Familie-uitje Overijssel

Familie-uitje in Overijssel; Hof te Langelo biedt plezier voor iedereen

Een familie-uitje in Overijssel waarbij echt heel de familie plezier heeft? Dat is waar je bij ons op kunt rekenen. Onze escaperoom is zo opgezet dat deze gedaan kan worden door kinderen vanaf 7 jaar, maar de aangepaste puzzels zijn tegelijkertijd ook nog een flinke uitdaging voor kinderen van 12 jaar. Dat betekent dat heel de familie (of het kinderfeestje, of de vriendengroep) kan rekenen op een leuke dag bij ons.

Mystery Person

Met 4 escapers van verschillende niveaus deze kamer gedaan. Na een fijn ontvangst en wat uitleg de kamer in en spelen. Ik vind dit een verrassend leuke escape room op een mooie locatie. De kamer kan door een ieder goed gespeeld worden mede vanwege de aanpasbare moeilijkheidsgraad. Een ieder kon bijdragen op zijn eigen manier en ieder heeft een fijne tijd gehad en voor plezier! Dus een leuke kamer met voor elk niveau wat wils. Na de kamer zelf nog gezellig nagepraat en dat maakt de ervaring er alleen maar beter van.
Mocht je in de buurt zijn zeker een aanrader om eens te doen.

5
Peter Sloof
Mystery Person

Geweldig leuke ervaring. Met z’n vijven deze escape room gedaan. Sommigen voor het eerst, anderen hadden al meer ervaring met escape rooms. Super leuk thema, de entourage was super en gelukkig binnen de tijd er weer uit. Zeer zeker een aanrader en volgens de kenners in onze groep behoorde deze zeker in de top 3🐄

5
Marieke
Mystery Person

Voor ons de eerste keer om samen met onze kids (9/11 jr) een escaperoom te doen. We werden hartelijk ontvangen op de boerderij door de gastvrouw/boerin. De boer rijdt langs op de tracktor en loeiende koeien op de achtergrond zorgen voor een sfeervol plaatje. Voor een gezin zeker een aanrader. Leuke passende opdrachten. Zonder onze kids was het ons niet gelukt te ontsnappen. 😀

5
David Tas
Mystery Person

Last-minute besproken en een geweldige ervaring rijker! Voor het eerst met het gezin een escaperoom gedaan, kinderen 10 en 12 jaar, maar kan een volgende escaperoom deze wel overtreffen? Leuk verhaal, puzzels voor iedereen en letterlijk kwam je steeds verder in veel verschillende ruimtes! Een echte aanrader!

5
Familie Brus
Mystery Person

Erg leuk om hier naar toe te komen, we waren met 20 personen en hebben de escaperoom, gps tocht en kazen curling gedaan, was alle drie erg leuk om te doen, aardige mensen en heel leuk tussen de koeien:)

5
Anand Jurriën
Mystery Person

Erg leuke ervaring. Een escaperoom tussen de koeien en kalfjes op de boerderij. Je moet er wel wat voor doen om het einde te bereiken maar gelukkig ging ook voor ons de deur weer open. Het geheel is knap verzonnen en met veel lachen en een goede samenwerking best op te lossen. Helaas tikt de klok ook mee………

5
Bianca
Mystery Person

Erg leuke ochtend gehad! Leuk thema en een warm ontvangst door een vriendelijke gastvrouw. De puzzels waren uitdagend en de locatie draagt bovendien erg bij aan de beleving.

5
Annette knol
Mystery Person

g

Gezinsescaperoom geboekt met onze twee kinderen van 13 en 15
De escape room was aangepast naar de leeftijd van de kinderen. We kregen de lastigste variant van de gezinsescaperoom
Uitdagend, erg leuk!! Echt een aanrader als gezinsuitje met wat oudere kinderen!

