Escape room in Overijssel

Escape room Overijssel – de Vloek van Hof te Langelo wacht op jullie!

Dé escape room in Overijssel voor iedereen die een unieke uitdaging wil. De Vloek van Hof te Langelo duurt namelijk al veel te lang. Boerenknecht Beernd versloeg meer dan 200 jaar geleden de duivel in Haaksbergen, echter zijn er opnieuw vreemde dingen aan de hand. Tijd om de vloek aan te pakken, omdat de melkproductie volledig stil is komen te liggen bij familie Del Prado. Om de vloek op te heffen moet je de melkstal in, waar de knipperende lampen en de kapotte melkmachine het al direct een spookachtige setting maken. Lukt het jullie om binnen een uur alle puzzels op te lossen en weer buiten te staan, of is de Vloek op Hof te Langelo ook te heftig voor jullie?

Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

5
Ingeborg

Erg gaaf om te doen! Een pittige route maar we hebben de puzzels binnen een uur opgelost. Leuk dat de nadruk op de boerderij ligt. Er moet zelfs nog gemolken worden. Het leuke is dat je telkens een ruimte verder komt, dat motiveert. Wij zijn met ons gezin geweest, maar met vrienden of buren kan natuurlijk ook 😍👍

5
Paul ter Bekke
Google Review

Op een prachtige boerderij in Haaksbergen ligt een mooie themakamer verstopt. Na toch wel een hoop escaperooms gespeeld te hebben inclusief de topkamers van Nederland, was ik aangenaam verrast in deze escaperoom. Ik kwam hier toch nog puzzels tegen die ik niet kende. Er zat een prima gameflow in de kamers en wij werden heel vriendelijk en goed begeleid. Wat vooral heel tof is aan deze escaperoom is het echte boerderijgevoel dat je krijgt. Waardoor het net iets anders is dan de meeste escaperooms. Wij hebben genoten van deze escape room. Gewoon leuk om te doen!

5
Kes86
Escape Talk Review

Er was een goede uitleg van te voren. We konden allemaal meedoen om de codes te kraken. De opdrachten waren in boerderij thema. We vonden het een superleuke ervaring.

5
Martine van Hoogmoed
Facebook Review

Echt een aanrader! Wij waren met een gezin van 5, kinderen in de leeftijden 10,12 en 15. En ze hadden het zo aangepast, dat het voor elk gezinslid een leuke ervaring werd. We moesten flink zoeken, puzzelen en hebben het BIJNA binnen de tijd gered. Daarna nog even knuffelen met de kalfjes. We hebben genoten!!!

5
Marike Siemerink
Facebook Review
Was een erg geslaagde escaperoom..best moeilijk maar met goede hints kwamen we steeds weer verder..net niet gehaald maar ze liet ons rustig het spel uitspelen.
Zeker een aanrader 😊👍
5
Karin Nijenhuis
Facebook Review

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

De vloek van hof te Langelo: Het originele verhaal

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

We willen graag geloven dat de duvel is vertrokken

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

De escape room in Overijssel: durf jij het aan?

Teamspelers met een oog voor oplossingen. Dat is wat we nodig hebben om de problemen op te lossen. Want zo kan het niet langer. Het melkveebedrijf staat op de rand van de afgrond!

Onze (kinder) escape room in Overijssel is geschikt voor teamspelers van alle leeftijden. Voor de kinderen tot 12 jaar hebben we een aangepaste variant, maar deze is nog steeds uitdagend én heeft pittige puzzels die van kamer naar kamer leiden. Bestaat de groep uit kinderen ouder dan 12 jaar? Dan hebben we ook een aangepaste variant, die een wat hoger niveau heeft en meer teamspel vereist.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling? Ideaal voor groepen!

Combineren met een compleet arrangement

Het is de bedoeling dat je binnen een uur weer buiten staat. Maar stap je dan direct de auto weer in, of wil je liever met appeltaart, lunch of wat anders lekkers napraten over het avontuur, de puzzels en de spannende momenten die jullie beleefd hebben? Bij onze escape room in Overijssel boek je gemakkelijk een volledig arrangement inclusief eten en drinken. Mag het gerust een onsje meer zijn? Dan kun je een dinerarrangement boeken (in een nabijgelegen restaurant) in combinatie met onze escape room in Overijssel. Op die manier kun je een vrijgezellenfeest, personeelsfeest of kinderfeestje helemaal compleet maken. Uiteraard werken we hierbij samen met lokale ondernemers zodat we zoveel mogelijk plaatselijke ingrediënten aan kunnen bieden, zoals de eieren en appels uit de boomgaard van Erve Meyerinkbroek.

Boek direct jullie avontuur

De escape room in Overijssel is geschikt voor groepen tot zeven personen. Wil je met een grotere groep deelnemen aan het avontuur, dan is het verstandig om eerst even contact met ons op te nemen. Boek je een kinderfeestje, geef dan vooral de leeftijd van de kinderen even door, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Reserveren kan gemakkelijk direct op de website. Voor vragen kun je terecht op de contactpagina, of bel ons direct op 06 42 78 00 02. Lukt het jou om de vloek van Hof te Langelo te verbreken?