Kazen curling bij Escaperoom Hof te Langelo in Haaksbergen!!!

Ja je leest het goed. Kazen curling.

We blijven leuke activiteiten bedenken voor mensen die van actie houden uit Overijssel en natuurlijk ook uit Gelderland, eigenlijk uit heel Nederland. Kom je met meer dan 7 personen naar Hof te Langelo om de Escaperoom op de boerderij te beleven, dan delen we je op in 2 roepen en kun je terwijl de ene groep de Escaperoom speelt voor de andere groep kiezen uit allerlei leuke activiteiten.

Hou je van koeien, kalfjes, kippen en een pony, dan kun je op de boerderij rondkijken. Wil je iets dat uitdagender is, dan hebben we ons zeer gewilde gps spel en de spectaculaire mini escape de Kruiwagen maar……

We hadden al een poosje mooie kunstkazen liggen maar deden er niets mee.

Er was nog geen geniaal plan naar boven komen drijven.

Totdat we ergens waren waar men een spel met kazen had. De kazen liet men over de grond glijden naar een stip. Degene die het dichtst bij de stip kwam had gewonnen.

 

Zoiets kunnen we ook doen met onze kazen dachten we.

 

En zo was het idee geboren!!

 

Men neme:

Kunstkazen

Kleine wieltjes

Schroeven

Handvatten

Bevestig deze aan elkaar en je hebt een kazen curling.

 

Op een betonen vloer, de voergang voor bij koeien, wordt voor het spel gebruikt.

Je speelt dus, hoe bijzonder, vlak voor de koeien, die zich niets van de spelende mensen aantrekken en gewoon door eten.

Er staan drie stippen getekend. Kom je in de middelste stip met je kaas, dan heb je 3 punten, kom je in de cirkel hier omheen, dan heb je 2 punten en in de cirkel daar omheen 1 punt.

Rol je kaas naar de stip en kijk wie de meeste punten kan verzamelen.

 

Word jij de winnaar??