Escape room nabij Enschede

Escape room nabij Enschede: de Vloek van Escaperoom Hof te Langelo wacht op je!

De escape room vlakbij  Enschede moet je geweest zijn, of je nou jong of wat minder jong bent.

Door de vloek van Hof te Langelo staat dit melkveebedrijf op het randje van de afgrond. Er kan niet meer gemolken worden en niemand is de laatste tijd meer in de melkput geweest en jouw hulp is hard nodig om het raadsel op te lossen, zodat de vloek opgeheven wordt. Maar daarvoor moet je wel je hersenen kraken, want de uitdagende puzzels moeten toch echt binnen een uur opgelost zijn om uit de escape room nabij Enschede te komen.

Durf jij het aan om de melkstal in te gaan?

Kan jij ontsnappen uit de room escape op het melkveebedrijf

Deze  unieke escape room in de buurt van Enschede heeft een bijzondere locatie op een boerderij vlak bij het dorp Haaksbergen van Haaksbergen.

Deze Het is een room escape waar je prima terecht kan voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje, of familie-uitje.

In een oude melkstal een escaperoom

Op een originele plek in een oude melkstal vind je de escaperoom. Hij is gevestigd bij een agrarisch bedrijf met echte melkkoeien. Al puzzelend ga je met je vriendengroep aan de slag om puzzels in de melkstal op te lossen  In de melkstal ga je al puzzelend met je vriendengroep aan de slag om codes te kraken en puzzels op te lossen

Alles is helemaal doorgevoerd in het thema Boerderij.

De technische puzzels en originele verrassingen zullen je verbazen

Altijd al eens met het gezin een escape room willen beleven?

Wat is er nu leuker dan met het hele gezin een escaperoom spelen. Is de samenwerking zo goed dat jullie op tijd weer buiten de melkstal zijn?

Zijn de kinderen 8, 12 of al 15 jaar, de gezinsescaperoom wordt aangepast aan de leeftijd van het gezin.

Wil je je kinderfeestje bij ons vieren, dan staat de kinderescaperoom voor jullie klaar.

Het mysterieuze verhaal achter de Vloek van Hof te Langelo

Het verhaal is zo spannend dat we het voor kinderen aanpassen.

Maar volwassenen kunnen we natuurlijk het originele verhaal van Kiekn Beernd vertellen

Het gaat hier namelijk om het Hof te Langelo, een boerenbedrijf dat honderden jaren geleden vervloekt is. Beernd wist de duivel te verjagen, maar er gebeuren nog steeds vreemde dingen. De koeien worden om de haverklap ziek en na de mislukte oogst is nu ook de melkproductie opgehouden vanwege een mysterieus probleem met de melkmachine.

Het escape spel nabij Enschede heeft jullie hulp dus hard nodig.

Helpen jullie ons de boerderij te redden  door binnen een uur de codes te kraken en op tijd weer buiten te staan, of stellen jullie de boer teleur en gaat de boerderij ten onder…

Met hoeveel personen beleef je de escaperoom

De escaperoom kan je spelen met 2 tot en met 6 personen.

Ben je met een grotere groep dan speel je in twee  of drie groepen na elkaar.

Geocache spel, Kazencurling en een kruiwagen als Mini escape room

De groep(en) die nog niet in de escaperoom zijn, kunnen kiezen uit het unieke kazencurling spel of het zeer leuke gps spel. En natuurlijk de mini escaperoom “de Kruiwagen

Het kazencurlingspel wordt gespeeld op de voergang bij de koeien met kunstkazen. Deze worden over een baan naar een aantal cirkels gerold. Degene met de meeste punten is winnaar.

Met een navigatiesysteem wordt een geocache spel gespeeld. Onderweg vind je schatten (caches) waar een letter in ligt. Met deze letters ga je naar een schatkist, opent het slot. Welk team druk de stopwatch het snelst in? Hoor jij bij het team dat het snelst terug is!!

Wil je een kleine escaperoom spelen. Speel dan de mini escape “de Kruiwagen”.

We hebben een muizenplaag maar onze kat zit opgesloten in een kruiwagen. Kan jij  met je  team de kat bevrijden zodat hij weer op muizenjacht kan.

Altijd al op een melkveebedrijf rond willen kijken?

Heb je vragen die je altijd al eens aan een echte boer hebt willen stellen. Dan is dit je kans.

Tussen door een appeltaartje

Praat even bij aan de picknicktafel of in het oude tanklokaal onder het genot van een lekker kopje koffie of thee, met een vers appeltaartje.

Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

5
Ingeborg

Erg gaaf om te doen! Een pittige route maar we hebben de puzzels binnen een uur opgelost. Leuk dat de nadruk op de boerderij ligt. Er moet zelfs nog gemolken worden. Het leuke is dat je telkens een ruimte verder komt, dat motiveert. Wij zijn met ons gezin geweest, maar met vrienden of buren kan natuurlijk ook 😍👍

5
Paul ter Bekke
Google Review

Op een prachtige boerderij in Haaksbergen ligt een mooie themakamer verstopt. Na toch wel een hoop escaperooms gespeeld te hebben inclusief de topkamers van Nederland, was ik aangenaam verrast in deze escaperoom. Ik kwam hier toch nog puzzels tegen die ik niet kende. Er zat een prima gameflow in de kamers en wij werden heel vriendelijk en goed begeleid. Wat vooral heel tof is aan deze escaperoom is het echte boerderijgevoel dat je krijgt. Waardoor het net iets anders is dan de meeste escaperooms. Wij hebben genoten van deze escape room. Gewoon leuk om te doen!

5
Kes86
Escape Talk Review

Er was een goede uitleg van te voren. We konden allemaal meedoen om de codes te kraken. De opdrachten waren in boerderij thema. We vonden het een superleuke ervaring.

5
Martine van Hoogmoed
Facebook Review

Echt een aanrader! Wij waren met een gezin van 5, kinderen in de leeftijden 10,12 en 15. En ze hadden het zo aangepast, dat het voor elk gezinslid een leuke ervaring werd. We moesten flink zoeken, puzzelen en hebben het BIJNA binnen de tijd gered. Daarna nog even knuffelen met de kalfjes. We hebben genoten!!!

5
Marike Siemerink
Facebook Review
Was een erg geslaagde escaperoom..best moeilijk maar met goede hints kwamen we steeds weer verder..net niet gehaald maar ze liet ons rustig het spel uitspelen.
Zeker een aanrader 😊👍
5
Karin Nijenhuis
Facebook Review

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

De vloek van hof te Langelo: Het originele verhaal

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

We willen graag geloven dat de duvel is vertrokken

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

Escape room nabij Enschede: geschikt voor jong en oud

De escape room in de buurt Enschede is geschikt voor jong en oud. Er is een aangepaste room voor kinderen tot 12 jaar. Kinderen vanaf 13 jaar krijgen ook aangepaste uitdagingen, zodat de escape room in de omgeving van Enschede wél uitdagend, maar niet onmogelijk is. Met het spannende verhaal achter deze escape room is het makkelijk om een hele groep direct in de juiste stemming te krijgen. Want wat nou als de duvel toch teruggekeerd is en boerenknecht Beernd er niet is om deze de appelboom in te jagen? Dan moet jij aan de slag om de vloek op te heffen.

Deze escape room nabij Enschede is te combineren zodat er een compleet arrangement ontstaat. Je kunt hierbij denken aan napraten met appelgebak (van lokale ingrediënten uiteraard) om een vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of verjaardag helemaal optimaal te vieren. Daarnaast bieden wij arrangementen aan in samenwerking met lokale restaurants. Bij Escape Room Hof te Langelo ben je altijd aan het juiste adres.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling? Ideaal voor groepen!

Een escape room op een melkveebedrijf

Onze escape room nabij Enschede is gevestigd op een melkveebedrijf. Een unieke locatie waar je in de buurt van de koeien de puzzels op moet lossen om de melkproductie weer op gang te helpen en de boerderij te redden. Familie Del Prado heeft jouw hulp hard nodig, want Haaksbergen lijkt wel een rustig dorp in Twente, maar voordat de Vloek van Hof te Langelo opgeheven is, kunnen Henk en Maria niet rustig slapen.

Boek een unieke ervaring bij Hof te Langelo

Escape room Hof te Langelo is de plek voor een kinderfeestje, een personeelsuitje of gewoon een unieke uitdaging met een paar vrienden. Aangezien wij volledig flexibel zijn, kunnen we makkelijk aanpassingen doen of complete arrangementen aanbieden in samenwerking met lokale ondernemers. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden of wil je zelf proberen om binnen een uur alle raadsels op te lossen, zodat je de escape room nabij Enschede veilig uit kunt komen en Henk en Maria kunt helpen om de vloek te verbreken? Neem dan vooral contact met ons op of reserveer direct. Vergeet niet de leeftijd van de kinderen te vermelden wanneer je de escape room voor kinderen boekt!