Escape room nabij Diepenheim

Escape room nabij Diepenheim heeft jullie hulp hard nodig!

De escape room nabij Diepenheim heeft jullie hulp hard nodig. Het gaat namelijk niet goed met het boerenbedrijf van de familie Del Prado. Helemaal niet goed zelfs, want de Vloek van Hof te Langelo heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf echt op de rand van de afgrond is komen te staan. De oogsten zijn mislukt, de koeien zijn ziek geworden en de melkmachine heeft rare kuren. Maar het is allemaal zo spookachtig dat niemand de melkstal nog in durft – en dat is toch waar ergens de oplossing moet liggen. Kun jij ons redden door de uitdaging aan te gaan in de escape room nabij Diepenheim, met de koeien op de achtergrond? Of durf jij eigenlijk ook niet zo goed?

Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

5
Ingeborg

Erg gaaf om te doen! Een pittige route maar we hebben de puzzels binnen een uur opgelost. Leuk dat de nadruk op de boerderij ligt. Er moet zelfs nog gemolken worden. Het leuke is dat je telkens een ruimte verder komt, dat motiveert. Wij zijn met ons gezin geweest, maar met vrienden of buren kan natuurlijk ook 😍👍

5
Paul ter Bekke
Google Review

Op een prachtige boerderij in Haaksbergen ligt een mooie themakamer verstopt. Na toch wel een hoop escaperooms gespeeld te hebben inclusief de topkamers van Nederland, was ik aangenaam verrast in deze escaperoom. Ik kwam hier toch nog puzzels tegen die ik niet kende. Er zat een prima gameflow in de kamers en wij werden heel vriendelijk en goed begeleid. Wat vooral heel tof is aan deze escaperoom is het echte boerderijgevoel dat je krijgt. Waardoor het net iets anders is dan de meeste escaperooms. Wij hebben genoten van deze escape room. Gewoon leuk om te doen!

5
Kes86
Escape Talk Review

Er was een goede uitleg van te voren. We konden allemaal meedoen om de codes te kraken. De opdrachten waren in boerderij thema. We vonden het een superleuke ervaring.

5
Martine van Hoogmoed
Facebook Review

Echt een aanrader! Wij waren met een gezin van 5, kinderen in de leeftijden 10,12 en 15. En ze hadden het zo aangepast, dat het voor elk gezinslid een leuke ervaring werd. We moesten flink zoeken, puzzelen en hebben het BIJNA binnen de tijd gered. Daarna nog even knuffelen met de kalfjes. We hebben genoten!!!

5
Marike Siemerink
Facebook Review
Was een erg geslaagde escaperoom..best moeilijk maar met goede hints kwamen we steeds weer verder..net niet gehaald maar ze liet ons rustig het spel uitspelen.
Zeker een aanrader 😊👍
5
Karin Nijenhuis
Facebook Review

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

De vloek van hof te Langelo: Het originele verhaal

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

We willen graag geloven dat de duvel is vertrokken

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

Maak het werk van Beerd af in de escape room in de buurt van Diepenheim

Kun jij ons helpen? Je hebt een team nodig van maximaal zeven mensen waarbij vooral gedacht wordt in oplossingen. Mensen die uitdagingen niet uit de weg gaan en die buiten de kaders kunnen denken. En dat mogen gerust kinderen zijn voor onze kinder escape room. Ook kinderen onder de twaalf jaar kunnen de boerderij redden tijdens een kinderfeestje, zodat boer Henk ook gewoon mee kan vieren.

Graag willen we bij de boeking de leeftijd van de kinderen weten, zodat we rekening kunnen houden met de aanpassingen die we doen. Het moet namelijk zowel uitdagend als leuk blijven.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling?  Ideaal voor groepen!

Uitbreidingen zijn uiteraard ook mogelijk

Binnen een uur moet je de puzzels opgelost hebben en de escape room nabij Diepenheim uit zijn. Maar stap je daarna direct in de auto? Weinig kans van, want je wilt natuurlijk wel even napraten en vertellen hoe je die geweldige oplossing gevonden hebt tijdens het puzzelen. Daarom bieden we complete arrangementen aan, veelal in samenwerking met de mensen hier in de omgeving. Zo kun je nu al appeltaart bestellen met lokale appels en eieren, maar kun je ook een dinerarrangement  (in een nabijgelegen restaurant) boeken om er een geweldig personeelsfeest van te maken. Of een heerlijk luxe kinderfeest!

Direct online een escape room boeken?

Ga jij de uitdaging aan en denk je het dat het je lukt om de vloek op te heffen? Je kunt de escape room in de omgeving van Diepenheim boeken via de website. Heb je vragen of wil je eerst weten of wij bepaalde verzoeken in kunnen willigen? Neem dan contact op via het contactformulier op de website, of bel ons op het telefoonnummer op de contactpagina.