Kinderfeestje nabij Hengelo? Hof te Langelo!

Een kinderfeestje nabij Hengelo regelen is geen uitdaging. Een uniek feestje regelen waar kinderen nog dagen over na blijven praten, dat is een veel grotere uitdaging. Zeker omdat de meeste dingen al gedaan zijn op andere feestjes. Bij Hof te Langelo hebben we dé oplossing voor je. Een speciale escape room voor kinderfeestjes nabij Hengelo! De kinderen stappen direct in een spannend avontuur, waarbij ze boer Henk moeten helpen. Zijn koeien geven namelijk geen melk meer en niemand weet hoe dat mogelijk is en hoe het opgelost moet worden.

Kun jij genoeg kinderen vinden om de uitdaging aan te gaan tijdens het kinderfeestje nabij Hengelo? Kunnen jullie boer Henk uit de problemen helpen door alle raadsels en puzzels op te lossen?

Een greep uit onze reviews

★★★★★
Verjaardagsfeestje van onze zoon hier gevierd. Het was heel mooi. Kinderen allemaal super enthousiast en de gastvrijheid top! Echt een aanrader, bedankt voor de leuke middag.

Myra

★★★★★
Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

Ingeborg

Meer reviews bekijken? Bekijk onze reviews in Google, op Escaperoomsnederland.nl of op Escapetalk.nl.

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 7 personen. Groepen vanaf 8 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten (volwassenen) en 45 minuten (kinder escape room)

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel
0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

Waarom Hof te Langelo voor een kinderfeestje nabij Hengelo?

Hof te Langelo heeft een speciale escape room voor je klaarstaan. Deze is geschikt voor kinderen van 9 tot 12 jaar. De puzzels en raadsels zijn aangepast naar de leeftijd, zodat het spannend én tegelijkertijd haalbaar is. De escape room is opgezet voor groepen tot 7 personen. Is jouw groep groter omdat je kind meer vriendjes heeft? Geen zorgen; dan delen we de groep namelijk gewoon voor je op, zodat iedereen plezier kan hebben tijdens het kinderfeestje nabij Hengelo.

Zijn de kinderen ouder dan 12 jaar? Ook dan hebben we een oplossing op maat voor je. We passen dan de escape room voor volwassenen aan, zodat het spannend, uitdagend en haalbaar is voor de kinderen ouder dan 12 jaar.

Na de escape room krijgen de kinderen ranja met wat lekkers. De escape room zelf neemt ongeveer drie kwartier in beslag tijdens het kinderfeestje nabij Hengelo. Met de ranja en wat lekkers nadien zijn de kinderen ongeveer een uur en een kwartier zoet. Uiteraard mogen de kinderen ook gewoon rondlopen op Hof te Langelo; hier vinden zij een boerderij met tal van dieren om te bekijken en te aaien. Op die manier wordt het avontuur nog net een stukje groter, waardoor de kans nog veel groter wordt dat de kinderen hier nog lang over na zullen praten.

Wist je dat je jouw kinderfeestje kunt uitbreiden met één van onze gave spellen? Onze escaperoom is  perfect te combineren met ons GPS schatzoekspel of het kazen curlingspel.

Direct boeken of eerst samen de mogelijkheden doornemen

Wil je weten wat wij kunnen bieden voor jouw kinderfeestje nabij Hengelo? Laat dan je gegevens achter op het contactformulier, zodat wij contact met je op kunnen nemen. Heb je haast bij het boeken, omdat je eigenlijk al iets aan de late kant bent? Geen zorgen, bel ons direct op 06 42 78 00 02 en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn op korte termijn. Ook last minute zijn wij het juiste adres voor een kinderfeestje nabij Hengelo.