Familie-uitje Twente

Familie-uitje in Twente; kijk eerst eens bij Hof te Langelo

Een leuk familie-uitje in Twente? Kijk eens naar onze escaperoom. Deze is zo opgezet dat de puzzels en uitdagingen geschikt zijn voor hele gezinnen en groepen met kinderen vanaf 7 jaar. Uiteraard is het ook interessant voor oudere kinderen, omdat de aangepaste puzzels altijd zorgen voor een echte uitdaging. Zoek je een familie uitje in Twente voor heel de familie, dan moet je zeker eens kijken naar de Vloek van Hof te Langelo!

Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

5
Ingeborg

Erg gaaf om te doen! Een pittige route maar we hebben de puzzels binnen een uur opgelost. Leuk dat de nadruk op de boerderij ligt. Er moet zelfs nog gemolken worden. Het leuke is dat je telkens een ruimte verder komt, dat motiveert. Wij zijn met ons gezin geweest, maar met vrienden of buren kan natuurlijk ook 😍👍

5
Paul ter Bekke
Google Review

Op een prachtige boerderij in Haaksbergen ligt een mooie themakamer verstopt. Na toch wel een hoop escaperooms gespeeld te hebben inclusief de topkamers van Nederland, was ik aangenaam verrast in deze escaperoom. Ik kwam hier toch nog puzzels tegen die ik niet kende. Er zat een prima gameflow in de kamers en wij werden heel vriendelijk en goed begeleid. Wat vooral heel tof is aan deze escaperoom is het echte boerderijgevoel dat je krijgt. Waardoor het net iets anders is dan de meeste escaperooms. Wij hebben genoten van deze escape room. Gewoon leuk om te doen!

5
Kes86
Escape Talk Review

Er was een goede uitleg van te voren. We konden allemaal meedoen om de codes te kraken. De opdrachten waren in boerderij thema. We vonden het een superleuke ervaring.

5
Martine van Hoogmoed
Facebook Review

Echt een aanrader! Wij waren met een gezin van 5, kinderen in de leeftijden 10,12 en 15. En ze hadden het zo aangepast, dat het voor elk gezinslid een leuke ervaring werd. We moesten flink zoeken, puzzelen en hebben het BIJNA binnen de tijd gered. Daarna nog even knuffelen met de kalfjes. We hebben genoten!!!

5
Marike Siemerink
Facebook Review
Was een erg geslaagde escaperoom..best moeilijk maar met goede hints kwamen we steeds weer verder..net niet gehaald maar ze liet ons rustig het spel uitspelen.
Zeker een aanrader 😊👍
5
Karin Nijenhuis
Facebook Review

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

Familie-uitje in Twente; kunnen jullie boer Henk helpen?

Boer Henk zit met de handen in het haar. Wanneer er geen hulp komt, moeten de deuren van de boerderij namelijk gesloten worden. Hij heeft geen idee waarom het voer voor de koeien elke keer beschimmeld en de melkmachine besluit elke nacht om drie uur aan te slaan. Daarnaast zijn de koeien zo van slag door al het gespook dat zij loeiend door de stallen rennen.

Er moet nu echt ingegrepen worden, want anders is het te laat. Is jouw familie in staat om goed, snel en strategisch na te denken, puzzels op te lossen en uitdagingen aan te gaan? Dan heeft boer Henk jullie hulp nodig. Kunnen jullie ervoor zorgen dat de koeien weer gemolken kunnen worden, zodat de deuren van de boerderij open kunnen blijven?

Een vloek? Dat klinkt wel heel ernstig voor een familie-uitje in Twente

Er is geen reden om bang te worden; de vloek is een verhaal dat 200 jaar geleden begon toen het spookte in Haaksbergen. Toen de duvel besloot om te schuilen op onze boerderij, joeg boerenknecht Beernd hem de appelboom in, om hem eens flink op zijn donder te geven. Iedereen dacht dat de duvel vervolgens Overijssel verlaten had, maar daar is boer Henk lang niet meer zo zeker van.

Boer Henk hoopt dat jouw familie kan helpen. We hebben mensen nodig die slim na kunnen denken, die goed kunnen puzzelen en die op een eerlijke manier samen kunnen werken. Denk jij dat jullie dat kunnen tijdens het familie uitje in Twente?

Hoeveel mensen kunnen dit familie-uitje in Twente doen?

Onze escaperoom is geschikt voor groepen tot 6 mensen en je krijgt in totaal één uur om alle opdrachten te doen. Dat betekent dat het complete uitje bij ons ongeveer anderhalf uur duurt.

Wanneer je met een grotere groep mee wilt doen aan ons familie-uitje in Twente, dan delen we de groep op. Een deel gaat de escaperoom doen, en de andere groep bijvoorbeeld een GPS-spel of waag je aan het hilarische spel, kazencurling. Vervolgens draaien we de activiteiten om. Dat betekent dat het familie-uitje op deze manier ongeveer 3 uur in beslag neemt.

Kom je met een nog grotere groep, neem dan alvast contact met ons op. We overleggen graag met je om ervoor te zorgen dat het een bijzonder en geslaagd familie uitje in Twente wordt voor iedereen die bij Hof te Langelo komt.

Familie uitje Overijssel

Trekken we onze zondagskleren aan?

Aangezien de escaperoom op een boerderij is, raden we aan om niet in je schoonste kleren te komen. Het is niet zo dat je helemaal zwart van het erf af komt, maar vies kan je zeker worden.

Wist je trouwens dat je vooraf alvast kunt betalen via iDeal? Je kunt er ook voor kiezen om te reserveren via het internet om vervolgens te betalen op locatie (dat kan met contanten of pin).

Met onze escaperoom (en eventueel GPS-spel) kun je erop rekenen dat het een spannend familie-uitje wordt in Twente. Denk jij dat jouw familie slim genoeg is en goed samen kan werken, en dat jullie samen de Vloek van Hof te Langelo kunnen verbreken, dan horen we graag van je wanneer je langs wilt komen met je familie.