Kinderfeestje nabij Borne

Kinderfeestje nabij Borne: kies voor een escape room!

Ga je een kinderfeestje nabij Borne organiseren en ben je op zoek naar leuke en spannende mogelijkheden om er echt een feestje van te maken? Kijk dan eens naar de mogelijkheden rond de escape room van Hof te Langelo. Met de spannende escape room weet je namelijk zeker dat de kinderen zich op en top zullen vermaken en dat er lang nagepraat zal worden over boer Henk en zijn koeien. Naast de escape room heeft Hof te Langelo nog veel meer te bieden voor kinderfeestjes nabij Borne, zodat we zeker weten dat we een leuk compleet pakket aan kunnen bieden. Ga jij de uitdaging aan?

Mystery Person

Met 4 escapers van verschillende niveaus deze kamer gedaan. Na een fijn ontvangst en wat uitleg de kamer in en spelen. Ik vind dit een verrassend leuke escape room op een mooie locatie. De kamer kan door een ieder goed gespeeld worden mede vanwege de aanpasbare moeilijkheidsgraad. Een ieder kon bijdragen op zijn eigen manier en ieder heeft een fijne tijd gehad en voor plezier! Dus een leuke kamer met voor elk niveau wat wils. Na de kamer zelf nog gezellig nagepraat en dat maakt de ervaring er alleen maar beter van.
Mocht je in de buurt zijn zeker een aanrader om eens te doen.

5
Peter Sloof
Mystery Person

Geweldig leuke ervaring. Met z’n vijven deze escape room gedaan. Sommigen voor het eerst, anderen hadden al meer ervaring met escape rooms. Super leuk thema, de entourage was super en gelukkig binnen de tijd er weer uit. Zeer zeker een aanrader en volgens de kenners in onze groep behoorde deze zeker in de top 3🐄

5
Marieke
Mystery Person

Voor ons de eerste keer om samen met onze kids (9/11 jr) een escaperoom te doen. We werden hartelijk ontvangen op de boerderij door de gastvrouw/boerin. De boer rijdt langs op de tracktor en loeiende koeien op de achtergrond zorgen voor een sfeervol plaatje. Voor een gezin zeker een aanrader. Leuke passende opdrachten. Zonder onze kids was het ons niet gelukt te ontsnappen. 😀

5
David Tas
Mystery Person

Last-minute besproken en een geweldige ervaring rijker! Voor het eerst met het gezin een escaperoom gedaan, kinderen 10 en 12 jaar, maar kan een volgende escaperoom deze wel overtreffen? Leuk verhaal, puzzels voor iedereen en letterlijk kwam je steeds verder in veel verschillende ruimtes! Een echte aanrader!

5
Familie Brus
Mystery Person

Erg leuk om hier naar toe te komen, we waren met 20 personen en hebben de escaperoom, gps tocht en kazen curling gedaan, was alle drie erg leuk om te doen, aardige mensen en heel leuk tussen de koeien:)

5
Anand Jurriën
Mystery Person

Erg leuke ervaring. Een escaperoom tussen de koeien en kalfjes op de boerderij. Je moet er wel wat voor doen om het einde te bereiken maar gelukkig ging ook voor ons de deur weer open. Het geheel is knap verzonnen en met veel lachen en een goede samenwerking best op te lossen. Helaas tikt de klok ook mee………

5
Bianca
Mystery Person

Erg leuke ochtend gehad! Leuk thema en een warm ontvangst door een vriendelijke gastvrouw. De puzzels waren uitdagend en de locatie draagt bovendien erg bij aan de beleving.

5
Annette knol
Mystery Person

g

Gezinsescaperoom geboekt met onze twee kinderen van 13 en 15
De escape room was aangepast naar de leeftijd van de kinderen. We kregen de lastigste variant van de gezinsescaperoom
Uitdagend, erg leuk!! Echt een aanrader als gezinsuitje met wat oudere kinderen!

5
Zwama
Mystery Person

Ontzettend leuke escaperoom op de boerderij in Haaksbergen. Voor een verrassingsuitje met vriendinnen. Voor ons was het pas de 2e escaperoom ooit dus nog best moeilijk.Net niet binnen de tijd gehaald maar we mochten hem wel uit spelen. Met 7 minuten extra best knap toch! Leuk thema op de boerderij! Aanrader!!

5
Helga de Wolf
Mystery Person

Voor een moeder-dochterdagje deze escape room gedaan. Wat een aanrader!! De leukste escape room tot nu toe, mede door de verschillende kamers en het boerenthema met typische boeren opdrachten. Super leuke, trotse gastvrouw.

5
Kira & Anita

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

Een escape room als kinderfeestje nabij Borne?

Vaak wordt er gekozen voor standaardopties bij kinderfeestjes nabij Borne. Dat is prima, maar echt spannend is dat niet voor de kinderen. Wil je echt iets unieks, dan kies je voor een escape room nabij Borne. Aan de hand van uitdagende puzzels en raadsels kunnen de kinderen steeds dichter bij de oplossing komen. Waarom geven de koeien van boer Henk geen melk meer?

De escape room voor het kinderfeestje nabij Borne is geschikt voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Het duurt ongeveer 45 minuten. Na afloop krijgen de kinderen ranja met wat lekker, waardoor je ongeveer een uur en vijftien minuten onder de pannen bent. Ook kunnen de kinderen gewoon rondlopen op de boerderij om de dieren te bekijken of te aaien, zodat het helemaal leuk wordt. Wil je jouw feestje uitbreiden? Speel dan het gave GPS schatzoekspel of speel het kazen curlingspel.

Zijn de kinderen ouder dan 12? Dan passen we de volwassenen escape room nabij Borne aan zodat de kinderen genoeg uitdaging hebben en tegelijkertijd wel in staat zullen zijn om de raadsels op te lossen.

De escape room is geschikt voor groepen tot maximaal 7 personen. Is de groep groter? Geen zorgen, dan delen we de groep gewoon op, zodat iedereen de optimale beleving heeft tijdens het kinderfeestje nabij Borne. Ook kun je ons altijd speciale wensen laten weten, zodat we samen kunnen kijken naar de beste manier om het maximale te halen uit het kinderfeestje nabij Borne.

Kan ik meer doen dan alleen de escape room tijdens het kinderfeestje nabij Borne?

Uiteraard; op Hof te Langelo kun je namelijk ook gewoon lekker rondlopen op de boerderij en naar de dieren kijken en deze aaien. Ook zorgen we graag voor ranja en iets lekkers. Wil je nog iets extra’s doen? Speel dan ons schatzoek GPS spel of het hilarische kazen curling. Heb je speciale wensen dan kun je dit altijd met ons overleggen. De escape room duurt ongeveer 45 minuten. Inclusief drinken met iets lekker ben je ongeveer 1 uur en 15 minuten onder de pannen bij ons. Genoeg om een leuk kinderfeestje nabij Borne te houden dus!

Kinderfeestje nabij Borne
Kinderfeestje Borne ook paarden aaien
Borne kinderfeestje met escaperoom
Feestje voor kinderen in Borne op Boerderij

Direct boeken of contact opnemen voor het kinderfeestje nabij Borne

Heb je vragen over wat wij aanbieden voor jouw kinderfeestje nabij Borne? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op de website. Ook kun je meer informatie vinden over ons aanbod op de website zelf. Heb je haast met het boeken omdat het een last minute is? Dan kun je ons beter bellen op 06 42 78 00 02 zodat we direct kunnen kijken naar de beschikbaarheid voor jouw kinderfeestje nabij Borne. Zo zorgen we er samen voor dat het een succes wordt!