De leukste escape room nabij Gelderland vind je in de melkstal

De uniekste escape room nét buiten de provincie Gelderland vind je in een melkstal te Haaksbergen. Een plek waar ruim 200 jaar geleden een vloek op Hof te Langelo rustte. Beernd leek de duvel verdreven te hebben, maar niets lijkt minder waar. De vloek lijkt het de boerenfamilie Del Prado heel moeilijk te maken, want de melkproductie – de enige vorm van inkomsten – is stil komen te liggen. En om het nog erger te maken, durft niemand de melkstal in omdat hier vreemde dingen gebeuren en niemand zich durft te wagen aan de knipperende lampen en de raadselachtige melkmachine die soms midden in de nacht ineens aangaat. Jullie zijn onze laatste hoop. Kunnen jullie de raadsels van de escape room aan de rand van Gelderland oplossen zodat de vloek opgeheven wordt?

Een greep uit onze reviews

★★★★★
Verjaardagsfeestje van onze zoon hier gevierd. Het was heel mooi. Kinderen allemaal super enthousiast en de gastvrijheid top! Echt een aanrader, bedankt voor de leuke middag.

Myra

★★★★★
Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

Ingeborg

Meer reviews bekijken? Bekijk onze reviews in Google, op Escaperoomsnederland.nl of op Escapetalk.nl.

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 7 personen. Groepen vanaf 8 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten (volwassenen) en 45 minuten (kinder escape room)

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel
0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

DE VLOEK VAN HOF TE LANGELO: HET ORIGINELE VERHAAL

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

WE WILLEN GRAAG GELOVEN DAT DE DUVEL IS VERTROKKEN

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

In de melkstal aan de slag met de pittige puzzels

Aan de slag met de pittige puzzels? Dat doe je in de melkstal in de escape room aan de rand van Gelderland, aangezien dit de plek is waar de vloek op Hof te Langelo rust. De kinder escape room kan gemakkelijk aangepast worden voor kinderen onder de 12 jaar, zodat zij ook een uitdagende puzzeltocht krijgen waarbij zij samen moeten werken om uit de melkstal te komen. Voor de kinderen tot 13 jaar hebben we ook een aangepaste versie, die net wat lastiger is.

De escape room aan de rand van Gelderland is geschikt voor groepen tot zeven personen. Wil je met een grotere groep komen, laat dit van tevoren weten zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Zeker wanneer je er een uitgebreider arrangement bij wilt boeken.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling? Ideaal voor groepen!

Een arrangement bij de escape room nabij Gelderland?

De escape room nabij Gelderland ligt in een prachtig landelijk gebied. En dat biedt voordelen. Zo kunnen we een compleet appeltaart arrangement aanbieden bij onze escape room, met uitsluitend lokale ingrediënten. Of wat te denken van een complete lunch wanneer je eindelijk de escape room nabij Gelderland uit bent? Uiteraard kan het ook nog veel luxer, met een complete boeren lunchplank of een dinerarrangement in een nabijgelegen restaurant. Zo wordt het nog een stuk leuker om de escape room te boeken voor een kinderfeestje, een personeelsfeest of een vrijgezellenfeest dat onvergetelijk moet worden.

Een spannende dag bij de escape room nabij Gelderland

Zoek je een leuk uitje voor een groep of ben je een feest aan het organiseren? Vergeet dan niet te kijken naar de mogelijkheden van de escape room nabij Gelderland. Veel mensen hebben zich al gewaagd aan de Vloek van Hof te Langelo – en waren zeer tevreden over de uitdagende puzzels in de unieke omgeving.

Wil je meer weten, neem dan contact op via het contactformulier op de website of bel ons. Wil je direct reserveren? Dat kan snel en gemakkelijk via de website, waar je direct de tijd en datum kunt selecteren. Verbreek jij de vloek van Hof te Langelo?