Kinderfeestje nabij Borne

Kinderfeestje nabij Borne: kies voor een escape room!

Ga je een kinderfeestje nabij Borne organiseren en ben je op zoek naar leuke en spannende mogelijkheden om er echt een feestje van te maken? Kijk dan eens naar de mogelijkheden rond de escape room van Hof te Langelo. Met de spannende escape room weet je namelijk zeker dat de kinderen zich op en top zullen vermaken en dat er lang nagepraat zal worden over boer Henk en zijn koeien. Naast de escape room heeft Hof te Langelo nog veel meer te bieden voor kinderfeestjes nabij Borne, zodat we zeker weten dat we een leuk compleet pakket aan kunnen bieden. Ga jij de uitdaging aan?

Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

5
Ingeborg

Erg gaaf om te doen! Een pittige route maar we hebben de puzzels binnen een uur opgelost. Leuk dat de nadruk op de boerderij ligt. Er moet zelfs nog gemolken worden. Het leuke is dat je telkens een ruimte verder komt, dat motiveert. Wij zijn met ons gezin geweest, maar met vrienden of buren kan natuurlijk ook 😍👍

5
Paul ter Bekke
Google Review

Op een prachtige boerderij in Haaksbergen ligt een mooie themakamer verstopt. Na toch wel een hoop escaperooms gespeeld te hebben inclusief de topkamers van Nederland, was ik aangenaam verrast in deze escaperoom. Ik kwam hier toch nog puzzels tegen die ik niet kende. Er zat een prima gameflow in de kamers en wij werden heel vriendelijk en goed begeleid. Wat vooral heel tof is aan deze escaperoom is het echte boerderijgevoel dat je krijgt. Waardoor het net iets anders is dan de meeste escaperooms. Wij hebben genoten van deze escape room. Gewoon leuk om te doen!

5
Kes86
Escape Talk Review

Er was een goede uitleg van te voren. We konden allemaal meedoen om de codes te kraken. De opdrachten waren in boerderij thema. We vonden het een superleuke ervaring.

5
Martine van Hoogmoed
Facebook Review

Echt een aanrader! Wij waren met een gezin van 5, kinderen in de leeftijden 10,12 en 15. En ze hadden het zo aangepast, dat het voor elk gezinslid een leuke ervaring werd. We moesten flink zoeken, puzzelen en hebben het BIJNA binnen de tijd gered. Daarna nog even knuffelen met de kalfjes. We hebben genoten!!!

5
Marike Siemerink
Facebook Review
Was een erg geslaagde escaperoom..best moeilijk maar met goede hints kwamen we steeds weer verder..net niet gehaald maar ze liet ons rustig het spel uitspelen.
Zeker een aanrader 😊👍
5
Karin Nijenhuis
Facebook Review

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

Een escape room als kinderfeestje nabij Borne?

Vaak wordt er gekozen voor standaardopties bij kinderfeestjes nabij Borne. Dat is prima, maar echt spannend is dat niet voor de kinderen. Wil je echt iets unieks, dan kies je voor een escape room nabij Borne. Aan de hand van uitdagende puzzels en raadsels kunnen de kinderen steeds dichter bij de oplossing komen. Waarom geven de koeien van boer Henk geen melk meer?

De escape room voor het kinderfeestje nabij Borne is geschikt voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Het duurt ongeveer 45 minuten. Na afloop krijgen de kinderen ranja met wat lekker, waardoor je ongeveer een uur en vijftien minuten onder de pannen bent. Ook kunnen de kinderen gewoon rondlopen op de boerderij om de dieren te bekijken of te aaien, zodat het helemaal leuk wordt. Wil je jouw feestje uitbreiden? Speel dan het gave GPS schatzoekspel of speel het kazen curlingspel.

Zijn de kinderen ouder dan 12? Dan passen we de volwassenen escape room nabij Borne aan zodat de kinderen genoeg uitdaging hebben en tegelijkertijd wel in staat zullen zijn om de raadsels op te lossen.

De escape room is geschikt voor groepen tot maximaal 7 personen. Is de groep groter? Geen zorgen, dan delen we de groep gewoon op, zodat iedereen de optimale beleving heeft tijdens het kinderfeestje nabij Borne. Ook kun je ons altijd speciale wensen laten weten, zodat we samen kunnen kijken naar de beste manier om het maximale te halen uit het kinderfeestje nabij Borne.

Kan ik meer doen dan alleen de escape room tijdens het kinderfeestje nabij Borne?

Uiteraard; op Hof te Langelo kun je namelijk ook gewoon lekker rondlopen op de boerderij en naar de dieren kijken en deze aaien. Ook zorgen we graag voor ranja en iets lekkers. Wil je nog iets extra’s doen? Speel dan ons schatzoek GPS spel of het hilarische kazen curling. Heb je speciale wensen dan kun je dit altijd met ons overleggen. De escape room duurt ongeveer 45 minuten. Inclusief drinken met iets lekker ben je ongeveer 1 uur en 15 minuten onder de pannen bij ons. Genoeg om een leuk kinderfeestje nabij Borne te houden dus!

Kinderfeestje nabij Borne
Kinderfeestje Borne ook paarden aaien
Borne kinderfeestje met escaperoom
Feestje voor kinderen in Borne op Boerderij

Direct boeken of contact opnemen voor het kinderfeestje nabij Borne

Heb je vragen over wat wij aanbieden voor jouw kinderfeestje nabij Borne? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op de website. Ook kun je meer informatie vinden over ons aanbod op de website zelf. Heb je haast met het boeken omdat het een last minute is? Dan kun je ons beter bellen op 06 42 78 00 02 zodat we direct kunnen kijken naar de beschikbaarheid voor jouw kinderfeestje nabij Borne. Zo zorgen we er samen voor dat het een succes wordt!