Escape room in de buurt van Almelo voor jong en oud

De Vloek van Hof te Langelo werd ruim 200 jaar geleden opgeheven door Beernd, omdat hij de duvel verdreef van het bedrijf; althans dat is wat Henk en Maria Del Prado dachten. Het tegendeel lijkt waar: zij hebben jouw hulp had nodig. Het melkveebedrijf staat op het randje van de afgrond omdat er zich spookachtige taferelen in de melkstal afspelen. Knipperende lampen, koeien die spontaan ziek worden en een melkmachine die het vaker niet dan wel doet. Kun jij de raadsels oplossen in de escape room nabij Almelo zodat de vloek opgeheven wordt en deze Overijsselse boeren gewoon weer over kunnen gaan tot de orde van de dag?

Een greep uit onze reviews

★★★★★
Verjaardagsfeestje van onze zoon hier gevierd. Het was heel mooi. Kinderen allemaal super enthousiast en de gastvrijheid top! Echt een aanrader, bedankt voor de leuke middag.

Myra

★★★★★
Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

Ingeborg

Meer reviews bekijken? Bekijk onze reviews in Google, op Escaperoomsnederland.nl of op Escapetalk.nl.

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 7 personen. Groepen vanaf 8 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten (volwassenen) en 45 minuten (kinder escape room)

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel
0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

DE VLOEK VAN HOF TE LANGELO: HET ORIGINELE VERHAAL

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

WE WILLEN GRAAG GELOVEN DAT DE DUVEL IS VERTROKKEN

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

De escape room in de buurt van Almelo: een uniek verhaal en prachtige setting

Wellicht ben je al eens in een escape room geweest, al dan niet in de buurt van Almelo. De kans is echter klein dat je een escape room gezien hebt die zo uniek opgezet is. In de melkput, in de buurt van de koeien, los je de raadsels op in de escape room in de omgeving van Almelo. Met een uniek en prachtig verhaal, over de vloek en de duivel die Haaksbergen opnieuw in de greep houdt. Boerenknecht Beernd is er niet meer, dus nu is het aan jou om de boeren te helpen hier. Door pittige puzzels op te lossen, werk je je een weg naar buiten. Maar red je het ook daadwerkelijk binnen een uur?

Voor jong en oud: kinder escape room nabij Almelo

De escape room nabij Almelo is geschikt voor jong en oud. Voor kinderen onder de 12 hebben we namelijk een aangepaste variant, zodat het wel uitdagend blijft, maar ook haalbaar is. Zo is het een prachtige setting voor een kinderfeestje of klassenuitje. Kinderen vanaf 13 jaar krijgen ook een aangepaste versie, al is die een stuk uitdagender en moet er natuurlijk ook hier samengewerkt worden om van kamer tot kamer buiten te kunnen komen.

De escape room nabij Almelo is daarnaast uit te breiden met verschillende arrangementen. Hierbij kun je denken aan een hapje en een drankje achteraf om even bij te praten over wie die moeilijke puzzel oploste, maar je kunt het arrangement ook uitbreiden met een heerlijk diner. Leuk voor een personeelsfeestje en onmisbaar voor een geslaagd vrijgezellenfeest.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling? Ideaal voor groepen!

Vandaag nog jouw escape room boeken

Ga jij de uitdaging aan om de vloek van Hof te Langelo te verbreken? Op onze website kun je gemakkelijk de escape room nabij Almelo boeken voor groepen tot zeven personen. Wil je met meer personen komen? Neem dan even contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden door kunnen nemen. Kom je met kinderen? Dan horen we graag van tevoren wat de leeftijden zijn, zodat we hier op een geslaagde wijze op in kunnen spelen. Voor vragen kun je altijd gebruikmaken van het contactformulier op de website of bellen naar 06 42 78 00 02.