Escape room nabij Diepenheim

Escape room nabij Diepenheim heeft jullie hulp hard nodig!

De escape room nabij Diepenheim heeft jullie hulp hard nodig. Het gaat namelijk niet goed met het boerenbedrijf van de familie Del Prado. Helemaal niet goed zelfs, want de Vloek van Hof te Langelo heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf echt op de rand van de afgrond is komen te staan. De oogsten zijn mislukt, de koeien zijn ziek geworden en de melkmachine heeft rare kuren. Maar het is allemaal zo spookachtig dat niemand de melkstal nog in durft – en dat is toch waar ergens de oplossing moet liggen. Kun jij ons redden door de uitdaging aan te gaan in de escape room nabij Diepenheim, met de koeien op de achtergrond? Of durf jij eigenlijk ook niet zo goed?

Mystery Person

We hebben al een aantal escaperooms gedaan maar deze was toch zeker de mooiste hij zat super in elkaar.
We hebben er erg van genoten
Dus zeker de moeite waard

5
Eelco
Mystery Person

Als ‘Sinterkerstkado’ samen met mijn kinderen en aanhang de escaperoom gedaan. Ontzettend leuk! De locatie is erg bijzonder. We hadden de moeilijke versie, die ik echt moeilijk vond. Gelukkig hadden de kinderen meer ervaring en ging binnen het uur de deur weer voor ons open. Terwijl de koffie met appeltaart voor ons werd bereid konden we nog even de kalfjes in de stal bewonderen. Aanrader!

5
Kitty
Mystery Person

escape room hof te langelo melkstal

Dit is de tweede keer dat we deze escaperoom hebben geboekt als uitje voor een van onze kinderen. Beide keren was het een groot succes. Ze stemmen de escaperoom af op de leeftijd echt heel leuk. Kinderen kunnen kiezen of ze een spannend of niet spannend begin verhaal willen. De hulp is ontzettend aardig. Kinderen hebben genoten, ook van het rondlopen in de stallen na afloop.  Bedankt!

5
Team Apollo
Mystery Person

Na een meer dan vriendelijke ontvangst en uitleg van de gastvrouw/boerin was het ‘escapen on the farm’. Met de hulp van Connor en een paar hints wisten we net op tijd uit de melkstal ontsnappen. En daarna nog ff kalfjes knuffelen. Een geweldig leuke ervaring en aanrader! escape room hof te langelo groep

5
René Nijboer
Mystery Person

Wat een leuke escpaeroom, samen met de kids 9-12 jaar deze escaperoom gedaan en de koeien weer aan het melken gekregen ????. Na de spannende versie van het verhaal mochten we beginnen met het oplossen. Hartelijke bedankt voor deze escaperoom.

5
Kees en Manita
Mystery Person

Met 4 escapers van verschillende niveaus deze kamer gedaan. Na een fijn ontvangst en wat uitleg de kamer in en spelen. Ik vind dit een verrassend leuke escape room op een mooie locatie. De kamer kan door een ieder goed gespeeld worden mede vanwege de aanpasbare moeilijkheidsgraad. Een ieder kon bijdragen op zijn eigen manier en ieder heeft een fijne tijd gehad en voor plezier! Dus een leuke kamer met voor elk niveau wat wils. Na de kamer zelf nog gezellig nagepraat en dat maakt de ervaring er alleen maar beter van.
Mocht je in de buurt zijn zeker een aanrader om eens te doen.

5
Peter Sloof
Mystery Person

Geweldig leuke ervaring. Met z’n vijven deze escape room gedaan. Sommigen voor het eerst, anderen hadden al meer ervaring met escape rooms. Super leuk thema, de entourage was super en gelukkig binnen de tijd er weer uit. Zeer zeker een aanrader en volgens de kenners in onze groep behoorde deze zeker in de top 3?

5
Marieke
Mystery Person

Voor ons de eerste keer om samen met onze kids (9/11 jr) een escaperoom te doen. We werden hartelijk ontvangen op de boerderij door de gastvrouw/boerin. De boer rijdt langs op de tracktor en loeiende koeien op de achtergrond zorgen voor een sfeervol plaatje. Voor een gezin zeker een aanrader. Leuke passende opdrachten. Zonder onze kids was het ons niet gelukt te ontsnappen. ?

5
David Tas
Mystery Person

Last-minute besproken en een geweldige ervaring rijker! Voor het eerst met het gezin een escaperoom gedaan, kinderen 10 en 12 jaar, maar kan een volgende escaperoom deze wel overtreffen? Leuk verhaal, puzzels voor iedereen en letterlijk kwam je steeds verder in veel verschillende ruimtes! Een echte aanrader!

5
Familie Brus
Mystery Person

Erg leuk om hier naar toe te komen, we waren met 20 personen en hebben de escaperoom, gps tocht en kazen curling gedaan, was alle drie erg leuk om te doen, aardige mensen en heel leuk tussen de koeien:)

5
Anand Jurriën

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

De vloek van hof te Langelo: Het originele verhaal

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

We willen graag geloven dat de duvel is vertrokken

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

Maak het werk van Beerd af in de escape room in de buurt van Diepenheim

Kun jij ons helpen? Je hebt een team nodig van maximaal zeven mensen waarbij vooral gedacht wordt in oplossingen. Mensen die uitdagingen niet uit de weg gaan en die buiten de kaders kunnen denken. En dat mogen gerust kinderen zijn voor onze kinder escape room. Ook kinderen onder de twaalf jaar kunnen de boerderij redden tijdens een kinderfeestje, zodat boer Henk ook gewoon mee kan vieren.

Graag willen we bij de boeking de leeftijd van de kinderen weten, zodat we rekening kunnen houden met de aanpassingen die we doen. Het moet namelijk zowel uitdagend als leuk blijven.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling?  Ideaal voor groepen!

Uitbreidingen zijn uiteraard ook mogelijk

Binnen een uur moet je de puzzels opgelost hebben en de escape room nabij Diepenheim uit zijn. Maar stap je daarna direct in de auto? Weinig kans van, want je wilt natuurlijk wel even napraten en vertellen hoe je die geweldige oplossing gevonden hebt tijdens het puzzelen. Daarom bieden we complete arrangementen aan, veelal in samenwerking met de mensen hier in de omgeving. Zo kun je nu al appeltaart bestellen met lokale appels en eieren, maar kun je ook een dinerarrangement  (in een nabijgelegen restaurant) boeken om er een geweldig personeelsfeest van te maken. Of een heerlijk luxe kinderfeest!

Direct online een escape room boeken?

Ga jij de uitdaging aan en denk je het dat het je lukt om de vloek op te heffen? Je kunt de escape room in de omgeving van Diepenheim boeken via de website. Heb je vragen of wil je eerst weten of wij bepaalde verzoeken in kunnen willigen? Neem dan contact op via het contactformulier op de website, of bel ons op het telefoonnummer op de contactpagina.