Escape room nabij Almelo

Escape room in de buurt van Almelo voor jong en oud

De Vloek van Hof te Langelo werd ruim 200 jaar geleden opgeheven door Beernd, omdat hij de duvel verdreef van het bedrijf; althans dat is wat Henk en Maria Del Prado dachten. Het tegendeel lijkt waar: zij hebben jouw hulp had nodig. Het melkveebedrijf staat op het randje van de afgrond omdat er zich spookachtige taferelen in de melkstal afspelen. Knipperende lampen, koeien die spontaan ziek worden en een melkmachine die het vaker niet dan wel doet. Kun jij de raadsels oplossen in de escape room nabij Almelo zodat de vloek opgeheven wordt en deze Overijsselse boeren gewoon weer over kunnen gaan tot de orde van de dag?

Mystery Person

Met 4 escapers van verschillende niveaus deze kamer gedaan. Na een fijn ontvangst en wat uitleg de kamer in en spelen. Ik vind dit een verrassend leuke escape room op een mooie locatie. De kamer kan door een ieder goed gespeeld worden mede vanwege de aanpasbare moeilijkheidsgraad. Een ieder kon bijdragen op zijn eigen manier en ieder heeft een fijne tijd gehad en voor plezier! Dus een leuke kamer met voor elk niveau wat wils. Na de kamer zelf nog gezellig nagepraat en dat maakt de ervaring er alleen maar beter van.
Mocht je in de buurt zijn zeker een aanrader om eens te doen.

5
Peter Sloof
Mystery Person

Geweldig leuke ervaring. Met z’n vijven deze escape room gedaan. Sommigen voor het eerst, anderen hadden al meer ervaring met escape rooms. Super leuk thema, de entourage was super en gelukkig binnen de tijd er weer uit. Zeer zeker een aanrader en volgens de kenners in onze groep behoorde deze zeker in de top 3🐄

5
Marieke
Mystery Person

Voor ons de eerste keer om samen met onze kids (9/11 jr) een escaperoom te doen. We werden hartelijk ontvangen op de boerderij door de gastvrouw/boerin. De boer rijdt langs op de tracktor en loeiende koeien op de achtergrond zorgen voor een sfeervol plaatje. Voor een gezin zeker een aanrader. Leuke passende opdrachten. Zonder onze kids was het ons niet gelukt te ontsnappen. 😀

5
David Tas
Mystery Person

Last-minute besproken en een geweldige ervaring rijker! Voor het eerst met het gezin een escaperoom gedaan, kinderen 10 en 12 jaar, maar kan een volgende escaperoom deze wel overtreffen? Leuk verhaal, puzzels voor iedereen en letterlijk kwam je steeds verder in veel verschillende ruimtes! Een echte aanrader!

5
Familie Brus
Mystery Person

Erg leuk om hier naar toe te komen, we waren met 20 personen en hebben de escaperoom, gps tocht en kazen curling gedaan, was alle drie erg leuk om te doen, aardige mensen en heel leuk tussen de koeien:)

5
Anand Jurriën
Mystery Person

Erg leuke ervaring. Een escaperoom tussen de koeien en kalfjes op de boerderij. Je moet er wel wat voor doen om het einde te bereiken maar gelukkig ging ook voor ons de deur weer open. Het geheel is knap verzonnen en met veel lachen en een goede samenwerking best op te lossen. Helaas tikt de klok ook mee………

5
Bianca
Mystery Person

Erg leuke ochtend gehad! Leuk thema en een warm ontvangst door een vriendelijke gastvrouw. De puzzels waren uitdagend en de locatie draagt bovendien erg bij aan de beleving.

5
Annette knol
Mystery Person

g

Gezinsescaperoom geboekt met onze twee kinderen van 13 en 15
De escape room was aangepast naar de leeftijd van de kinderen. We kregen de lastigste variant van de gezinsescaperoom
Uitdagend, erg leuk!! Echt een aanrader als gezinsuitje met wat oudere kinderen!

5
Zwama
Mystery Person

Ontzettend leuke escaperoom op de boerderij in Haaksbergen. Voor een verrassingsuitje met vriendinnen. Voor ons was het pas de 2e escaperoom ooit dus nog best moeilijk.Net niet binnen de tijd gehaald maar we mochten hem wel uit spelen. Met 7 minuten extra best knap toch! Leuk thema op de boerderij! Aanrader!!

5
Helga de Wolf
Mystery Person

Voor een moeder-dochterdagje deze escape room gedaan. Wat een aanrader!! De leukste escape room tot nu toe, mede door de verschillende kamers en het boerenthema met typische boeren opdrachten. Super leuke, trotse gastvrouw.

5
Kira & Anita

Durf jij de uitdaging aan?

  • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room voor gezinnen. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie van de  escaperoom voor volwassenen te spelen.
  • Een groep bestaat maximaal uit 6 personen. Groepen vanaf 7 personen worden in tweeën gesplitst.
  • Duur: 60 minuten

Meer weten? Raadpleeg onze pagina veelgestelde vragen of bel 0642780002.

Waar kan je ons vinden?

Escaperoom Hof te Langelo
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen

De vloek van hof te Langelo: Het originele verhaal

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’

Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.

Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.

Het is allemaal voorspeld door Beernd.

‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’

Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.

‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

We willen graag geloven dat de duvel is vertrokken

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

De escape room in de buurt van Almelo: een uniek verhaal en prachtige setting

Wellicht ben je al eens in een escape room geweest, al dan niet in de buurt van Almelo. De kans is echter klein dat je een escape room gezien hebt die zo uniek opgezet is. In de melkput, in de buurt van de koeien, los je de raadsels op in de escape room in de omgeving van Almelo. Met een uniek en prachtig verhaal, over de vloek en de duivel die Haaksbergen opnieuw in de greep houdt. Boerenknecht Beernd is er niet meer, dus nu is het aan jou om de boeren te helpen hier. Door pittige puzzels op te lossen, werk je je een weg naar buiten. Maar red je het ook daadwerkelijk binnen een uur?

Voor jong en oud: kinder escape room nabij Almelo

De escape room nabij Almelo is geschikt voor jong en oud. Voor kinderen onder de 12 hebben we namelijk een aangepaste variant, zodat het wel uitdagend blijft, maar ook haalbaar is. Zo is het een prachtige setting voor een kinderfeestje of klassenuitje. Kinderen vanaf 13 jaar krijgen ook een aangepaste versie, al is die een stuk uitdagender en moet er natuurlijk ook hier samengewerkt worden om van kamer tot kamer buiten te kunnen komen.

De escape room nabij Almelo is daarnaast uit te breiden met verschillende arrangementen. Hierbij kun je denken aan een hapje en een drankje achteraf om even bij te praten over wie die moeilijke puzzel oploste, maar je kunt het arrangement ook uitbreiden met een heerlijk diner. Leuk voor een personeelsfeestje en onmisbaar voor een geslaagd vrijgezellenfeest.

Wist je dat je onze escape room kunt combineren met ons GPS Spel, Mini Escaperoom of Kazen Curling? Ideaal voor groepen!

Vandaag nog jouw escape room boeken

Ga jij de uitdaging aan om de vloek van Hof te Langelo te verbreken? Op onze website kun je gemakkelijk de escape room nabij Almelo boeken voor groepen tot zeven personen. Wil je met meer personen komen? Neem dan even contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden door kunnen nemen. Kom je met kinderen? Dan horen we graag van tevoren wat de leeftijden zijn, zodat we hier op een geslaagde wijze op in kunnen spelen. Voor vragen kun je altijd gebruikmaken van het contactformulier op de website of bellen naar 06 42 78 00 02.