Escape room Twente: redden jullie het boerenbedrijf?

De escape room in Twente is niet zomaar een escape room. Welnee, het is een vervloekte plek waar de maisoogst mislukt is, waar de koeien ziek geworden zijn en waar de Vloek op Hof te Langelo ervoor gezorgd heeft dat de melkproductie ook tot stilstand gekomen is. Boerenfamilie Del Prado is ten einde raad: het bedrijf staat op het randje van de afgrond, tenzij het jullie lukt om binnen een uur tijd de pittige puzzels op te lossen en op die manier het bedrijf te redden. Durven jullie het aan en stappen jullie het avontuur in bij de escape room in Twente?

Een greep uit onze reviews

★★★★★
Verjaardagsfeestje van onze zoon hier gevierd. Het was heel mooi. Kinderen allemaal super enthousiast en de gastvrijheid top! Echt een aanrader, bedankt voor de leuke middag.

Myra

★★★★★
Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

Ingeborg

Meer reviews bekijken? Bekijk onze reviews in Google, op Escaperoomsnederland.nl of op Escapetalk.nl.

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 7 personen. Groepen vanaf 8 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten (volwassenen) en 45 minuten (kinder escape room)

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel
0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

DE VLOEK VAN HOF TE LANGELO: HET ORIGINELE VERHAAL

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

WE WILLEN GRAAG GELOVEN DAT DE DUVEL IS VERTROKKEN

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

Versla jij de duivel?

De escape room in Twente is niet zomaar een escape room. Nee, hier los je de puzzels op in de melkstal en zorgt de unieke setting ervoor dat dit een avontuur is dat je per definitie niet snel vergeet. Helemaal niet met het geweldige verhaal van Beernd die ruim 200 jaar geleden de duvel verslagen heeft, maar de Vloek van Hof te Langelo is terug – en daarbij hebben we jullie hulp nodig.

Voor wie is de escape room in Twente geschikt?

De escape room in Twente is geschikt voor teamspelers die denken in oplossingen en uitdagingen niet uit de weg gaan. We hebben een aangepaste kinder escape room voor kinderen onder de 12 jaar, zodat zij ook gewoon heerlijk op avontuur kunnen in de melkstal. Kinderen ouder dan 12 hebben we ook een aangepaste variant voor. In alle gevallen geldt dat de escape room in Twente geschikt is voor groepen tot zeven personen. Wil je met een grotere groep komen, dan is het verstandig om van tevoren eerst even met ons te overleggen. Het is immers wel de bedoeling dat je de optimale ervaring krijgt in onze escape room – en dan is het aantal mensen wel van belang.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling? Ideaal voor groepen! Daarnaast kan je de escape room bij Hof te Langelo combineren met een compleet arrangement inclusief een lunch, verse appeltaart of een dinerarrangement (in een nabijgelegen restaurant). Op die manier maak je jouw verjaardag, personeelsuitje of familiedag helemaal compleet.

Escape room in Twente boeken

Je kunt gemakkelijk onze escape room in Twente boeken via de website. Heb je vragen of wil je een boeking doen voor een groep van meer dan zeven personen? Neem dan contact met ons op. Via het contactformulier kun je ons direct een bericht sturen en daar vind je ook ons telefoonnummer. Kun jij de juiste personen vinden om de Vloek op Hof te Langelo te verbreken – of faal je en stort het bedrijf in de afgrond?