Escape room nabij Diepenheim

Escape room nabij Diepenheim heeft jullie hulp hard nodig!

De escape room nabij Diepenheim heeft jullie hulp hard nodig. Het gaat namelijk niet goed met het boerenbedrijf van de familie Del Prado. Helemaal niet goed zelfs, want de Vloek van Hof te Langelo heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf echt op de rand van de afgrond is komen te staan. De oogsten zijn mislukt, de koeien zijn ziek geworden en de melkmachine heeft rare kuren. Maar het is allemaal zo spookachtig dat niemand de melkstal nog in durft – en dat is toch waar ergens de oplossing moet liggen. Kun jij ons redden door de uitdaging aan te gaan in de escape room nabij Diepenheim, met de koeien op de achtergrond? Of durf jij eigenlijk ook niet zo goed?

Erg leuke ervaring. Een escaperoom tussen de koeien en kalfjes op de boerderij. Je moet er wel wat voor doen om het einde te bereiken maar gelukkig ging ook voor ons de deur weer open. Het geheel is knap verzonnen en met veel lachen en een goede samenwerking best op te lossen. Helaas tikt de klok ook mee………

5
Bianca

Erg leuke ochtend gehad! Leuk thema en een warm ontvangst door een vriendelijke gastvrouw. De puzzels waren uitdagend en de locatie draagt bovendien erg bij aan de beleving.

5
Annette knol

g

Gezinsescaperoom geboekt met onze twee kinderen van 13 en 15
De escape room was aangepast naar de leeftijd van de kinderen. We kregen de lastigste variant van de gezinsescaperoom
Uitdagend, erg leuk!! Echt een aanrader als gezinsuitje met wat oudere kinderen!

5
Zwama

Ontzettend leuke escaperoom op de boerderij in Haaksbergen. Voor een verrassingsuitje met vriendinnen. Voor ons was het pas de 2e escaperoom ooit dus nog best moeilijk.Net niet binnen de tijd gehaald maar we mochten hem wel uit spelen. Met 7 minuten extra best knap toch! Leuk thema op de boerderij! Aanrader!!

5
Helga de Wolf

Voor een moeder-dochterdagje deze escape room gedaan. Wat een aanrader!! De leukste escape room tot nu toe, mede door de verschillende kamers en het boerenthema met typische boeren opdrachten. Super leuke, trotse gastvrouw.

5
Kira & Anita

Wat een leuke escape room! Samen als team echt samenwerken.
Een aanrader om deze te doen.

5
Team Espel

Ontzettend leuke escaperoom om samen met het gezin te doen. Zeer uitdagend! Het was onze eerste ervaring, maar voor herhaling vatbaar. Prima vriendelijke ontvangst en uitleg. Ook super om nog even naar de kalfjes te mogen kijken!

5
Familie van Hogen

Wij vonden het een geweldig en uitdagend gezinsuitje! Onze kinderen van 9 en 11 jaar vonden het ook super leuk, er was voor iedereen iets te doen. Ook het thema en het melken van de koe was erg leuk.

5
Fam. Wielens

Wij vonden het een geweldig en uitdagend gezinsuitje! Onze kinderen van 9 en 11 jaar vonden het ook super leuk, er was voor iedereen iets te doen. Ook het thema en het melken van de koe was erg leuk.

5
Fam. Wielens

Perfect om met het gezin te doen! De moeilijkheid en spannendheid wordt aangepast aan de kids. De eigenaresse vertelt veel, de kinderen kunnen vooraf vragen stellen. En door eerst even de kalfjes te mogen aaien, was de boerderij beleving compleet. Bedankt!

5
Team strijders

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

De vloek van hof te Langelo: Het originele verhaal

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

We willen graag geloven dat de duvel is vertrokken

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

Maak het werk van Beerd af in de escape room in de buurt van Diepenheim

Kun jij ons helpen? Je hebt een team nodig van maximaal zeven mensen waarbij vooral gedacht wordt in oplossingen. Mensen die uitdagingen niet uit de weg gaan en die buiten de kaders kunnen denken. En dat mogen gerust kinderen zijn voor onze kinder escape room. Ook kinderen onder de twaalf jaar kunnen de boerderij redden tijdens een kinderfeestje, zodat boer Henk ook gewoon mee kan vieren.

Graag willen we bij de boeking de leeftijd van de kinderen weten, zodat we rekening kunnen houden met de aanpassingen die we doen. Het moet namelijk zowel uitdagend als leuk blijven.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling?  Ideaal voor groepen!

Uitbreidingen zijn uiteraard ook mogelijk

Binnen een uur moet je de puzzels opgelost hebben en de escape room nabij Diepenheim uit zijn. Maar stap je daarna direct in de auto? Weinig kans van, want je wilt natuurlijk wel even napraten en vertellen hoe je die geweldige oplossing gevonden hebt tijdens het puzzelen. Daarom bieden we complete arrangementen aan, veelal in samenwerking met de mensen hier in de omgeving. Zo kun je nu al appeltaart bestellen met lokale appels en eieren, maar kun je ook een dinerarrangement  (in een nabijgelegen restaurant) boeken om er een geweldig personeelsfeest van te maken. Of een heerlijk luxe kinderfeest!

Direct online een escape room boeken?

Ga jij de uitdaging aan en denk je het dat het je lukt om de vloek op te heffen? Je kunt de escape room in de omgeving van Diepenheim boeken via de website. Heb je vragen of wil je eerst weten of wij bepaalde verzoeken in kunnen willigen? Neem dan contact op via het contactformulier op de website, of bel ons op het telefoonnummer op de contactpagina.