Escape room nabij Enschede: de Vloek van Hof te Langelo wacht op je!

De escape room nabij Enschede is een belevenis voor jong en oud. De Vloek van Hof te Langelo zorgt ervoor dat dit boerenbedrijf op het randje van de afgrond staat. De melkproductie ligt stil, niemand durft de melkput in en jouw hulp is hard nodig om het raadsel op te lossen, zodat de vloek opgeheven wordt. Maar daarvoor moet je wel je hersenen kraken, want de uitdagende puzzels moeten toch echt binnen een uur opgelost zijn om uit de escape room nabij Enschede te komen. Durf jij het aan om de melkstal in te gaan?

Een greep uit onze reviews

★★★★★
Verjaardagsfeestje van onze zoon hier gevierd. Het was heel mooi. Kinderen allemaal super enthousiast en de gastvrijheid top! Echt een aanrader, bedankt voor de leuke middag.

Myra

★★★★★
Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

Ingeborg

Meer reviews bekijken? Bekijk onze reviews in Google, op Escaperoomsnederland.nl of op Escapetalk.nl.

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel
0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

DE VLOEK VAN HOF TE LANGELO: HET ORIGINELE VERHAAL

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

WE WILLEN GRAAG GELOVEN DAT DE DUVEL IS VERTROKKEN

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

Escape room nabij Enschede: geschikt voor jong en oud

De escape room in de buurt Enschede is geschikt voor jong en oud. Er is een aangepaste room voor kinderen tot 12 jaar. Kinderen vanaf 13 jaar krijgen ook aangepaste uitdagingen, zodat de escape room in de omgeving van Enschede wél uitdagend, maar niet onmogelijk is. Met het spannende verhaal achter deze escape room is het makkelijk om een hele groep direct in de juiste stemming te krijgen. Want wat nou als de duvel toch teruggekeerd is en boerenknecht Beernd er niet is om deze de appelboom in te jagen? Dan moet jij aan de slag om de vloek op te heffen.

Deze escape room nabij Enschede is te combineren zodat er een compleet arrangement ontstaat. Je kunt hierbij denken aan napraten met appelgebak (van lokale ingrediënten uiteraard) om een vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of verjaardag helemaal optimaal te vieren. Daarnaast bieden wij arrangementen aan in samenwerking met lokale restaurants. Bij Escape Room Hof te Langelo ben je altijd aan het juiste adres.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling? Ideaal voor groepen!

Een escape room op een melkveebedrijf

Onze escape room nabij Enschede is gevestigd op een melkveebedrijf. Een unieke locatie waar je in de buurt van de koeien de puzzels op moet lossen om de melkproductie weer op gang te helpen en de boerderij te redden. Familie Del Prado heeft jouw hulp hard nodig, want Haaksbergen lijkt wel een rustig dorp in Twente, maar voordat de Vloek van Hof te Langelo opgeheven is, kunnen Henk en Maria niet rustig slapen.

Boek een unieke ervaring bij Hof te Langelo

Escape room Hof te Langelo is de plek voor een kinderfeestje, een personeelsuitje of gewoon een unieke uitdaging met een paar vrienden. Aangezien wij volledig flexibel zijn, kunnen we makkelijk aanpassingen doen of complete arrangementen aanbieden in samenwerking met lokale ondernemers. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden of wil je zelf proberen om binnen een uur alle raadsels op te lossen, zodat je de escape room nabij Enschede veilig uit kunt komen en Henk en Maria kunt helpen om de vloek te verbreken? Neem dan vooral contact met ons op of reserveer direct. Vergeet niet de leeftijd van de kinderen te vermelden wanneer je de escape room voor kinderen boekt!