Escape room nabij Rijssen

Escape room nabij Rijssen – staan jullie binnen een uur buiten?

De escape room nabij Rijssen bewijst dat de omgeving van het melkveebedrijf niet zo vredig is als het lijkt. Ruim 200 jaar geleden wist Beernd de duivel te verdrijven en de vloek te verbreken. Echter lijkt er opnieuw een vloek te rusten op het Hof te Langelo, de boerderij van Henk en Maria Del Prado. En de situatie is nijpend geworden. De maisoogsten zijn mislukt, de reserves zijn op en nu is ook de melkproductie gestopt. De koeien weigeren te eten en zijn ziek geworden. Jullie hulp is hard nodig om de raadsels op te lossen en zo de escape room in de buurt van Rijssen te overwinnen.

Weet jij al wie je meeneemt in jouw team? Welke geniale denkers en teamspelers zijn de ideale spelers om binnen een uur weer buiten te komen staan? Kun jij ervoor zorgen dat Henk en Maria weer gewoon hun boerenbedrijf op kunnen pakken, of is de vloek ook voor jou te sterk?

Erg leuke ervaring. Een escaperoom tussen de koeien en kalfjes op de boerderij. Je moet er wel wat voor doen om het einde te bereiken maar gelukkig ging ook voor ons de deur weer open. Het geheel is knap verzonnen en met veel lachen en een goede samenwerking best op te lossen. Helaas tikt de klok ook mee………

5
Bianca

Erg leuke ochtend gehad! Leuk thema en een warm ontvangst door een vriendelijke gastvrouw. De puzzels waren uitdagend en de locatie draagt bovendien erg bij aan de beleving.

5
Annette knol

g

Gezinsescaperoom geboekt met onze twee kinderen van 13 en 15
De escape room was aangepast naar de leeftijd van de kinderen. We kregen de lastigste variant van de gezinsescaperoom
Uitdagend, erg leuk!! Echt een aanrader als gezinsuitje met wat oudere kinderen!

5
Zwama

Ontzettend leuke escaperoom op de boerderij in Haaksbergen. Voor een verrassingsuitje met vriendinnen. Voor ons was het pas de 2e escaperoom ooit dus nog best moeilijk.Net niet binnen de tijd gehaald maar we mochten hem wel uit spelen. Met 7 minuten extra best knap toch! Leuk thema op de boerderij! Aanrader!!

5
Helga de Wolf

Voor een moeder-dochterdagje deze escape room gedaan. Wat een aanrader!! De leukste escape room tot nu toe, mede door de verschillende kamers en het boerenthema met typische boeren opdrachten. Super leuke, trotse gastvrouw.

5
Kira & Anita

Wat een leuke escape room! Samen als team echt samenwerken.
Een aanrader om deze te doen.

5
Team Espel

Ontzettend leuke escaperoom om samen met het gezin te doen. Zeer uitdagend! Het was onze eerste ervaring, maar voor herhaling vatbaar. Prima vriendelijke ontvangst en uitleg. Ook super om nog even naar de kalfjes te mogen kijken!

5
Familie van Hogen

Wij vonden het een geweldig en uitdagend gezinsuitje! Onze kinderen van 9 en 11 jaar vonden het ook super leuk, er was voor iedereen iets te doen. Ook het thema en het melken van de koe was erg leuk.

5
Fam. Wielens

Wij vonden het een geweldig en uitdagend gezinsuitje! Onze kinderen van 9 en 11 jaar vonden het ook super leuk, er was voor iedereen iets te doen. Ook het thema en het melken van de koe was erg leuk.

5
Fam. Wielens

Perfect om met het gezin te doen! De moeilijkheid en spannendheid wordt aangepast aan de kids. De eigenaresse vertelt veel, de kinderen kunnen vooraf vragen stellen. En door eerst even de kalfjes te mogen aaien, was de boerderij beleving compleet. Bedankt!

5
Team strijders

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

De vloek van hof te Langelo: Het originele verhaal

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

We willen graag geloven dat de duvel is vertrokken

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

Welke mensen kunnen gebruikmaken van de escape room nabij Rijssen?

Ons concept is uniek. De escape room nabij Rijssen ligt namelijk in de melkstal. Het doel: binnen een uur moet je uit de melkstal zijn. Lukt dat niet, dan hebben jullie de vloek niet kunnen opheffen. Lukt het wel, dan is de missie geslaagd.

Het kiezen van het juiste team is belangrijk. Mensen die samen kunnen werken en vooral mensen die buiten de kaders kunnen denken om zo creatieve oplossingen te vinden, dát is waar je punten mee scoort. Bij de aanvraag kan je aangeven hoe oud de deelnemers zijn, omdat we drie verschillende settings hebben. Voor kinderen onder de 12 jaar hebben we namelijk ook een aangepaste kinder escape room  nabij Rijssen zodat het wel uitdagend én ook haalbaar blijft.

Groepen volwassenen tot zeven personen hoeven niet te rekenen op een aangepaste versie. Alle pittige puzzels en raadsels moeten binnen een uur opgelost worden wanneer je succes wilt hebben. En dat kan heel erg lastig zijn, zeker wanneer het net niet goed gaat in het team.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling? Ideaal voor groepen!

Direct de escape room nabij Rijssen boeken?

Wil je direct de escape room nabij Rijssen boeken? Dat kan gemakkelijk via de website. Je kunt ook eerst even bij de arrangementen kijken waar je de escape room kunt boeken samen met een heerlijke lunch, appeltaart of een dinerarrangement waarmee je direct een compleet personeelsfeest of vrijgezellenfeest op kunt zetten. Kom je met meer dan zeven mensen? Neem dan vooraf even contact met ons op, zodat we de groepen op kunnen delen of een andere oplossing kunnen zoeken om het allemaal in goede banen te laten verlopen.

Heb je vragen voor ons? Die kun je via het contactformulier sturen. Je kunt ons uiteraard ook gewoon bellen op 06 42 78 00 02. Lukt het jou en jouw team om de vloek te verbannen?