Familie-uitje Overijssel

Familie-uitje in Overijssel; Hof te Langelo biedt plezier voor iedereen

Een familie-uitje in Overijssel waarbij echt heel de familie plezier heeft? Dat is waar je bij ons op kunt rekenen. Onze escaperoom is zo opgezet dat deze gedaan kan worden door kinderen vanaf 7 jaar, maar de aangepaste puzzels zijn tegelijkertijd ook nog een flinke uitdaging voor kinderen van 12 jaar. Dat betekent dat heel de familie (of het kinderfeestje, of de vriendengroep) kan rekenen op een leuke dag bij ons.

Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

5
Ingeborg

Erg gaaf om te doen! Een pittige route maar we hebben de puzzels binnen een uur opgelost. Leuk dat de nadruk op de boerderij ligt. Er moet zelfs nog gemolken worden. Het leuke is dat je telkens een ruimte verder komt, dat motiveert. Wij zijn met ons gezin geweest, maar met vrienden of buren kan natuurlijk ook 😍👍

5
Paul ter Bekke
Google Review

Op een prachtige boerderij in Haaksbergen ligt een mooie themakamer verstopt. Na toch wel een hoop escaperooms gespeeld te hebben inclusief de topkamers van Nederland, was ik aangenaam verrast in deze escaperoom. Ik kwam hier toch nog puzzels tegen die ik niet kende. Er zat een prima gameflow in de kamers en wij werden heel vriendelijk en goed begeleid. Wat vooral heel tof is aan deze escaperoom is het echte boerderijgevoel dat je krijgt. Waardoor het net iets anders is dan de meeste escaperooms. Wij hebben genoten van deze escape room. Gewoon leuk om te doen!

5
Kes86
Escape Talk Review

Er was een goede uitleg van te voren. We konden allemaal meedoen om de codes te kraken. De opdrachten waren in boerderij thema. We vonden het een superleuke ervaring.

5
Martine van Hoogmoed
Facebook Review

Echt een aanrader! Wij waren met een gezin van 5, kinderen in de leeftijden 10,12 en 15. En ze hadden het zo aangepast, dat het voor elk gezinslid een leuke ervaring werd. We moesten flink zoeken, puzzelen en hebben het BIJNA binnen de tijd gered. Daarna nog even knuffelen met de kalfjes. We hebben genoten!!!

5
Marike Siemerink
Facebook Review
Was een erg geslaagde escaperoom..best moeilijk maar met goede hints kwamen we steeds weer verder..net niet gehaald maar ze liet ons rustig het spel uitspelen.
Zeker een aanrader 😊👍
5
Karin Nijenhuis
Facebook Review

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

Kunnen jullie boer Henk helpen tijdens het familie-uitje in Overijssel?

Hof te Langelo in Haaksbergen heeft een serieus probleem. Zo serieus dat boer Henk ten einde raad is. Elke nacht om drie uur gaat de melkmachine ineens uit zichzelf aan, de koeien rennen loeiend door de stal en het veevoer is elke keer beschimmeld. Als gevolg geven de koeien uiteraard geen melk meer en is boer Henk bijna genoodzaakt om de deuren van de boerderij voorgoed te sluiten.

Is jouw familie in staat om lastige puzzels op te lossen, de hersens te kraken en samen te werken om het raadselachtige gespook op te lossen, zodat de koeien wel weer gemolken kunnen worden? Dan zijn jullie de juiste familie om boer Henk uit de problemen te helpen. Wacht niet te lang, boer Henk heeft jullie hulp namelijk dringend nodig!

Aan de slag met een vloek tijdens een familie-uitje in Overijssel?

Een vloek klinkt misschien wel heel ernstig, maar het is niets om bang voor te worden. Ruim 200 jaar geleden dachten de mensen in Haaksbergen dat de duvel rondwaarde in het dorp. Toen boerenknecht Beernd zag dat de duvel op de boerderij schuilde, bedacht hij zich geen moment en joeg hem de appelboom in, om hem vervolgens eens flink af te ranselen.

Iedereen dacht dat de duvel vervolgens uit Overijssel weg was, maar boer Henk is daar lang niet meer zo zeker van. Het spookt namelijk opnieuw op Hof te Langelo. Om de problemen op te lossen, hebben we een familie nodig die slim na kan denken, die lastige puzzels niet uit de weg gaat en waar eerlijk samengewerkt wordt om de vloek samen op te lossen, om zo boer Henk te helpen.

Met hoeveel mensen kun je dit familie-uitje in Overijssel doen?

Onze escaperoom leent zich voor groepen tot 6 personen. Je hebt een uur om de opdrachten te doen, wat neerkomt op ongeveer anderhalf uur op Hof te Langelo voor de complete escaperoom.

Wanneer je met een grotere groep komt, delen we jullie op (in overleg uiteraard). Een deel gaat de escaperoom doen, de andere groep kan bijvoorbeeld ons GPS-spel of het bijzondere kazencurling spelen. Vervolgens draaien we om na drie kwartier. Dat betekent dat het familie-uitje in Overijssel op deze manier ongeveer 3 uur duurt.

Uiteraard kun je ook met nog grotere groepen bij ons terecht. Neem in dat geval even contact met ons op, zodat we van tevoren kunnen overleggen over de manieren om het familie-uitje in Overijssel een succes te maken voor alle deelnemers.

Familie uitje Overijssel

Schone kleren aan of liever niet?

Het is niet zo dat je compleet zwart het erf verlaat, maar je nette kleding kun je het beste thuislaten voor dit familie-uitje in Overijssel. Aangezien je ook op de boerderij rond kunt kijken en eventueel het GPS-spel of de kazencurling kunt spelen wanneer je een grotere familie hebt, is te nette kleding sowieso geen goed idee.

Denk jij dat jouw familie de Vloek van Hof te Langelo kan verbreken door goed samen te werken en hard na te denken? Kunnen jullie boer Henk uit de problemen helpen? Reserveer dan nu alvast; op die manier weten we zeker dat we een plek voor je vrij kunnen houden namelijk!