Escape room in Overijssel

Escape room Overijssel – de Vloek van Hof te Langelo wacht op jullie!

Dé escape room in Overijssel voor iedereen die een unieke uitdaging wil. De Vloek van Hof te Langelo duurt namelijk al veel te lang. Boerenknecht Beernd versloeg meer dan 200 jaar geleden de duivel in Haaksbergen, echter zijn er opnieuw vreemde dingen aan de hand. Tijd om de vloek aan te pakken, omdat de melkproductie volledig stil is komen te liggen bij familie Del Prado. Om de vloek op te heffen moet je de melkstal in, waar de knipperende lampen en de kapotte melkmachine het al direct een spookachtige setting maken. Lukt het jullie om binnen een uur alle puzzels op te lossen en weer buiten te staan, of is de Vloek op Hof te Langelo ook te heftig voor jullie?

Mystery Person

Met 4 escapers van verschillende niveaus deze kamer gedaan. Na een fijn ontvangst en wat uitleg de kamer in en spelen. Ik vind dit een verrassend leuke escape room op een mooie locatie. De kamer kan door een ieder goed gespeeld worden mede vanwege de aanpasbare moeilijkheidsgraad. Een ieder kon bijdragen op zijn eigen manier en ieder heeft een fijne tijd gehad en voor plezier! Dus een leuke kamer met voor elk niveau wat wils. Na de kamer zelf nog gezellig nagepraat en dat maakt de ervaring er alleen maar beter van.
Mocht je in de buurt zijn zeker een aanrader om eens te doen.

5
Peter Sloof
Mystery Person

Geweldig leuke ervaring. Met z’n vijven deze escape room gedaan. Sommigen voor het eerst, anderen hadden al meer ervaring met escape rooms. Super leuk thema, de entourage was super en gelukkig binnen de tijd er weer uit. Zeer zeker een aanrader en volgens de kenners in onze groep behoorde deze zeker in de top 3🐄

5
Marieke
Mystery Person

Voor ons de eerste keer om samen met onze kids (9/11 jr) een escaperoom te doen. We werden hartelijk ontvangen op de boerderij door de gastvrouw/boerin. De boer rijdt langs op de tracktor en loeiende koeien op de achtergrond zorgen voor een sfeervol plaatje. Voor een gezin zeker een aanrader. Leuke passende opdrachten. Zonder onze kids was het ons niet gelukt te ontsnappen. 😀

5
David Tas
Mystery Person

Last-minute besproken en een geweldige ervaring rijker! Voor het eerst met het gezin een escaperoom gedaan, kinderen 10 en 12 jaar, maar kan een volgende escaperoom deze wel overtreffen? Leuk verhaal, puzzels voor iedereen en letterlijk kwam je steeds verder in veel verschillende ruimtes! Een echte aanrader!

5
Familie Brus
Mystery Person

Erg leuk om hier naar toe te komen, we waren met 20 personen en hebben de escaperoom, gps tocht en kazen curling gedaan, was alle drie erg leuk om te doen, aardige mensen en heel leuk tussen de koeien:)

5
Anand Jurriën
Mystery Person

Erg leuke ervaring. Een escaperoom tussen de koeien en kalfjes op de boerderij. Je moet er wel wat voor doen om het einde te bereiken maar gelukkig ging ook voor ons de deur weer open. Het geheel is knap verzonnen en met veel lachen en een goede samenwerking best op te lossen. Helaas tikt de klok ook mee………

5
Bianca
Mystery Person

Erg leuke ochtend gehad! Leuk thema en een warm ontvangst door een vriendelijke gastvrouw. De puzzels waren uitdagend en de locatie draagt bovendien erg bij aan de beleving.

5
Annette knol
Mystery Person

g

Gezinsescaperoom geboekt met onze twee kinderen van 13 en 15
De escape room was aangepast naar de leeftijd van de kinderen. We kregen de lastigste variant van de gezinsescaperoom
Uitdagend, erg leuk!! Echt een aanrader als gezinsuitje met wat oudere kinderen!

5
Zwama
Mystery Person

Ontzettend leuke escaperoom op de boerderij in Haaksbergen. Voor een verrassingsuitje met vriendinnen. Voor ons was het pas de 2e escaperoom ooit dus nog best moeilijk.Net niet binnen de tijd gehaald maar we mochten hem wel uit spelen. Met 7 minuten extra best knap toch! Leuk thema op de boerderij! Aanrader!!

5
Helga de Wolf
Mystery Person

Voor een moeder-dochterdagje deze escape room gedaan. Wat een aanrader!! De leukste escape room tot nu toe, mede door de verschillende kamers en het boerenthema met typische boeren opdrachten. Super leuke, trotse gastvrouw.

5
Kira & Anita

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

De vloek van hof te Langelo: Het originele verhaal

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

We willen graag geloven dat de duvel is vertrokken

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

De escape room in Overijssel: durf jij het aan?

Teamspelers met een oog voor oplossingen. Dat is wat we nodig hebben om de problemen op te lossen. Want zo kan het niet langer. Het melkveebedrijf staat op de rand van de afgrond!

Onze (kinder) escape room in Overijssel is geschikt voor teamspelers van alle leeftijden. Voor de kinderen tot 12 jaar hebben we een aangepaste variant, maar deze is nog steeds uitdagend én heeft pittige puzzels die van kamer naar kamer leiden. Bestaat de groep uit kinderen ouder dan 12 jaar? Dan hebben we ook een aangepaste variant, die een wat hoger niveau heeft en meer teamspel vereist.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling? Ideaal voor groepen!

Combineren met een compleet arrangement

Het is de bedoeling dat je binnen een uur weer buiten staat. Maar stap je dan direct de auto weer in, of wil je liever met appeltaart, lunch of wat anders lekkers napraten over het avontuur, de puzzels en de spannende momenten die jullie beleefd hebben? Bij onze escape room in Overijssel boek je gemakkelijk een volledig arrangement inclusief eten en drinken. Mag het gerust een onsje meer zijn? Dan kun je een dinerarrangement boeken (in een nabijgelegen restaurant) in combinatie met onze escape room in Overijssel. Op die manier kun je een vrijgezellenfeest, personeelsfeest of kinderfeestje helemaal compleet maken. Uiteraard werken we hierbij samen met lokale ondernemers zodat we zoveel mogelijk plaatselijke ingrediënten aan kunnen bieden, zoals de eieren en appels uit de boomgaard van Erve Meyerinkbroek.

Boek direct jullie avontuur

De escape room in Overijssel is geschikt voor groepen tot zeven personen. Wil je met een grotere groep deelnemen aan het avontuur, dan is het verstandig om eerst even contact met ons op te nemen. Boek je een kinderfeestje, geef dan vooral de leeftijd van de kinderen even door, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Reserveren kan gemakkelijk direct op de website. Voor vragen kun je terecht op de contactpagina, of bel ons direct op 06 42 78 00 02. Lukt het jou om de vloek van Hof te Langelo te verbreken?