Escape room nabij Rijssen – staan jullie binnen een uur buiten?

De escape room nabij Rijssen bewijst dat de omgeving van het melkveebedrijf niet zo vredig is als het lijkt. Ruim 200 jaar geleden wist Beernd de duivel te verdrijven en de vloek te verbreken. Echter lijkt er opnieuw een vloek te rusten op het Hof te Langelo, de boerderij van Henk en Maria Del Prado. En de situatie is nijpend geworden. De maisoogsten zijn mislukt, de reserves zijn op en nu is ook de melkproductie gestopt. De koeien weigeren te eten en zijn ziek geworden. Jullie hulp is hard nodig om de raadsels op te lossen en zo de escape room in de buurt van Rijssen te overwinnen.

Weet jij al wie je meeneemt in jouw team? Welke geniale denkers en teamspelers zijn de ideale spelers om binnen een uur weer buiten te komen staan? Kun jij ervoor zorgen dat Henk en Maria weer gewoon hun boerenbedrijf op kunnen pakken, of is de vloek ook voor jou te sterk?

Een greep uit onze reviews

★★★★★
Verjaardagsfeestje van onze zoon hier gevierd. Het was heel mooi. Kinderen allemaal super enthousiast en de gastvrijheid top! Echt een aanrader, bedankt voor de leuke middag.

Myra

★★★★★
Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

Ingeborg

Meer reviews bekijken? Bekijk onze reviews in Google, op Escaperoomsnederland.nl of op Escapetalk.nl.

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 7 personen. Groepen vanaf 8 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten (volwassenen) en 45 minuten (kinder escape room)

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel
0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

DE VLOEK VAN HOF TE LANGELO: HET ORIGINELE VERHAAL

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

WE WILLEN GRAAG GELOVEN DAT DE DUVEL IS VERTROKKEN

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

Welke mensen kunnen gebruikmaken van de escape room nabij Rijssen?

Ons concept is uniek. De escape room nabij Rijssen ligt namelijk in de melkstal. Het doel: binnen een uur moet je uit de melkstal zijn. Lukt dat niet, dan hebben jullie de vloek niet kunnen opheffen. Lukt het wel, dan is de missie geslaagd.

Het kiezen van het juiste team is belangrijk. Mensen die samen kunnen werken en vooral mensen die buiten de kaders kunnen denken om zo creatieve oplossingen te vinden, dát is waar je punten mee scoort. Bij de aanvraag kan je aangeven hoe oud de deelnemers zijn, omdat we drie verschillende settings hebben. Voor kinderen onder de 12 jaar hebben we namelijk ook een aangepaste kinder escape room nabij Rijssen zodat het wel uitdagend én ook haalbaar blijft.

Groepen volwassenen tot zeven personen hoeven niet te rekenen op een aangepaste versie. Alle pittige puzzels en raadsels moeten binnen een uur opgelost worden wanneer je succes wilt hebben. En dat kan heel erg lastig zijn, zeker wanneer het net niet goed gaat in het team.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling? Ideaal voor groepen!

Direct de escape room nabij Rijssen boeken?

Wil je direct de escape room nabij Rijssen boeken? Dat kan gemakkelijk via de website. Je kunt ook eerst even bij de arrangementen kijken waar je de escape room kunt boeken samen met een heerlijke lunch, appeltaart of een dinerarrangement waarmee je direct een compleet personeelsfeest of vrijgezellenfeest op kunt zetten. Kom je met meer dan zeven mensen? Neem dan vooraf even contact met ons op, zodat we de groepen op kunnen delen of een andere oplossing kunnen zoeken om het allemaal in goede banen te laten verlopen.

Heb je vragen voor ons? Die kun je via het contactformulier sturen. Je kunt ons uiteraard ook gewoon bellen op 06 42 78 00 02. Lukt het jou en jouw team om de vloek te verbannen?