Familie-uitje Twente

Familie-uitje in Twente; kijk eerst eens bij Hof te Langelo

Een leuk familie-uitje in Twente? Kijk eens naar onze escaperoom. Deze is zo opgezet dat de puzzels en uitdagingen geschikt zijn voor hele gezinnen en groepen met kinderen vanaf 7 jaar. Uiteraard is het ook interessant voor oudere kinderen, omdat de aangepaste puzzels altijd zorgen voor een echte uitdaging. Zoek je een familie uitje in Twente voor heel de familie, dan moet je zeker eens kijken naar de Vloek van Hof te Langelo!

Mystery Person

Met 4 escapers van verschillende niveaus deze kamer gedaan. Na een fijn ontvangst en wat uitleg de kamer in en spelen. Ik vind dit een verrassend leuke escape room op een mooie locatie. De kamer kan door een ieder goed gespeeld worden mede vanwege de aanpasbare moeilijkheidsgraad. Een ieder kon bijdragen op zijn eigen manier en ieder heeft een fijne tijd gehad en voor plezier! Dus een leuke kamer met voor elk niveau wat wils. Na de kamer zelf nog gezellig nagepraat en dat maakt de ervaring er alleen maar beter van.
Mocht je in de buurt zijn zeker een aanrader om eens te doen.

5
Peter Sloof
Mystery Person

Geweldig leuke ervaring. Met z’n vijven deze escape room gedaan. Sommigen voor het eerst, anderen hadden al meer ervaring met escape rooms. Super leuk thema, de entourage was super en gelukkig binnen de tijd er weer uit. Zeer zeker een aanrader en volgens de kenners in onze groep behoorde deze zeker in de top 3🐄

5
Marieke
Mystery Person

Voor ons de eerste keer om samen met onze kids (9/11 jr) een escaperoom te doen. We werden hartelijk ontvangen op de boerderij door de gastvrouw/boerin. De boer rijdt langs op de tracktor en loeiende koeien op de achtergrond zorgen voor een sfeervol plaatje. Voor een gezin zeker een aanrader. Leuke passende opdrachten. Zonder onze kids was het ons niet gelukt te ontsnappen. 😀

5
David Tas
Mystery Person

Last-minute besproken en een geweldige ervaring rijker! Voor het eerst met het gezin een escaperoom gedaan, kinderen 10 en 12 jaar, maar kan een volgende escaperoom deze wel overtreffen? Leuk verhaal, puzzels voor iedereen en letterlijk kwam je steeds verder in veel verschillende ruimtes! Een echte aanrader!

5
Familie Brus
Mystery Person

Erg leuk om hier naar toe te komen, we waren met 20 personen en hebben de escaperoom, gps tocht en kazen curling gedaan, was alle drie erg leuk om te doen, aardige mensen en heel leuk tussen de koeien:)

5
Anand Jurriën
Mystery Person

Erg leuke ervaring. Een escaperoom tussen de koeien en kalfjes op de boerderij. Je moet er wel wat voor doen om het einde te bereiken maar gelukkig ging ook voor ons de deur weer open. Het geheel is knap verzonnen en met veel lachen en een goede samenwerking best op te lossen. Helaas tikt de klok ook mee………

5
Bianca
Mystery Person

Erg leuke ochtend gehad! Leuk thema en een warm ontvangst door een vriendelijke gastvrouw. De puzzels waren uitdagend en de locatie draagt bovendien erg bij aan de beleving.

5
Annette knol
Mystery Person

g

Gezinsescaperoom geboekt met onze twee kinderen van 13 en 15
De escape room was aangepast naar de leeftijd van de kinderen. We kregen de lastigste variant van de gezinsescaperoom
Uitdagend, erg leuk!! Echt een aanrader als gezinsuitje met wat oudere kinderen!

