Escape room nabij Borne

Escape room nabij Borne: puzzelen bij de koeien!

Ruim 200 jaar geleden wist Beernd de vloek van Hof te Langelo op te heffen en de duivel te verdrijven. Echter blijkt de vloek het boerenbedrijf opnieuw in zijn greep te hebben. Henk en Maria del Prado hebben jullie hulp nodig. In de escape room in de buurt van Borne gaan jullie aan de slag om de boerderij van familie te redden en de tijd dringt. De oogsten zijn mislukt, de koeien zijn ziek en de melkmachine is een eigen leven gaan leiden. Daarmee is de laatste bron van inkomsten ook opgedroogd. Het boerenbedrijf staat aan de rand van de afgrond en het is hoog tijd dat een team moedig genoeg is om de melkstal in te gaan en de raadsels op te lossen.

Kun jij een team samenstellen met teamspelers om zo de escape room nabij Borne de baas te zijn – en de vloek op te heffen die dit boerenbedrijf in de greep houdt?

Mystery Person

We hebben al een aantal escaperooms gedaan maar deze was toch zeker de mooiste hij zat super in elkaar.
We hebben er erg van genoten
Dus zeker de moeite waard

5
Eelco
Mystery Person

Als ‘Sinterkerstkado’ samen met mijn kinderen en aanhang de escaperoom gedaan. Ontzettend leuk! De locatie is erg bijzonder. We hadden de moeilijke versie, die ik echt moeilijk vond. Gelukkig hadden de kinderen meer ervaring en ging binnen het uur de deur weer voor ons open. Terwijl de koffie met appeltaart voor ons werd bereid konden we nog even de kalfjes in de stal bewonderen. Aanrader!

5
Kitty
Mystery Person

escape room hof te langelo melkstal

Dit is de tweede keer dat we deze escaperoom hebben geboekt als uitje voor een van onze kinderen. Beide keren was het een groot succes. Ze stemmen de escaperoom af op de leeftijd echt heel leuk. Kinderen kunnen kiezen of ze een spannend of niet spannend begin verhaal willen. De hulp is ontzettend aardig. Kinderen hebben genoten, ook van het rondlopen in de stallen na afloop.  Bedankt!

5
Team Apollo
Mystery Person

Na een meer dan vriendelijke ontvangst en uitleg van de gastvrouw/boerin was het ‘escapen on the farm’. Met de hulp van Connor en een paar hints wisten we net op tijd uit de melkstal ontsnappen. En daarna nog ff kalfjes knuffelen. Een geweldig leuke ervaring en aanrader! escape room hof te langelo groep

5
René Nijboer
Mystery Person

Wat een leuke escpaeroom, samen met de kids 9-12 jaar deze escaperoom gedaan en de koeien weer aan het melken gekregen ????. Na de spannende versie van het verhaal mochten we beginnen met het oplossen. Hartelijke bedankt voor deze escaperoom.

5
Kees en Manita
Mystery Person

Met 4 escapers van verschillende niveaus deze kamer gedaan. Na een fijn ontvangst en wat uitleg de kamer in en spelen. Ik vind dit een verrassend leuke escape room op een mooie locatie. De kamer kan door een ieder goed gespeeld worden mede vanwege de aanpasbare moeilijkheidsgraad. Een ieder kon bijdragen op zijn eigen manier en ieder heeft een fijne tijd gehad en voor plezier! Dus een leuke kamer met voor elk niveau wat wils. Na de kamer zelf nog gezellig nagepraat en dat maakt de ervaring er alleen maar beter van.
Mocht je in de buurt zijn zeker een aanrader om eens te doen.

5
Peter Sloof
Mystery Person

Geweldig leuke ervaring. Met z’n vijven deze escape room gedaan. Sommigen voor het eerst, anderen hadden al meer ervaring met escape rooms. Super leuk thema, de entourage was super en gelukkig binnen de tijd er weer uit. Zeer zeker een aanrader en volgens de kenners in onze groep behoorde deze zeker in de top 3?

5
Marieke
Mystery Person

Voor ons de eerste keer om samen met onze kids (9/11 jr) een escaperoom te doen. We werden hartelijk ontvangen op de boerderij door de gastvrouw/boerin. De boer rijdt langs op de tracktor en loeiende koeien op de achtergrond zorgen voor een sfeervol plaatje. Voor een gezin zeker een aanrader. Leuke passende opdrachten. Zonder onze kids was het ons niet gelukt te ontsnappen. ?

5
David Tas
Mystery Person

Last-minute besproken en een geweldige ervaring rijker! Voor het eerst met het gezin een escaperoom gedaan, kinderen 10 en 12 jaar, maar kan een volgende escaperoom deze wel overtreffen? Leuk verhaal, puzzels voor iedereen en letterlijk kwam je steeds verder in veel verschillende ruimtes! Een echte aanrader!

5
Familie Brus
Mystery Person

Erg leuk om hier naar toe te komen, we waren met 20 personen en hebben de escaperoom, gps tocht en kazen curling gedaan, was alle drie erg leuk om te doen, aardige mensen en heel leuk tussen de koeien:)

5
Anand Jurriën

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

De vloek van hof te Langelo: Het originele verhaal

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

We willen graag geloven dat de duvel is vertrokken

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

Stel je team samen voor de escape room in de buurt van Borne

Ga je een team samenstellen voor de escape room nabij Borne, dan is het belangrijk dat je kiest voor teamspelers. Samenwerken is namelijk van groot belang wanneer je binnen een uur buiten wilt komen te staan. Daarnaast ben je in het voordeel wanneer je mensen mee kunt nemen die creatief kunnen denken. Je moet immers op zoek naar oplossingen, niet naar problemen.

Is het team jonger dan 12 en willen deze helden de vloek van het Hof te Langelo opheffen? Geef dit dan van tevoren even aan, zodat we de kinder escape room in de omgeving van Borne voor kinderen onder de 12 jaar klaar kunnen maken. Zijn de kinderen ouder dan 12? Ook dan hebben we een speciale versie zodat de escape room zowel uitdagend als haalbaar is.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling? Ideaal voor groepen!

Een unieke locatie en veel mogelijkheden

De escape room nabij Borne ligt op een unieke locatie. Je gaat namelijk puzzels oplossen met koeien op de achtergrond. Dat is niet meer dan logisch, want dat is de plaats waar de vloek opgeheven moet worden. Je bent dus daadwerkelijk in de melkstal aan het werk met je team.

Ben je binnen een uur buiten, dan is de kans groot dat je nog even na wilt praten over het avontuur en de lastige puzzels. Daarom kun je bij ons een compleet arrangement boeken. Zo kun je kiezen voor lekkere verse appeltaart na de escape room of een heerlijke lunch. Combinaties genoeg voor om een fantastisch vrijgezellenfeest, kinderfeestje of personeelsfeest te kunnen vieren.

Boek vandaag jouw avontuur nog

Wil je vandaag alvast jouw escape room nabij Borne boeken? Dat kan gemakkelijk op de website, waar je direct alle beschikbare tijden per dag ziet. Heb je vragen of wil je met een grotere groep deelnemen aan de escape room? Neem dan eerst even contact met ons op. Dat kan eenvoudig via de contactpagina op onze website. Ligt het in jullie macht om de vloek op te heffen?