Escape room nabij Rijssen

Escape room nabij Rijssen – staan jullie binnen een uur buiten?

De escape room nabij Rijssen bewijst dat de omgeving van het melkveebedrijf niet zo vredig is als het lijkt. Ruim 200 jaar geleden wist Beernd de duivel te verdrijven en de vloek te verbreken. Echter lijkt er opnieuw een vloek te rusten op het Hof te Langelo, de boerderij van Henk en Maria Del Prado. En de situatie is nijpend geworden. De maisoogsten zijn mislukt, de reserves zijn op en nu is ook de melkproductie gestopt. De koeien weigeren te eten en zijn ziek geworden. Jullie hulp is hard nodig om de raadsels op te lossen en zo de escape room in de buurt van Rijssen te overwinnen.

Weet jij al wie je meeneemt in jouw team? Welke geniale denkers en teamspelers zijn de ideale spelers om binnen een uur weer buiten te komen staan? Kun jij ervoor zorgen dat Henk en Maria weer gewoon hun boerenbedrijf op kunnen pakken, of is de vloek ook voor jou te sterk?

Mystery Person

We hebben al een aantal escaperooms gedaan maar deze was toch zeker de mooiste hij zat super in elkaar.
We hebben er erg van genoten
Dus zeker de moeite waard

5
Eelco
Mystery Person

Als ‘Sinterkerstkado’ samen met mijn kinderen en aanhang de escaperoom gedaan. Ontzettend leuk! De locatie is erg bijzonder. We hadden de moeilijke versie, die ik echt moeilijk vond. Gelukkig hadden de kinderen meer ervaring en ging binnen het uur de deur weer voor ons open. Terwijl de koffie met appeltaart voor ons werd bereid konden we nog even de kalfjes in de stal bewonderen. Aanrader!

5
Kitty
Mystery Person

escape room hof te langelo melkstal

Dit is de tweede keer dat we deze escaperoom hebben geboekt als uitje voor een van onze kinderen. Beide keren was het een groot succes. Ze stemmen de escaperoom af op de leeftijd echt heel leuk. Kinderen kunnen kiezen of ze een spannend of niet spannend begin verhaal willen. De hulp is ontzettend aardig. Kinderen hebben genoten, ook van het rondlopen in de stallen na afloop.  Bedankt!

5
Team Apollo
Mystery Person

Na een meer dan vriendelijke ontvangst en uitleg van de gastvrouw/boerin was het ‘escapen on the farm’. Met de hulp van Connor en een paar hints wisten we net op tijd uit de melkstal ontsnappen. En daarna nog ff kalfjes knuffelen. Een geweldig leuke ervaring en aanrader! escape room hof te langelo groep

5
René Nijboer
Mystery Person

Wat een leuke escpaeroom, samen met de kids 9-12 jaar deze escaperoom gedaan en de koeien weer aan het melken gekregen ????. Na de spannende versie van het verhaal mochten we beginnen met het oplossen. Hartelijke bedankt voor deze escaperoom.

5
Kees en Manita
Mystery Person

Met 4 escapers van verschillende niveaus deze kamer gedaan. Na een fijn ontvangst en wat uitleg de kamer in en spelen. Ik vind dit een verrassend leuke escape room op een mooie locatie. De kamer kan door een ieder goed gespeeld worden mede vanwege de aanpasbare moeilijkheidsgraad. Een ieder kon bijdragen op zijn eigen manier en ieder heeft een fijne tijd gehad en voor plezier! Dus een leuke kamer met voor elk niveau wat wils. Na de kamer zelf nog gezellig nagepraat en dat maakt de ervaring er alleen maar beter van.
Mocht je in de buurt zijn zeker een aanrader om eens te doen.

5
Peter Sloof
Mystery Person

Geweldig leuke ervaring. Met z’n vijven deze escape room gedaan. Sommigen voor het eerst, anderen hadden al meer ervaring met escape rooms. Super leuk thema, de entourage was super en gelukkig binnen de tijd er weer uit. Zeer zeker een aanrader en volgens de kenners in onze groep behoorde deze zeker in de top 3?

5
Marieke
Mystery Person

Voor ons de eerste keer om samen met onze kids (9/11 jr) een escaperoom te doen. We werden hartelijk ontvangen op de boerderij door de gastvrouw/boerin. De boer rijdt langs op de tracktor en loeiende koeien op de achtergrond zorgen voor een sfeervol plaatje. Voor een gezin zeker een aanrader. Leuke passende opdrachten. Zonder onze kids was het ons niet gelukt te ontsnappen. ?

5
David Tas
Mystery Person

Last-minute besproken en een geweldige ervaring rijker! Voor het eerst met het gezin een escaperoom gedaan, kinderen 10 en 12 jaar, maar kan een volgende escaperoom deze wel overtreffen? Leuk verhaal, puzzels voor iedereen en letterlijk kwam je steeds verder in veel verschillende ruimtes! Een echte aanrader!

5
Familie Brus
Mystery Person

Erg leuk om hier naar toe te komen, we waren met 20 personen en hebben de escaperoom, gps tocht en kazen curling gedaan, was alle drie erg leuk om te doen, aardige mensen en heel leuk tussen de koeien:)

5
Anand Jurriën

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

De vloek van hof te Langelo: Het originele verhaal

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

We willen graag geloven dat de duvel is vertrokken

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

Welke mensen kunnen gebruikmaken van de escape room nabij Rijssen?

Ons concept is uniek. De escape room nabij Rijssen ligt namelijk in de melkstal. Het doel: binnen een uur moet je uit de melkstal zijn. Lukt dat niet, dan hebben jullie de vloek niet kunnen opheffen. Lukt het wel, dan is de missie geslaagd.

Het kiezen van het juiste team is belangrijk. Mensen die samen kunnen werken en vooral mensen die buiten de kaders kunnen denken om zo creatieve oplossingen te vinden, dát is waar je punten mee scoort. Bij de aanvraag kan je aangeven hoe oud de deelnemers zijn, omdat we drie verschillende settings hebben. Voor kinderen onder de 12 jaar hebben we namelijk ook een aangepaste kinder escape room  nabij Rijssen zodat het wel uitdagend én ook haalbaar blijft.

Groepen volwassenen tot zeven personen hoeven niet te rekenen op een aangepaste versie. Alle pittige puzzels en raadsels moeten binnen een uur opgelost worden wanneer je succes wilt hebben. En dat kan heel erg lastig zijn, zeker wanneer het net niet goed gaat in het team.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling? Ideaal voor groepen!

Direct de escape room nabij Rijssen boeken?

Wil je direct de escape room nabij Rijssen boeken? Dat kan gemakkelijk via de website. Je kunt ook eerst even bij de arrangementen kijken waar je de escape room kunt boeken samen met een heerlijke lunch, appeltaart of een dinerarrangement waarmee je direct een compleet personeelsfeest of vrijgezellenfeest op kunt zetten. Kom je met meer dan zeven mensen? Neem dan vooraf even contact met ons op, zodat we de groepen op kunnen delen of een andere oplossing kunnen zoeken om het allemaal in goede banen te laten verlopen.

Heb je vragen voor ons? Die kun je via het contactformulier sturen. Je kunt ons uiteraard ook gewoon bellen op 06 42 78 00 02. Lukt het jou en jouw team om de vloek te verbannen?