mini escaperoom

Wie jarig is trakteert!!

7 juli is het precies een jaar geleden dat Escaperoom Hof te Langelo aan de Aaftinksweg 13 in Haaksbergen voor de eerste groep haar staldeur opende.

Het is een heel erg mooi jaar geweest.

350 groepen hebben de escaperoom op de boerderij in de melkstal beleefd.

De bouw van de escape room heeft een half jaar geduurd. Maar na de opening hebben we niet stil gezeten.

Al snel bleek dat er veel vraag was naar een kinder escaperoom. Door de puzzels voor volwassenen te vervangen door puzzels aangepast aan de leeftijd van kinderen van 9 tot en met 12 jaar blijken we aan heel veel vraag naar een kinder escape room te voldoen.

Omdat er veel dubbele groepen komen en er maar één groep in de escaperoom kan, hebben we voor de wachtende groep een erg leuk gps spel ontwikkeld. Afgeleid van geocaching. Het was altijd al een wens van ons om ooit een cache te maken. Het zijn er 5 geworden rond het erf van de boerderij.

We kregen de vraag of we op een markt met een kleine escaperoom wilden komen staan, dus zijn we aan het denken gegaan en hebben een prachtige mini escape kruiwagen gemaakt die prima past bij het Boerderij thema van de escaperoom.

In de omgeving zijn we verschillende samenwerkingen aangegaan met restaurants. Mensen willen graag een compleet arrangement boeken.

 

En, wie jarig is trakteert!!

We gaan onze verjaardag op toepasselijke wijze vieren

Op 7 juli verloten we voor één team van 6 personen een gratis Escape Room Hof te Langelo dag, met natuurlijk de escaperoom belevenis, een lunch, het gps spel wordt gespeeld en als kers op de taart, de mini escape de Kruiwagen. In oktober gaat het team dat gewonnen heeft van deze dag genieten.

Schrijf ons een mail met wie je deze dag wilt winnen naar info@escaperoomhoftelangelo.nl

Of doe mee op onze Facebookpagina Escaperoom Hof te Langelo