ging ook voor ons de deur weer open. Het geheel is knap verzonnen en met veel lachen en een goede samenwerking best op te lossen. Helaas tikt de klok ook mee………

5
Bianca

Erg leuke ochtend gehad! Leuk thema en een warm ontvangst door een vriendelijke gastvrouw. De puzzels waren uitdagend en de locatie draagt bovendien erg bij aan de beleving.

5
Annette knol

g

Gezinsescaperoom geboekt met onze twee kinderen van 13 en 15
De escape room was aangepast naar de leeftijd van de kinderen. We kregen de lastigste variant van de gezinsescaperoom
Uitdagend, erg leuk!! Echt een aanrader als gezinsuitje met wat oudere kinderen!

5
Zwama

Ontzettend leuke escaperoom op de boerderij in Haaksbergen. Voor een verrassingsuitje met vriendinnen. Voor ons was het pas de 2e escaperoom ooit dus nog best moeilijk.Net niet binnen de tijd gehaald maar we mochten hem wel uit spelen. Met 7 minuten extra best knap toch! Leuk thema op de boerderij! Aanrader!!

5
Helga de Wolf

Voor een moeder-dochterdagje deze escape room gedaan. Wat een aanrader!! De leukste escape room tot nu toe, mede door de verschillende kamers en het boerenthema met typische boeren opdrachten. Super leuke, trotse gastvrouw.

5
Kira & Anita

Wat een leuke escape room! Samen als team echt samenwerken.
Een aanrader om deze te doen.

5
Team Espel

Ontzettend leuke escaperoom om samen met het gezin te doen. Zeer uitdagend! Het was onze eerste ervaring, maar voor herhaling vatbaar. Prima vriendelijke ontvangst en uitleg. Ook super om nog even naar de kalfjes te mogen kijken!

5
Familie van Hogen

Wij vonden het een geweldig en uitdagend gezinsuitje! Onze kinderen van 9 en 11 jaar vonden het ook super leuk, er was voor iedereen iets te doen. Ook het thema en het melken van de koe was erg leuk.

5
Fam. Wielens

Wij vonden het een geweldig en uitdagend gezinsuitje! Onze kinderen van 9 en 11 jaar vonden het ook super leuk, er was voor iedereen iets te doen. Ook het thema en het melken van de koe was erg leuk.

5
Fam. Wielens

Perfect om met het gezin te doen! De moeilijkheid en spannendheid wordt aangepast aan de kids. De eigenaresse vertelt veel, de kinderen kunnen vooraf vragen stellen. En door eerst even de kalfjes te mogen aaien, was de boerderij beleving compleet. Bedankt!

5
Team strijders

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

De vloek van hof te Langelo: Het originele verhaal

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

We willen graag geloven dat de duvel is vertrokken

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

Stel je team samen voor de escape room in de omgeving van Aalten

Je kunt niet in je eentje komen om de uitdaging aan te gaan, want je moet in een team werken om dit te kunnen overwinnen. Weet jij al wie je meeneemt om de pittige uitdaging aan te gaan? Zorg er in ieder geval voor dat je teamspelers meeneemt die creatief kunnen denken, want anders is de kans op succes wel heel erg klein.

Heb je een team van kinderen onder de twaalf jaar? Geen probleem, want ook kinderen kunnen de boerderij redden natuurlijk! Geef dit van tevoren even aan wanneer je boekt, dan zorgen wij ervoor dat de kinder escape room in de buurt van Aalten voor kinderen helemaal klaar is zodat de vloek eindelijk opgeheven kan worden.

Zijn de kinderen ouder dan 12, ook dan kunnen we de setting aanpassen. Volwassenen kunnen zich echter opmaken voor een flinke dosis denkwerk, want die krijgen de volle uitdaging zodat de boerderij gered kan worden en boer Henk en Maria eindelijk weer rustig kunnen slapen.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling? Ideaal voor groepen!

Lekker napraten na de escape room

Zijn jullie binnen een uur weer buiten – of juist niet – dan is het wel zo leuk om even na te praten over die lastige uitdagingen, die geweldige oplossing of die vindingrijke ingeving die ervoor zorgde dat het toch een succes werd. Daarom bieden we graag complete arrangement aan. Zo kun je even lekker napraten met je team met een appeltaart gemaakt van lokale ingrediënten, een uitgebreide lunch of zelfs een dinerarrangement om er zo een groot feest van te maken. Voor vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en kinderfeesten is de escape room in de omgeving van Aalten daarmee ook bijzonder geschikt.

Direct boeken!

Wil je direct de escape room nabij Aalten boeken? Dat kan gemakkelijk en snel via de website. Wil je echter met een grotere groep komen of heb je nog vragen voordat je kunt boeken? Via het contactformulier kom je makkelijk met ons in contact. Wil je ons liever persoonlijk spreken, bel dan naar 06 42 78 00 02. Ga jij de uitdaging aan om de vloek te verbreken?