Escaperoom + Mini Escaperoom

Geschikt voor
Arrangement, Gezinnen, Kinderen, Volwassenen
Vanaf leeftijd
7
Aantal deelnemers
2 - 6 per groep
Duur activiteiten
1,5 uur
Prijs
Vanaf €25,83 pp (bij 6 personen)

Leuk combinatie arrangement Escaperoom + Mini Escaperoom voor het hele gezin, een team uitje of verjaardag met vrienden of vriendinnen.

In onze ontvangstruimte kun je lekker wat drinken en vol spanning de uitdaging tegemoet zien. Wanneer je even moet wachten omdat je te vroeg bent geen probleem, je kunt op onze boerderij gewoon lekker rondkijken, voor de kids is het ook erg leuk om de koeien en soms pasgeboren kalfjes te bekijken en de katten lopen rond samen met de kippen rond op het deel.

Wanneer het tijd is zullen we je begeleiden naar de escaperoom waar je kan genieten van de puzzels en raadsels in onze stallen om zo te alles te ontcijferen om te ontsnappen. Na of voor de Esacaperoom kunnen jullie de Mini Escape de kruiwagen spelen. Bij grote groepen kan er een verdeling worden gemaakt waarbij de ene groep de escaperoom doet en de ander groep de Mini Escaperoom.

De escaperoom

Onze escaperoom voor kinderfeestjes is vanaf 9 jaar, de prijs is goedkoper dan volwassenen.
Voor kinderen vanaf 13 jaar hebben we een aangepaste versie van de volwassen escaperoom, de prijs is hetzelfde als bij volwassenen.

Lees meer over de escaperoom voor kinderen

Lees meer over de escaperoom voor Volwassenen
Lees meer over de escaperoom voor Gezinnen

Mini Escaperoom

De Mini Escaperoom is geen ruimte waar je zelf in kan… je moet onze kat bevrijden 😉 lees meer op de pagina van Mini Escaperoom de kruiwagen zelf.

Lees meer over het de Mini Escaperoom de kruiwagen

Prijzen Arrangement Escaperoom + Mini Escaperoom

 

Aantal personen (groep)
Prijs
2 personen € 120
3 personen € 125
4 personen € 135
5 personen € 145
6 personen € 155
Kinderfeestjes (9 – 12 jaar) 4 – 6 kinderen € 134

 

Reserveren of vragen over dit Arrangement?

Alleen de Escaperoom kunt je Online Reserveren

Voor andere activiteiten, combinaties en arrangementen neem contact op per telefoon of e-mail.

Vandaag met paar kinderen bij Hof te Langelo geweest. Heel erg leuk om mee te mogen kijken achter de schermen. Ik kon mooi zien hoe de kinderen enthousiast aan het puzzelen en samenwerken waren om codes en sleutels te bemachtigen voor weer een stap dichterbij de uitgang. Mooi verhaal, leuke opdrachten. Top gedaan!

5
Ingeborg

Erg gaaf om te doen! Een pittige route maar we hebben de puzzels binnen een uur opgelost. Leuk dat de nadruk op de boerderij ligt. Er moet zelfs nog gemolken worden. Het leuke is dat je telkens een ruimte verder komt, dat motiveert. Wij zijn met ons gezin geweest, maar met vrienden of buren kan natuurlijk ook 😍👍

5
Paul ter Bekke
Google Review
blank

Op een prachtige boerderij in Haaksbergen ligt een mooie themakamer verstopt. Na toch wel een hoop escaperooms gespeeld te hebben inclusief de topkamers van Nederland, was ik aangenaam verrast in deze escaperoom. Ik kwam hier toch nog puzzels tegen die ik niet kende. Er zat een prima gameflow in de kamers en wij werden heel vriendelijk en goed begeleid. Wat vooral heel tof is aan deze escaperoom is het echte boerderijgevoel dat je krijgt. Waardoor het net iets anders is dan de meeste escaperooms. Wij hebben genoten van deze escape room. Gewoon leuk om te doen!

5
Kes86
Escape Talk Review
blank

Er was een goede uitleg van te voren. We konden allemaal meedoen om de codes te kraken. De opdrachten waren in boerderij thema. We vonden het een superleuke ervaring.

5
Martine van Hoogmoed
Facebook Review
blank

Echt een aanrader! Wij waren met een gezin van 5, kinderen in de leeftijden 10,12 en 15. En ze hadden het zo aangepast, dat het voor elk gezinslid een leuke ervaring werd. We moesten flink zoeken, puzzelen en hebben het BIJNA binnen de tijd gered. Daarna nog even knuffelen met de kalfjes. We hebben genoten!!!

5
Marike Siemerink
Facebook Review
blank
Was een erg geslaagde escaperoom..best moeilijk maar met goede hints kwamen we steeds weer verder..net niet gehaald maar ze liet ons rustig het spel uitspelen.
Zeker een aanrader 😊👍
5
Karin Nijenhuis
Facebook Review
Escaperoom Hof Te Langelo ingang