Kinderfeestje nabij Borne

Kinderfeestje nabij Borne: kies voor een escape room!

Ga je een kinderfeestje nabij Borne organiseren en ben je op zoek naar leuke en spannende mogelijkheden om er echt een feestje van te maken? Kijk dan eens naar de mogelijkheden rond de escape room van Hof te Langelo. Met de spannende escape room weet je namelijk zeker dat de kinderen zich op en top zullen vermaken en dat er lang nagepraat zal worden over boer Henk en zijn koeien. Naast de escape room heeft Hof te Langelo nog veel meer te bieden voor kinderfeestjes nabij Borne, zodat we zeker weten dat we een leuk compleet pakket aan kunnen bieden. Ga jij de uitdaging aan?

Erg leuke ervaring. Een escaperoom tussen de koeien en kalfjes op de boerderij. Je moet er wel wat voor doen om het einde te bereiken maar gelukkig ging ook voor ons de deur weer open. Het geheel is knap verzonnen en met veel lachen en een goede samenwerking best op te lossen. Helaas tikt de klok ook mee………

5
Bianca

Erg leuke ochtend gehad! Leuk thema en een warm ontvangst door een vriendelijke gastvrouw. De puzzels waren uitdagend en de locatie draagt bovendien erg bij aan de beleving.

5
Annette knol

g

Gezinsescaperoom geboekt met onze twee kinderen van 13 en 15
De escape room was aangepast naar de leeftijd van de kinderen. We kregen de lastigste variant van de gezinsescaperoom
Uitdagend, erg leuk!! Echt een aanrader als gezinsuitje met wat oudere kinderen!

5
Zwama

Ontzettend leuke escaperoom op de boerderij in Haaksbergen. Voor een verrassingsuitje met vriendinnen. Voor ons was het pas de 2e escaperoom ooit dus nog best moeilijk.Net niet binnen de tijd gehaald maar we mochten hem wel uit spelen. Met 7 minuten extra best knap toch! Leuk thema op de boerderij! Aanrader!!

5
Helga de Wolf

Voor een moeder-dochterdagje deze escape room gedaan. Wat een aanrader!! De leukste escape room tot nu toe, mede door de verschillende kamers en het boerenthema met typische boeren opdrachten. Super leuke, trotse gastvrouw.

5
Kira & Anita

Wat een leuke escape room! Samen als team echt samenwerken.
Een aanrader om deze te doen.

5
Team Espel

Ontzettend leuke escaperoom om samen met het gezin te doen. Zeer uitdagend! Het was onze eerste ervaring, maar voor herhaling vatbaar. Prima vriendelijke ontvangst en uitleg. Ook super om nog even naar de kalfjes te mogen kijken!

5
Familie van Hogen

Wij vonden het een geweldig en uitdagend gezinsuitje! Onze kinderen van 9 en 11 jaar vonden het ook super leuk, er was voor iedereen iets te doen. Ook het thema en het melken van de koe was erg leuk.

5
Fam. Wielens

Wij vonden het een geweldig en uitdagend gezinsuitje! Onze kinderen van 9 en 11 jaar vonden het ook super leuk, er was voor iedereen iets te doen. Ook het thema en het melken van de koe was erg leuk.

5
Fam. Wielens

Perfect om met het gezin te doen! De moeilijkheid en spannendheid wordt aangepast aan de kids. De eigenaresse vertelt veel, de kinderen kunnen vooraf vragen stellen. En door eerst even de kalfjes te mogen aaien, was de boerderij beleving compleet. Bedankt!

5
Team strijders

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

Een escape room als kinderfeestje nabij Borne?

Vaak wordt er gekozen voor standaardopties bij kinderfeestjes nabij Borne. Dat is prima, maar echt spannend is dat niet voor de kinderen. Wil je echt iets unieks, dan kies je voor een escape room nabij Borne. Aan de hand van uitdagende puzzels en raadsels kunnen de kinderen steeds dichter bij de oplossing komen. Waarom geven de koeien van boer Henk geen melk meer?

De escape room voor het kinderfeestje nabij Borne is geschikt voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Het duurt ongeveer 45 minuten. Na afloop krijgen de kinderen ranja met wat lekker, waardoor je ongeveer een uur en vijftien minuten onder de pannen bent. Ook kunnen de kinderen gewoon rondlopen op de boerderij om de dieren te bekijken of te aaien, zodat het helemaal leuk wordt. Wil je jouw feestje uitbreiden? Speel dan het gave GPS schatzoekspel of speel het kazen curlingspel.

Zijn de kinderen ouder dan 12? Dan passen we de volwassenen escape room nabij Borne aan zodat de kinderen genoeg uitdaging hebben en tegelijkertijd wel in staat zullen zijn om de raadsels op te lossen.

De escape room is geschikt voor groepen tot maximaal 7 personen. Is de groep groter? Geen zorgen, dan delen we de groep gewoon op, zodat iedereen de optimale beleving heeft tijdens het kinderfeestje nabij Borne. Ook kun je ons altijd speciale wensen laten weten, zodat we samen kunnen kijken naar de beste manier om het maximale te halen uit het kinderfeestje nabij Borne.

Kan ik meer doen dan alleen de escape room tijdens het kinderfeestje nabij Borne?

Uiteraard; op Hof te Langelo kun je namelijk ook gewoon lekker rondlopen op de boerderij en naar de dieren kijken en deze aaien. Ook zorgen we graag voor ranja en iets lekkers. Wil je nog iets extra’s doen? Speel dan ons schatzoek GPS spel of het hilarische kazen curling. Heb je speciale wensen dan kun je dit altijd met ons overleggen. De escape room duurt ongeveer 45 minuten. Inclusief drinken met iets lekker ben je ongeveer 1 uur en 15 minuten onder de pannen bij ons. Genoeg om een leuk kinderfeestje nabij Borne te houden dus!

Kinderfeestje nabij Borne
Kinderfeestje Borne ook paarden aaien
Borne kinderfeestje met escaperoom
Feestje voor kinderen in Borne op Boerderij

Direct boeken of contact opnemen voor het kinderfeestje nabij Borne

Heb je vragen over wat wij aanbieden voor jouw kinderfeestje nabij Borne? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op de website. Ook kun je meer informatie vinden over ons aanbod op de website zelf. Heb je haast met het boeken omdat het een last minute is? Dan kun je ons beter bellen op 06 42 78 00 02 zodat we direct kunnen kijken naar de beschikbaarheid voor jouw kinderfeestje nabij Borne. Zo zorgen we er samen voor dat het een succes wordt!