5
Zwama
Mystery Person

Ontzettend leuke escaperoom op de boerderij in Haaksbergen. Voor een verrassingsuitje met vriendinnen. Voor ons was het pas de 2e escaperoom ooit dus nog best moeilijk.Net niet binnen de tijd gehaald maar we mochten hem wel uit spelen. Met 7 minuten extra best knap toch! Leuk thema op de boerderij! Aanrader!!

5
Helga de Wolf
Mystery Person

Voor een moeder-dochterdagje deze escape room gedaan. Wat een aanrader!! De leukste escape room tot nu toe, mede door de verschillende kamers en het boerenthema met typische boeren opdrachten. Super leuke, trotse gastvrouw.

5
Kira & Anita

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

Familie-uitje in Twente; kunnen jullie boer Henk helpen?

Boer Henk zit met de handen in het haar. Wanneer er geen hulp komt, moeten de deuren van de boerderij namelijk gesloten worden. Hij heeft geen idee waarom het voer voor de koeien elke keer beschimmeld en de melkmachine besluit elke nacht om drie uur aan te slaan. Daarnaast zijn de koeien zo van slag door al het gespook dat zij loeiend door de stallen rennen.

Er moet nu echt ingegrepen worden, want anders is het te laat. Is jouw familie in staat om goed, snel en strategisch na te denken, puzzels op te lossen en uitdagingen aan te gaan? Dan heeft boer Henk jullie hulp nodig. Kunnen jullie ervoor zorgen dat de koeien weer gemolken kunnen worden, zodat de deuren van de boerderij open kunnen blijven?

Een vloek? Dat klinkt wel heel ernstig voor een familie-uitje in Twente

Er is geen reden om bang te worden; de vloek is een verhaal dat 200 jaar geleden begon toen het spookte in Haaksbergen. Toen de duvel besloot om te schuilen op onze boerderij, joeg boerenknecht Beernd hem de appelboom in, om hem eens flink op zijn donder te geven. Iedereen dacht dat de duvel vervolgens Overijssel verlaten had, maar daar is boer Henk lang niet meer zo zeker van.

Boer Henk hoopt dat jouw familie kan helpen. We hebben mensen nodig die slim na kunnen denken, die goed kunnen puzzelen en die op een eerlijke manier samen kunnen werken. Denk jij dat jullie dat kunnen tijdens het familie uitje in Twente?

Hoeveel mensen kunnen dit familie-uitje in Twente doen?

Onze escaperoom is geschikt voor groepen tot 6 mensen en je krijgt in totaal één uur om alle opdrachten te doen. Dat betekent dat het complete uitje bij ons ongeveer anderhalf uur duurt.

Wanneer je met een grotere groep mee wilt doen aan ons familie-uitje in Twente, dan delen we de groep op. Een deel gaat de escaperoom doen, en de andere groep bijvoorbeeld een GPS-spel of waag je aan het hilarische spel, kazencurling. Vervolgens draaien we de activiteiten om. Dat betekent dat het familie-uitje op deze manier ongeveer 3 uur in beslag neemt.

Kom je met een nog grotere groep, neem dan alvast contact met ons op. We overleggen graag met je om ervoor te zorgen dat het een bijzonder en geslaagd familie uitje in Twente wordt voor iedereen die bij Hof te Langelo komt.

Familie uitje Overijssel

Trekken we onze zondagskleren aan?

Aangezien de escaperoom op een boerderij is, raden we aan om niet in je schoonste kleren te komen. Het is niet zo dat je helemaal zwart van het erf af komt, maar vies kan je zeker worden.

Wist je trouwens dat je vooraf alvast kunt betalen via iDeal? Je kunt er ook voor kiezen om te reserveren via het internet om vervolgens te betalen op locatie (dat kan met contanten of pin).

Met onze escaperoom (en eventueel GPS-spel) kun je erop rekenen dat het een spannend familie-uitje wordt in Twente. Denk jij dat jouw familie slim genoeg is en goed samen kan werken, en dat jullie samen de Vloek van Hof te Langelo kunnen verbreken, dan horen we graag van je wanneer je langs wilt komen met je familie.