5
Zwama
Mystery Person

Ontzettend leuke escaperoom op de boerderij in Haaksbergen. Voor een verrassingsuitje met vriendinnen. Voor ons was het pas de 2e escaperoom ooit dus nog best moeilijk.Net niet binnen de tijd gehaald maar we mochten hem wel uit spelen. Met 7 minuten extra best knap toch! Leuk thema op de boerderij! Aanrader!!

5
Helga de Wolf
Mystery Person

Voor een moeder-dochterdagje deze escape room gedaan. Wat een aanrader!! De leukste escape room tot nu toe, mede door de verschillende kamers en het boerenthema met typische boeren opdrachten. Super leuke, trotse gastvrouw.

5
Kira & Anita

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

Kunnen jullie boer Henk helpen tijdens het familie-uitje in Overijssel?

Hof te Langelo in Haaksbergen heeft een serieus probleem. Zo serieus dat boer Henk ten einde raad is. Elke nacht om drie uur gaat de melkmachine ineens uit zichzelf aan, de koeien rennen loeiend door de stal en het veevoer is elke keer beschimmeld. Als gevolg geven de koeien uiteraard geen melk meer en is boer Henk bijna genoodzaakt om de deuren van de boerderij voorgoed te sluiten.

Is jouw familie in staat om lastige puzzels op te lossen, de hersens te kraken en samen te werken om het raadselachtige gespook op te lossen, zodat de koeien wel weer gemolken kunnen worden? Dan zijn jullie de juiste familie om boer Henk uit de problemen te helpen. Wacht niet te lang, boer Henk heeft jullie hulp namelijk dringend nodig!

Aan de slag met een vloek tijdens een familie-uitje in Overijssel?

Een vloek klinkt misschien wel heel ernstig, maar het is niets om bang voor te worden. Ruim 200 jaar geleden dachten de mensen in Haaksbergen dat de duvel rondwaarde in het dorp. Toen boerenknecht Beernd zag dat de duvel op de boerderij schuilde, bedacht hij zich geen moment en joeg hem de appelboom in, om hem vervolgens eens flink af te ranselen.

Iedereen dacht dat de duvel vervolgens uit Overijssel weg was, maar boer Henk is daar lang niet meer zo zeker van. Het spookt namelijk opnieuw op Hof te Langelo. Om de problemen op te lossen, hebben we een familie nodig die slim na kan denken, die lastige puzzels niet uit de weg gaat en waar eerlijk samengewerkt wordt om de vloek samen op te lossen, om zo boer Henk te helpen.

Met hoeveel mensen kun je dit familie-uitje in Overijssel doen?

Onze escaperoom leent zich voor groepen tot 6 personen. Je hebt een uur om de opdrachten te doen, wat neerkomt op ongeveer anderhalf uur op Hof te Langelo voor de complete escaperoom.

Wanneer je met een grotere groep komt, delen we jullie op (in overleg uiteraard). Een deel gaat de escaperoom doen, de andere groep kan bijvoorbeeld ons GPS-spel of het bijzondere kazencurling spelen. Vervolgens draaien we om na drie kwartier. Dat betekent dat het familie-uitje in Overijssel op deze manier ongeveer 3 uur duurt.

Uiteraard kun je ook met nog grotere groepen bij ons terecht. Neem in dat geval even contact met ons op, zodat we van tevoren kunnen overleggen over de manieren om het familie-uitje in Overijssel een succes te maken voor alle deelnemers.

Familie uitje Overijssel

Schone kleren aan of liever niet?

Het is niet zo dat je compleet zwart het erf verlaat, maar je nette kleding kun je het beste thuislaten voor dit familie-uitje in Overijssel. Aangezien je ook op de boerderij rond kunt kijken en eventueel het GPS-spel of de kazencurling kunt spelen wanneer je een grotere familie hebt, is te nette kleding sowieso geen goed idee.

Denk jij dat jouw familie de Vloek van Hof te Langelo kan verbreken door goed samen te werken en hard na te denken? Kunnen jullie boer Henk uit de problemen helpen? Reserveer dan nu alvast; op die manier weten we zeker dat we een plek voor je vrij kunnen houden namelijk!