Escape room in Overijssel

Escape room Overijssel – de Vloek van Hof te Langelo wacht op jullie!

Dé escape room in Overijssel voor iedereen die een unieke uitdaging wil. De Vloek van Hof te Langelo duurt namelijk al veel te lang. Boerenknecht Beernd versloeg meer dan 200 jaar geleden de duivel in Haaksbergen, echter zijn er opnieuw vreemde dingen aan de hand. Tijd om de vloek aan te pakken, omdat de melkproductie volledig stil is komen te liggen bij familie Del Prado. Om de vloek op te heffen moet je de melkstal in, waar de knipperende lampen en de kapotte melkmachine het al direct een spookachtige setting maken. Lukt het jullie om binnen een uur alle puzzels op te lossen en weer buiten te staan, of is de Vloek op Hof te Langelo ook te heftig voor jullie?

Erg leuke ervaring. Een escaperoom tussen de koeien en kalfjes op de boerderij. Je moet er wel wat voor doen om het einde te bereiken maar gelukkig ging ook voor ons de deur weer open. Het geheel is knap verzonnen en met veel lachen en een goede samenwerking best op te lossen. Helaas tikt de klok ook mee………

5
Bianca

Erg leuke ochtend gehad! Leuk thema en een warm ontvangst door een vriendelijke gastvrouw. De puzzels waren uitdagend en de locatie draagt bovendien erg bij aan de beleving.

5
Annette knol

g

Gezinsescaperoom geboekt met onze twee kinderen van 13 en 15
De escape room was aangepast naar de leeftijd van de kinderen. We kregen de lastigste variant van de gezinsescaperoom
Uitdagend, erg leuk!! Echt een aanrader als gezinsuitje met wat oudere kinderen!

5
Zwama

Ontzettend leuke escaperoom op de boerderij in Haaksbergen. Voor een verrassingsuitje met vriendinnen. Voor ons was het pas de 2e escaperoom ooit dus nog best moeilijk.Net niet binnen de tijd gehaald maar we mochten hem wel uit spelen. Met 7 minuten extra best knap toch! Leuk thema op de boerderij! Aanrader!!

5
Helga de Wolf

Voor een moeder-dochterdagje deze escape room gedaan. Wat een aanrader!! De leukste escape room tot nu toe, mede door de verschillende kamers en het boerenthema met typische boeren opdrachten. Super leuke, trotse gastvrouw.

5
Kira & Anita

Wat een leuke escape room! Samen als team echt samenwerken.
Een aanrader om deze te doen.

5
Team Espel

Ontzettend leuke escaperoom om samen met het gezin te doen. Zeer uitdagend! Het was onze eerste ervaring, maar voor herhaling vatbaar. Prima vriendelijke ontvangst en uitleg. Ook super om nog even naar de kalfjes te mogen kijken!

5
Familie van Hogen

Wij vonden het een geweldig en uitdagend gezinsuitje! Onze kinderen van 9 en 11 jaar vonden het ook super leuk, er was voor iedereen iets te doen. Ook het thema en het melken van de koe was erg leuk.

5
Fam. Wielens

Wij vonden het een geweldig en uitdagend gezinsuitje! Onze kinderen van 9 en 11 jaar vonden het ook super leuk, er was voor iedereen iets te doen. Ook het thema en het melken van de koe was erg leuk.

5
Fam. Wielens

Perfect om met het gezin te doen! De moeilijkheid en spannendheid wordt aangepast aan de kids. De eigenaresse vertelt veel, de kinderen kunnen vooraf vragen stellen. En door eerst even de kalfjes te mogen aaien, was de boerderij beleving compleet. Bedankt!

5
Team strijders

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

De vloek van hof te Langelo: Het originele verhaal

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

We willen graag geloven dat de duvel is vertrokken

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

De escape room in Overijssel: durf jij het aan?

Teamspelers met een oog voor oplossingen. Dat is wat we nodig hebben om de problemen op te lossen. Want zo kan het niet langer. Het melkveebedrijf staat op de rand van de afgrond!

Onze (kinder) escape room in Overijssel is geschikt voor teamspelers van alle leeftijden. Voor de kinderen tot 12 jaar hebben we een aangepaste variant, maar deze is nog steeds uitdagend én heeft pittige puzzels die van kamer naar kamer leiden. Bestaat de groep uit kinderen ouder dan 12 jaar? Dan hebben we ook een aangepaste variant, die een wat hoger niveau heeft en meer teamspel vereist.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling? Ideaal voor groepen!

Combineren met een compleet arrangement

Het is de bedoeling dat je binnen een uur weer buiten staat. Maar stap je dan direct de auto weer in, of wil je liever met appeltaart, lunch of wat anders lekkers napraten over het avontuur, de puzzels en de spannende momenten die jullie beleefd hebben? Bij onze escape room in Overijssel boek je gemakkelijk een volledig arrangement inclusief eten en drinken. Mag het gerust een onsje meer zijn? Dan kun je een dinerarrangement boeken (in een nabijgelegen restaurant) in combinatie met onze escape room in Overijssel. Op die manier kun je een vrijgezellenfeest, personeelsfeest of kinderfeestje helemaal compleet maken. Uiteraard werken we hierbij samen met lokale ondernemers zodat we zoveel mogelijk plaatselijke ingrediënten aan kunnen bieden, zoals de eieren en appels uit de boomgaard van Erve Meyerinkbroek.

Boek direct jullie avontuur

De escape room in Overijssel is geschikt voor groepen tot zeven personen. Wil je met een grotere groep deelnemen aan het avontuur, dan is het verstandig om eerst even contact met ons op te nemen. Boek je een kinderfeestje, geef dan vooral de leeftijd van de kinderen even door, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Reserveren kan gemakkelijk direct op de website. Voor vragen kun je terecht op de contactpagina, of bel ons direct op 06 42 78 00 02. Lukt het jou om de vloek van Hof te Langelo te verbreken?