Escape room nabij Borne

Escape room nabij Borne: puzzelen bij de koeien!

Ruim 200 jaar geleden wist Beernd de vloek van Hof te Langelo op te heffen en de duivel te verdrijven. Echter blijkt de vloek het boerenbedrijf opnieuw in zijn greep te hebben. Henk en Maria del Prado hebben jullie hulp nodig. In de escape room in de buurt van Borne gaan jullie aan de slag om de boerderij van familie te redden en de tijd dringt. De oogsten zijn mislukt, de koeien zijn ziek en de melkmachine is een eigen leven gaan leiden. Daarmee is de laatste bron van inkomsten ook opgedroogd. Het boerenbedrijf staat aan de rand van de afgrond en het is hoog tijd dat een team moedig genoeg is om de melkstal in te gaan en de raadsels op te lossen.

Kun jij een team samenstellen met teamspelers om zo de escape room nabij Borne de baas te zijn – en de vloek op te heffen die dit boerenbedrijf in de greep houdt?

Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

5
Ingeborg

Erg gaaf om te doen! Een pittige route maar we hebben de puzzels binnen een uur opgelost. Leuk dat de nadruk op de boerderij ligt. Er moet zelfs nog gemolken worden. Het leuke is dat je telkens een ruimte verder komt, dat motiveert. Wij zijn met ons gezin geweest, maar met vrienden of buren kan natuurlijk ook 😍👍

5
Paul ter Bekke
Google Review

Op een prachtige boerderij in Haaksbergen ligt een mooie themakamer verstopt. Na toch wel een hoop escaperooms gespeeld te hebben inclusief de topkamers van Nederland, was ik aangenaam verrast in deze escaperoom. Ik kwam hier toch nog puzzels tegen die ik niet kende. Er zat een prima gameflow in de kamers en wij werden heel vriendelijk en goed begeleid. Wat vooral heel tof is aan deze escaperoom is het echte boerderijgevoel dat je krijgt. Waardoor het net iets anders is dan de meeste escaperooms. Wij hebben genoten van deze escape room. Gewoon leuk om te doen!

5
Kes86
Escape Talk Review

Er was een goede uitleg van te voren. We konden allemaal meedoen om de codes te kraken. De opdrachten waren in boerderij thema. We vonden het een superleuke ervaring.

5
Martine van Hoogmoed
Facebook Review

Echt een aanrader! Wij waren met een gezin van 5, kinderen in de leeftijden 10,12 en 15. En ze hadden het zo aangepast, dat het voor elk gezinslid een leuke ervaring werd. We moesten flink zoeken, puzzelen en hebben het BIJNA binnen de tijd gered. Daarna nog even knuffelen met de kalfjes. We hebben genoten!!!

5
Marike Siemerink
Facebook Review
Was een erg geslaagde escaperoom..best moeilijk maar met goede hints kwamen we steeds weer verder..net niet gehaald maar ze liet ons rustig het spel uitspelen.
Zeker een aanrader 😊👍
5
Karin Nijenhuis
Facebook Review

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

De vloek van hof te Langelo: Het originele verhaal

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

We willen graag geloven dat de duvel is vertrokken

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

Stel je team samen voor de escape room in de buurt van Borne

Ga je een team samenstellen voor de escape room nabij Borne, dan is het belangrijk dat je kiest voor teamspelers. Samenwerken is namelijk van groot belang wanneer je binnen een uur buiten wilt komen te staan. Daarnaast ben je in het voordeel wanneer je mensen mee kunt nemen die creatief kunnen denken. Je moet immers op zoek naar oplossingen, niet naar problemen.

Is het team jonger dan 12 en willen deze helden de vloek van het Hof te Langelo opheffen? Geef dit dan van tevoren even aan, zodat we de kinder escape room in de omgeving van Borne voor kinderen onder de 12 jaar klaar kunnen maken. Zijn de kinderen ouder dan 12? Ook dan hebben we een speciale versie zodat de escape room zowel uitdagend als haalbaar is.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling? Ideaal voor groepen!

Een unieke locatie en veel mogelijkheden

De escape room nabij Borne ligt op een unieke locatie. Je gaat namelijk puzzels oplossen met koeien op de achtergrond. Dat is niet meer dan logisch, want dat is de plaats waar de vloek opgeheven moet worden. Je bent dus daadwerkelijk in de melkstal aan het werk met je team.

Ben je binnen een uur buiten, dan is de kans groot dat je nog even na wilt praten over het avontuur en de lastige puzzels. Daarom kun je bij ons een compleet arrangement boeken. Zo kun je kiezen voor lekkere verse appeltaart na de escape room of een heerlijke lunch. Combinaties genoeg voor om een fantastisch vrijgezellenfeest, kinderfeestje of personeelsfeest te kunnen vieren.

Boek vandaag jouw avontuur nog

Wil je vandaag alvast jouw escape room nabij Borne boeken? Dat kan gemakkelijk op de website, waar je direct alle beschikbare tijden per dag ziet. Heb je vragen of wil je met een grotere groep deelnemen aan de escape room? Neem dan eerst even contact met ons op. Dat kan eenvoudig via de contactpagina op onze website. Ligt het in jullie macht om de vloek op te heffen?